Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire cu nabadai [shounen-ai]

Aceasta continuare are un mic avertisment.Sa nu spuneti ca nu v-am anuntat:))

Sentimente recunoscute

Razele soarelui se rasfrangeau pe corpurile ude ale celor doi baieti aflati in piscina.Saruturile lor se incheiau cu suspine adanci din partea amandurora.Leon parcurgea cu mana trupul lui Ayumu,facandu-l pe acesta sa tremure.Ii placea sa simta cum il domina,ii placea sa stie ca trupul satenului ii apartinea complet.Dar momentul celor doi a fost intrerupt de Angela,ce parea sa fie foarte agitata.
-Ce s-a intamplat papusa?De ce respiri atat de greu?Iar ti-ai adus amantii in casa mea?Intreaba roscatul afisand un zambet smecher.
-Termina cu comentariile astea ieftine si ascultama:a sunat regizoru si a spus sa te prezinti imediat la studio.Trebuie sa semnezi un contract.Alt film,nu?Intreaba fata oftand adanc.
-La dracu!Am uitat.Frumosule,se pare ca va trebui sa amanam pe alta data ce am inceput.Trebuie sa disscut cu regizoru si producatoru despre noul meu film,si sa renunt la slujba de profesor!M-am angajat in liceul ala numai pentru a fii aproape de tine.Daca vrei,poti sa ramai aici.O sa ajung in jur de ora 21:00.Spune Leon iesind din piscina.
Ayumu injura in gandul sau,dar nu avea ce sa faca.Mai devreme sau mai tarziu,stia ca trupul sau ii va apartine complet roscatului.Iesit din piscina,ii asculta sfatul Angelei si o urma pana in dormitorul fratelui ei,pentru a se imbraca.Ajuns in camera cu pricina,baiatul a fost uimit de aspectul acesteia:peretii albi ai camerei erau luminati de neoanele puternice prinse in tavan,patul mare era acoperit cu lenjerie alba din matase iar pe margine era tras un fir subtire si auriu.Dulapul mare ascundea in interiorul sau zeci de camasi,perechi de pantaloni,tricouri si alte articole vestimentare.
-Aici doarme Leon?Intreaba Ayu inghitind in sec
-Mda,defapt,el doarme peste tot.Se mai intampla sa isi aduca aici prietenele,si uneori il gasesc dormind pe sezlongul de langa piscina,aproape gol.Dar asta e fratimiu.
Satenul stia ca daca s-ar intampla sa aiba o relatia cu Leon,aceatsa nu va avea nici un viitor.Femeile roiau in jurul sau precum albinele la miere.Pentru prima oara,se simtea neputincios.Fetele din liceul sau ii cadeau la picioare numai cand acesta le privea.Dar acum nu era vorba de o pustoaica,ci de un barbat adorat de sexul feminin.Dupa ce isi lua hainele lui obisnuite,cobora cu Angela in salon.Era trecut de mijlocul zilei si afara incepea sa se insereze.Cei doi se aflau pe canapeaua din fata semineului,asteptand.
-Vrei o cafea?Stiu foarte bine cat intarzie Leon,asa ca va fii o noapte lunga.Spune bruneta indreptandu-se spre bucatarie.
-Da,sigur ca da.Raspunde baiatul putin trist.
-Pustiule,s-a intamplat ceva?Te vad cam abatut.Intreaba Angela asezandu-se langa saten.
-Nu,adica nu stiu ce se intampla cu mine!Nu ma mai inteleg!Am o iubita frumoasa,care ma adora si un liceu intreg de fete la picioarele mele.Dar...
-Dar tu iubesti o alta persoana,nu?Intreaba fata trecandu-i usor mana prin par.
-Cred ca da.Adica asa este.Dar din pacate,nu ma va iubi niciodata.
-Spune-mi adevarul.Esti indragostit de fratele meu,nu-i asa?
-Da.Il ador pe Leon.Simt cum mi se topeste inima atunci cand il vad.Dar ce pot face?Poate daca eram fata...
Ayumu nu stia ca roscatul era pe trepte si ca ascultase toata discutia dintre cei doi.Angela isi dadu seama,dar prefera sa taca.Stia ca baiatul nu isi va da frau liber sentimentelor in fata fratelui ei.Chiar daca era indragostit pana peste cap,avea si el mandria lui.Era pentru prima oara cand Ayumu simtea nevoia acuta de a plange,vroia sa strige in gura mare ce simtea,sa isi elibereze sufletul.O mana calda ii atinse gatul,facandu-l pe saten sa tresara.
-Deci ma iubesti.Eram sigur de chestia asta.Spune Leon zambind.
