Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tristete sau fericire(inspirat din naruto)

Dupa moartea surori mele am devenit foarte sadica, practic nu-mi mai pasa de nimeni si nimic. M-am inchis in mine, lui Sasuke nu ii mai zice-am ce fac prin misiuni, nu ii mai raspunde-am la telefon si nici prietenilor mei.
Imi era dor de sora mea si de Kai, chiar daca nu il cunoste-am de prea mult timp, sinte-am ca face parte din familie, imi lipseau mult. Sasuke a fost pentru Kai un frate mai mare, se intelegeau bine.
In misiunile pe care le-am mai avut trebuia s-a omoram niste asasini ai Lordului Hokage.Chiar daca nu conduceam eu trupele, mi-am doborat inamicii cu sange rece. Parca nu mai aveam inima, nu imi pasa pe cine omor, eu vroi-am s-a duc la bun sfarsit misiunea, sangele lor ramanea pe mainle mele albe. Pana cand intr-o seara, ma intorce-am dintr-o misiune si Sasuke era acasa. Am intrat usor in casa in sufragerie nu era, in bucatarie nu era, in baie nu era.
“Sunt atat de dusa incat am ajuns sa-l caut si in baie, poate saracu’ om are si el nevoile lui si intru eu mot peste el.”
M-am dus in dormitor, era bezna, nu puteai vedea nimic. Un singur fir dintr-o raza a luni putea intra in camera. De dupa dulap se puteau vedea 2 ochi rosii ce ma urmareau. Pe stapele meu , in maini si in picioare se puteau vedea niste sclipiri cand ma miscam prin raza. Mi-am rupt hainlele de pe mine ramanand in sutienul negru si in boxeri de aceiasi culoare. M-am dus in baie si m-am uitat in oglinda. Pe jos se putea vedea sangele meu rosu. Am inceput sa imi scot din maini si picioare kunaiurile, la spate nu pute-am era cam greu. Sasuke se uita la mine si la sangele de pe corpul meu alb.
-Ce ti sa intamplat. A zis el rece.
-Am fost intr-o misiune, scuze daca te-am trezit. Am zis eu calma.
-Nu dormeam.Cand bate miesul noptii eu sunt inca treaz. Lasa-ma sa tea jut.
Sa apropiat de mine cu pasi marunti si a inceput sa imi scoata kunaiurile din sapte. De la spate credeai ca am parul in fata, dar nu era asa, in timpul lupteai am fost nevoita s-a mi-l tai. Trandafirul rosu de pe spatele meu imi dadea dureri insuportabile. De cate ori Sasuke mai scotea un kunai trandafirul incerca sa puna stapanire pe mine. Eu si Sasuke state-am intr-o balta de sange, de la mine desigur. Ma luat in brate ca pe o mireasa si ma dus in pat, a inceput sa ma dea cu o crema speciala si sa ma bandajeze. Din cauza mirosului de la crema eu am adormit, mi-a pus camasa mea de nuoapte si ma invelit usor.
Soarele a venit si in satul ascun intre Frunze. Razele sale calde imi mangaiau fata mea alba. Sasuke sa trezit inaintea mea si a inceput sa se uite la mine cum dorm.
“Sakura ce imi ascunzi ?” si-a zis Sasuke in gand.
Sasuke sa apropiat usor de obrazul meu, si la pupat, incercand sa ma trezeasca. Ochi mei de culoarea smaraldului se deschideau usor incercand sa combata lumina soarelui. Sasuke mi-a urat “Buna dimineata” sarutandu-ma. In acea zi nu prea aveam chef sa fac ceva. Norocul meu era ca aveam liber. M-am ridicat somnoroasa din pat si m-am dus la baie sa imi fac un dus, dupa aceea m-am dus la dulap si l-am deschis. Ma uitam la hainele din el ca la felu 14, aveam multe haine si nu stiam cu care sa ma imbrac. Mi-am ales o fusta scurta neagra, un maieu rosu inchis si o pereche de balerini tot negri. M-am dat cu putin negru la ochi si miam pus o suvita in partea dreapta lasand sa imi acopere ochiul. Aratam ca un emo, da ma rog, daca asta este moda acum.
<Cica.>
Am coborat la micul dejun si l-am vazut pe Sasuke cum era imbracat, parca se ducea la gagici nu la o plimbare in parc. Purta o camasa alba incheiata doat la 2 nasturi lasand sa I se vada pieptul, o pereche de pantaloni negri si o bratara rosie la mana stanga. Se uita asa provocator la mine, parca astepta ceva anume. La un moment dat mi se facuse frica sa mai iau micul dejun cu el. Ma convins intr-un final sa stau jos la masa si sa mananc. Dupa ce am luat asa zisul mic dejun am plecat spre parc. Pe drum ne-am intalnit cu cele cinci cupluri ale satului. Baieti s-au dus cu Sasuke sa rezolve nu stiu ce probleme iar eu am ramas singura cu fetele. Am inceput sa ne plimbam pe stradutele pusti ale orasului.
-Sakura, ce i-ai zis lui Sasuke cand te-a vazut cu toate kunaiurile in tine? A intrebat Ino.
-Nimic, nici nu ma intrebat cum am patit asta!
-Dar despre parul tau? A intrebat Hinata.
-Nici de asta nu ma intrebat, si ma mira chestia asta. Mai bine ii zic eu decat sa ma intrebe el. Nu credeti?
-Da, mai bine mai devreme decat mai tarziu. A zis Temari.
La cat ne-am plimbat prin parc, ne-am povestit nu ne-am dat seama cat de repede a trecut timpul. Deja se inserase si trebuia sa plecam fiecare la casale noastre. Era lumina in sufragerie deci Sasuke sa intors déjà acasa. L-am vazut stand pe canapea si uitanduse la televizor. Eu m-am apropiat usor de el si m-am asezat langa el. Acesta a inchis televizorul si sa uitat la mine.
-Sasuke vreau sa iti spun ce sa intamplat in misiune.

