Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Konoha High School

Mey, mey, mey!Se pare ca Lexi n-a mai fost prima.Nu-i nik sys, se mai intampla:)) Cine s-a intors! ^^"Bubbles"^^ !Uraa!In fine:))Gata cu alte vociferari:))mersi de com-uri si am venit cu un nou capitol.:D Sper as va placa.

Planul lui Karin esueaza...

Sasuke nu mai statu pe gânduri.O luă în brate şi alergă spre cabinet.Deschise uşa cu piciorul şi o întinse pe fata pe patul din cameră.Asistenta era putin cam nedumerită, însă baitul îi explică ceea ce ştia că se întâmplase.
Acea femeie avea în jur de patruzeci de ani.În ciuda vârstei ei, arată mult mai tânară.Poate că acestui fapt se datorau şi culoarea aurie a parului şi stralucirea marii din ochii ei.O cunoştea pe Sakura.De fapt, o cunoştea pe mama ei cu care facuse universitatea de medicină.
După ce blondă îl calmă pe brunet, îi recomandă să meargă înapoi la clasă şi să-i spună profesoarei cele întâmplate.Baiatul acceptă cu greu acest lucru, însă într-un final pleca, lasând-o pe femeie să aibă grijă de rozalie.
„Hm, este destul de grav.Cred că ar trebui să o sun pe Sara.Am să fac tot ce pot aici apoi o s-o trimit acasă.”gândea blondă în timp ce se apropia de rană gravă a Sakurei.

Între timp, în clasă, nu se schimbase cu nimic atmosfera.Toti îşi faceau griji pentru adolescenta.La intrarea lui Sasuke în clasa toti elevii îşi atintiră privirile spre el.Acesta se îndrepta spre catedră şi îi explică lui Anko starea în care se află rozalia.
Deoarece nu mai erau decât câteva minute din oră, Anko, pentru prima dată, le dadu pauză mai devreme.Toti colegii Sakurei se înghesuiau la uşa cabinetului pentru a afla starea fetei.Doar unul singur statea liniştit în fata uşii.Era rezemat de peretel de culoare verzuie şi privea fix geamul de pe uşă.Acela nu era nimeni altul decât Sasuke.
Întâmplator, prin fata cabinetului, trecu Karin.Când îl vazu pe brunet privind atât de atent uşa încaperii încerca să flirteze cu el însă fară rezultat ci, mai rau...
-Hei, frumosule, de ce stai aici?Nu ai vrea să ieşim astazi în oraş cumva?întrebă bruneta apropiindu-se.
-Iti mai spun o singură dată altfel o încurci.Dispari!porunci baiatul nervos.
-Hei, dar ce ai păţit dragutule?întrebă Karin vrând să remedieze situatia.
-Stii foarte bine ce s-a întâmplat!Acum, pleacă!spuse Sasuke încă o dată.
-Hei, ştiu că ea e insuportabilă şi enervantă, însă de ce te comporti aşa cu ea?întrebă Naruto ieşind din multime.
-Este simplu.Ea i-a facut acel lucru Sakurei.respunse calm brunetul.
-Poftim?!spuse blondul enrvat la culme.Ai să plateşti pentru ce i-ai facut!
-Stai calm.spuse Sasuke.Este o pierdere de timp să te enervezi pe cineva ca ea.
Bruneta pleca amuta fară a mai spune nimic.Era chiar speriată de tonul pe care îl avusese baitul.Începuse să-şi piardă din curajul care o ajută să aibă acel tupeu cu care avea impresia că putea calca totul în picioare.Acum, încetul cu încetul, acea impresie facea loc adevarului care începuse să îi provoace rani adolescentei.
Naruto şi Sasuke o priveau îndepartându-se.Blondul ramasese uimit de atitudinea cu care prietenul lui reuşise s-o îndeparteze pe bruneta.Însă de unde această mare schimbare?Mai întâi află că Sakura are o brăţară de la el, apoi că ar fi în stare să stea cu rozalie până se va trezi.
I se parea că toată lumea se schimbă în jurul lui, numai el ramâne cu acelas comportament, aceleaşi gânduri şi fapte.Voia să schimbe şi el ceva, să înceapă să fie diferit, cum faceau toti.Însă simtea că are nevoie de ceva.Mia bines pus, de cineva.
Pe holurile incintei îşi facu aparitia o siluetă.Încetul cu încetul puteai distinge faptul că era o femeie, în jur de patruzeci şi ceva de ani.Era îmbracată într-un costum negru format dintr-o fustă şi un sacou.Tocurile pantofilor produceau zgomot la fiecare pas pe care îl facea.Se îndrepta cu repeziciune spre cabintul unde se află adolescenta.
Copii o salutară respectuos, ştiind cine este.Şi femeia îi salute la rândul ei, însă mai mult pe fugă deoarece se grabea.Ajunsă în încapere, femeia se apropie de patul Sakurei şi îi privi atent bratul drept al fetei.Dintr-un colţ al încaperii se auzi o voce.
-Nu ne-am mai vazut de mult timp, nu-i aşa Sara?
-Huh?!Linda, m-ai speriat.spuse mama rozaliei ridicându-se.
-Fata ta era în mare pericol, ştiai?întrebă îngrijorată asistenta.
-Poti să-mi explicit şi mie ce se întâmplă?M-ai sunat şi a trebuit să plec neaparat.spuse Sara.
-Pe scurt, cineva i-a provocat o rană gravă Sakurei.Vena este pe jumatate taiată şi era în mare pericol.explică blondă.I-am pus o mică perfuzie ca să o ajute să şi-o refacă, însă nu ştiu cât de mult o va ajută sau în cât timp va fi bine.Şti sit u în ce pericol era supusă.
-Imi dau seama.Poti să o maitii putin aici?O voi învoi de la urmatoarele ore ca să nu fie nevoie de absente.spuse mama rozaliei ieşind din cabinet.
Toti colegii Sakurei stateau cu sufletul la gură vrând să afle ce s–a întâmplat.Doamna Haruno îi calmă pe adolescentii, spunându-le că fata are o stare stabilă.