-Stii ca nu e frumos sa asculti discutiile altora?Vine replica baiatului ce vroia sa para suparat.
-Daca imi aduc bine aminte,asta e casa mea.Papusa,nu ai niste treaba?
-Sigur ca am.Mi-am amintit ca trebuie sa ma duc la cumparaturi.La revedere.
Angela iesii vijelios din casa,lasandu-i pe cei doi singuri in living.Nu isi spuneau nimic,doar se priveau adanc.Afara era deja intuneric.Lumina lunii patrundea prin perdeaua alba,fluturata de adierea usoara a vantului.Nemaiputand rezista tentatiei,Leon se apropie de baiat,apucandu-l de brate.Acesta incerca sa se elibereze,dar stransoarea era mult prea puternica,singurul lucru care il reusea era sa se raneasca.Un scancet lipsit de vlaga se auzii inainte ca buzele satenului sa fie absorbite de cele ale roscatului.Acesta il impinse pe baiat pe canapea si incepu sa il sarute.Corpul lui Ayumu tremura de placere,dar si de emotie.Cu miscari lente,hainele ce erau o piedica intre ce doi au fost indepartate,trupurile lor ramanand goale.Roscatul parcurgea corpul lui Ayumu cu buzele,coborand din ce in ce mai jos.
-Leon!Nu acolo,te rog.Spune acesta cu vocea tremuranda.
-Spune-mi.Ma iubesti?Intreaba actorul mngaindu-i chipul.
-Sigur ca da.Dar stiu ca tu...
-Ssss,numai spune nici un cuvant.Eu imi voi lasa sentimentele si trupul sa vorbeasca pentru mine.Ar fi bine sa faci si tu la fel.
In clipa in care roscatul se contopii cu Ayumu,acesta scoase un scancet slab,aproape impreceptibil.Dupa multe zile in care s-au dorit dar doar s-au privit,cei doi erau in sfarsit impreuna.Leon avusese relatii cu zeci de femei inainte,dar nici una nu il facu sa simta ca vibreze de placere.Ii placea acel sentiment.si stia ca il iubeste pe Ayumu.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.

You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light

Răspunsuri în acest subiect
Iubire cu nabadai [shounen-ai] - de Lye - 28-12-2007, 10:10 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 30-12-2007, 01:05 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 31-12-2007, 01:26 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 02-01-2008, 02:04 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 04-01-2008, 06:27 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de .::Mariko Emina::. - 04-01-2008, 12:19 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 05-01-2008, 05:32 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 06-01-2008, 03:58 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 07-01-2008, 02:53 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 08-01-2008, 06:19 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 11-01-2008, 06:12 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 12-01-2008, 06:04 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 13-01-2008, 04:21 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 14-01-2008, 05:17 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 17-01-2008, 09:32 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 19-01-2008, 04:30 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 22-01-2008, 03:52 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 28-01-2008, 01:02 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 30-01-2008, 07:46 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 02-02-2008, 01:14 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 05-02-2008, 02:57 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 12-02-2008, 07:03 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lorelei - 15-02-2008, 08:57 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Yaoi Queen - 17-02-2008, 02:21 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 20-02-2008, 03:50 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iubire cumparata [shounen-ai / yaoi] Ice_angel_234 32 27.056 23-07-2009, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Aiumy

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)