Salut pe mine ma cheama Cleo si am 13 ani. Sunt noa pe acest forum si de acum incolo eu voi fi cea care srie la ficurile lui Sakura in the night. Ea este verisoara mea si a zis ca nu mai vrea s aintre pe acest site.

Răspunsuri în acest subiect
Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 23-11-2008, 09:10 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 25-11-2008, 10:51 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 27-11-2008, 11:32 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 18-12-2008, 10:42 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 20-12-2008, 03:59 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 27-12-2008, 10:26 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 30-12-2008, 11:11 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 03-02-2009, 10:48 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 05-02-2009, 09:16 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 06-02-2009, 11:07 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 14-02-2009, 05:50 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 27-02-2009, 11:35 AM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 13-03-2009, 02:40 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 15-03-2009, 12:14 AM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 02-04-2009, 10:36 AM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 04-04-2009, 10:11 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 05-04-2009, 10:32 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 06-04-2009, 11:41 AM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 12-04-2009, 05:21 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 13-04-2009, 09:58 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de Vizitator - 14-04-2009, 04:21 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 17-04-2009, 10:34 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 25-04-2009, 10:42 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 01-05-2009, 12:03 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 02-05-2009, 11:26 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de DaRk_Sakura_AnGeL - 10-05-2009, 09:05 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 08-06-2009, 12:04 PM
RE: Tristete sau fericire(inspirat din naruto) - de Uchiha_Sakura92 - 03-07-2009, 11:17 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Un pas spre fericire Dimasika 7 6.273 11-06-2013, 06:26 AM
Ultimul răspuns: Dimasika
  [Naruto] Dincolo de tristete exista si fericirea. SakuraXLOVE 6 5.178 15-09-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: KarinaD
  O nouă È™ansă la fericire Leontina 48 17.702 27-02-2012, 08:11 PM
Ultimul răspuns: Miss M
  Merit fericire Katniss 19 10.539 26-02-2012, 04:41 PM
Ultimul răspuns: Grubbie
  Cheia dragostei[inspirat din Gravitation] starnight 38 27.754 30-08-2010, 10:30 AM
Ultimul răspuns: Bloom.
  Iubirea poate distruge si cea mai mica parte de tristete eLenuSh-cu-chip-de-inger- 4 4.734 08-06-2010, 07:35 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Fericire si Tristete Bad Blood. 6 5.316 14-06-2009, 01:03 PM
Ultimul răspuns: Bad Blood.

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)