Ametită.Aşa se simtea biata fată.Camera se rotea cu ea.Parcă se producea un cutremur.Vedea totul dublu şi nu distingea realul de ireal.Totuşi, era încă adormită.Visul ei încă se întâmplă fară să fie perturbat de alte actiuni ce se întâmplau în jurul corpului care adapostea un spirit atât de plin de viaţă.
La un moment dat, ochii feteiu se deschiseră larg.Încerca să se ridice, însă nu putu.Simtea că mâna dreaptă nu mai are forţă.Abea după aceea observă o altă perfuzie.Nu încerca să şi-o scoată, ci să-şi aducă aminte ce se întâmplase.Era confuză, nu întelegea nimic.
Privi spre ceas.Cum?Era deja ora trei şi jumatate?Ştia că Anko o trimisese la ora zece şi un sfert la bibliotecă după o carte.Era imposibil să fi trecut atât de mult timp.Mia privi odată în jur.Se află în camera ei.Dar cum ajunsese acolo?
De pe hol începuseră să se audă voci.Putea distinge patru personae diferite care se apropiau de camera ei.Prima fusese Ino, apoi Hinata, Nrauto şi… Sasuke?Rozalia se ridică în şezut şi îşi privi prietenii.Sakura şi Hinata o îmbrăţişară prieteneşte, apoi Naruto se aşeză pe pat lângă ea.
-Deci, cum te mai simti?întrebă blondul.
-Destul de bine.Nu ştiu ce s-a întâmplat.raspunse Sakura confuză.
-Cred că ar fi cazul să lasam o persoană să explice iar noi ceilalti să ne caram de aici.spuse Ino, luându-l pe Naruto.
În camera ramaseseră doar rozalia împreună cu Sasuke.
„Haide!Aplică planul Keerei!Ce este atât de greu?Sigur va functiona aşa că dă-i drumul!”gândea fata preasata de prezenta baiatului.În jurul lui se simtea minunat dar în acelas timp neputincioasă.Nu putea să fie ea.Parcă era dominată de prezenta lui.
-Deci, ce s-a întâmplat?întrebă fata pe un ton calm şi cald.
-Sa presupunem că „prietena” ta Karin a vrut să se razbune.spuse brunetul aşezându-se pe patul Sakurei.
-Prietena?!Visezi cu ochii deschişi.spuse fata cu tupeu.
Sasuke doar îi aruncă o privire fulgeratoare care o facu să împietrească.Încet, încet îşi apropia buzele de ale fetei.

Cam asta a fost.Stiu ca vreti mult mai multa actiune dar nu cred ca mai e mult.Pana atunci aveti liber la criticat^^.
[Imagine: chibi_1799.gif]
, chibi-ul lui miss_sakura_uchiha
[font=Tahoma]

'Cause I luw my two susy ....:::SasuSaku:::...., and ^^"Bubbles"^^ And my family is too big^^ (only girlz) Sunt mandra rau mey voi, am o moomy cea mai tare.^^ Yes, you Mitzuke-chan

http://media.photobucket.com/image/hitsu...22.jpg?o=3

[Imagine: Toshiro-Hitsugaya.jpg]
^
|
[b]He is mine!*MINE*''Cuz I can't have Deidara (he's Akatsuna Lynn's) and I have Sasuke I decide to have and this anime hot boy^^

Ha, ha, hi, hi, ha, ha, ho!
Why I like Sasuke-kun?It's simple!He is so hot, the most beautiful, powerful, clever and again is the most beautiful^^
He is mine and you can't do anything^^

I say again and the last time: Hitsugaya-kun si MINE!!! ONLY MINE!!! GET IT?

Răspunsuri în acest subiect
Konoha High School - de Annya - 02-05-2009, 09:24 AM
RE: Konoha High School - de Sasuke Uchiha is the best - 02-05-2009, 09:34 AM
RE: Konoha High School - de Shilpa - 02-05-2009, 11:58 AM
RE: Konoha High School - de Annya - 02-05-2009, 12:27 PM
RE: Konoha High School - de BlueGum - 02-05-2009, 07:35 PM
RE: Konoha High School - de :XDark~Sakura~Angel:* - 02-05-2009, 11:57 PM
RE: Konoha High School - de Annya - 03-05-2009, 11:03 AM
RE: Konoha High School - de Annya - 08-05-2009, 08:14 PM
RE: Konoha High School - de Kinder - 09-05-2009, 09:11 AM
RE: Konoha High School - de Annya - 09-05-2009, 09:46 AM
RE: Konoha High School - de Annya - 09-05-2009, 06:42 PM
RE: Konoha High School - de Annya - 12-05-2009, 08:14 PM
RE: Konoha High School - de Flash - 12-05-2009, 10:24 PM
RE: Konoha High School - de Annya - 16-05-2009, 09:43 AM
RE: Konoha High School - de Annya - 18-05-2009, 05:26 PM
RE: Konoha High School - de ***candy bar*** - 18-05-2009, 10:47 PM
RE: Konoha High School - de Annya - 22-05-2009, 07:12 PM
RE: Konoha High School - de Flash - 23-05-2009, 03:47 PM
RE: Konoha High School - de Annya - 29-05-2009, 02:46 PM
RE: Konoha High School - de ***candy bar*** - 29-05-2009, 08:08 PM
RE: Konoha High School - de Annya - 07-06-2009, 09:55 PM
RE: Konoha High School - de ***candy bar*** - 08-06-2009, 12:05 AM
RE: Konoha High School - de Annya - 12-06-2009, 11:25 AM
RE: Konoha High School - de Annya - 21-06-2009, 03:53 PM
RE: Konoha High School - de Sasuke Uchiha is the best - 22-06-2009, 12:40 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ciresul din Konoha viviana 5 4.222 09-07-2010, 05:11 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Intamplarea din Konoha viviana 2 2.953 03-06-2010, 08:47 PM
Ultimul răspuns: Aly
  High School Vampire [+15] [yaoi] Aliss_anime 8 5.394 13-02-2010, 05:57 PM
Ultimul răspuns: Denny
  Intoarcerea in satul Konoha, secretele mele Uchiha_Sakura92 11 9.750 19-11-2009, 03:08 PM
Ultimul răspuns: Denny
  High School Love wolfkidgirl 2 3.074 27-09-2009, 12:09 AM
Ultimul răspuns: Kayura
  A High School Romance 2YounG2DyE 2 5.209 23-09-2009, 07:56 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Vrajitorul din Konoha-parodie Green Silver 0 3.446 22-01-2008, 11:07 AM
Ultimul răspuns: Green Silver

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)