Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire cu nabadai [shounen-ai]

sigur ca pot!Imi cer scuze ca acesta este scurt...dar e deja ora 2:00..si peste 5 ore am scoala..la naiba!Sper sa va placa!

O noua aparitie

Dupa minunatul sarut din aceea dimineata,Ayumu si Leon stateau imbratisati,trantiti pe podeaua rece a clasei.Atunci cand privirile celor doi se inatalneau,roscatul zambea satisfacut,dupa care ii musca buzele tremurande ale satenului.
-Ce spui daca iti propun sa mergi la mine acasa?Ai accepta?Intreaba profesorul trecandusi mana prin par.
-Da,de ce nu?La urma urmei,amandoi dorim sa ne cunoastem mai bine,nu-i asa?
-Pustiule,tu imi citesti gandurile sau ce?Sa mergem.Spune Leo dandu-i un sarut scurt.
In drum spre casa,cei doi au discutat diferite lucruri.Unele importante,altele banale.Dar important era amandoi incepeau sa isi exteriorizeze sentimentele avute unul fata de celalalt.Satenului i-ar fi placut sa strige in gura mare ca este indragostit de profesorul sau,dar stia ca acest lucru ii va distruge viata iubitei sale si ca barbatul de care era indragostit ar putea sa fie concediat.In timp ce mergeau,roscatul s-a oprit in fata unei vile imense,cu o gradina mare si plina de flori multicolore si frumos mirositoare.
-Ce facem aici?Intreaba baiatul confuz.
-Asta e casa mea!Aici locuiesc.Sa mergem inauntru.
Pustiul privea in jurul sau si nu ii venea sa creada.Cum si-ar fi putut permite o asemenea vila din salariul mizer pe care il primea ca profesor.Ceva nu era normal.In momentul in care au pasit in interiorul casei,Ayu a fost pur si simplu socat de aspectul acesteia:podeaua era alcatuita din marmura alba,cateva covorase negre fiind asezate pe jos.In fata usii se intindea o multime de trepte,ce pareau sa duca la etajul superior.Livigul era cu adevarat magnific:fololiile albe erau asezate de o parte si de alta a semineului,in timp ce in fata canapelei era o masa din sticla neagra.Prin ferestrele mari,acoperite cu o perdea subtire de matase,se putea observa cum stralucea apa din piscina,atunci cand razele soarelui ii atingeau suprafata.Dar baiatul a fost trezit din uimire de o voce feminina.
-Leon,baiatul asta este noua ta jucarie sau ce?
O femeie ce nu parea sa aiba mai mult de douazeci si trei de ani,cu parul negru si drept,culoarea ochilor fiind aceiasi.Purta o camsa neagra si o fusta alba.
-Hei,papusa!Ti-am spus sa nu mai vii aici in lipsa mea?Si da.El este noua mea achizitie.Nu-i asa ca e simpatic?Intreaba acesta zambind.
-Nu o sa te inveti niciodata!Si nu imi mai spune "papusa".Ma numesc Angela.
-Esti iubita lui?Intreaba Ayumu dand semne de nervozitate.
-Pe dracu.Sunt sora lui mai mare.Si ma enerveaza cand il vad ca isi distruge cariera.
-Voi doi sunteti frati?Nu am stiut.Apropo,Leon de unde ai avut bani sa iti construiesti casa asta imensa?Pentru ca salariul primit ca profesor este destul de mic.
-Ala este doar o chestie de moment.Cred ca nu ti-a spus.Fratele meu este actor.Spune Angela oftand.
-Minunat!Ma gandeam eu ca are alt job.Si in ce filme joci:cele de actiune?Sau preferi comediile?Intreaba baiatul cu zambetul pe buze.
-Leon are roluri in filme pentru adulti.Asa ca nici prin gand sa nu iti treaca sa vezi vre-un film de-al lui.
-Ai spus...filme pentru adulti?Omule,dar tu nu esti normal!Striga satenul punadu-si mainile in cap.
-De ce nu?Arat foarte bine si trebuie sa recunosc faptul ca sunt cel mai bun.doar nu credeai ca un barbat ca mine isi va irosii viata lucrand pe branci ca profesor.Nu pustiule.Filmele astea imi aduc bani si distractie!Spune roscatul incantat.
-Da,cum spui tu."De ce tip m-am indragostit si eu".Gandeste Ayumu dupa care isi loveste usor fruntea cu palma.
-Ce spui daca facem o baie in piscina?Este destul de cald.Intreaba roscatul cu un zambet satisfacut pe chip.
-In regula.Raspunde baiatul zambind.
Ayu s-a imbracat cu unul dintre boxerii prietenului sau.Chiar daca ii erau putin mari,ii veneau destul de bine.Stiind ca Leon va intarzia destul de mult,isi lua avant si se arunca in apa limpede si rece.Era o senzatie foarte placuta.Simtea corpul sau se raceste,atunci cand valuri reci treceau peste el.Dupa ce a inotat de cateva ori,a vrut sa iasa afara pentru a se usca.Dar in momentul in care puse mana pe marginea bazinului,isi ridica din instinct privirea si il vazu pe roscat deasupra lui.Corpul lui era atat de bine lucrat,incat parea de portelan.Era perfect.Razele soarelui se rasfrangeau pe parul sau,fiind parca geloase ca pe Pamant exista cineva mai stralucitor ca ele.Satenul a ramas mut de uimire.Cu siguranta ca Leon a indurat multe pana ca trupul sau sa ajunga la stadiul de perfectiune.Si isi dadea seama ca era pacat ca nu il arate intregii lumii.Acum stia de ce toate fetele din clasa lui oftau la vederea acestuia,de ce femeile de pe strada se uitau la el si incepeau sa tremure.Era un zeu in adevaratul sens al cuvantului.
-Hei pustiule,ai de gand sa spui ceva?Sau o sa ma privesti toata ziua?Pentru ca daca e asa,iti dau o poza cu mine.
-Stai linistit.Nu ma uitam la tine.Priveam peisajul din fata mea.Spune baiatul incercand sa isi ascunda roseata din obraji.
-Cum zici tu.Vroiai cumva sa iesi din apa?Micutule,poate ca nu ai inteles,dar esti doar al meu.Asa ca stai cuminte.
Roscatul intra in piscina si incepu sa inoate.dupa ce a parcurs de doua ori bazinul,s-a reintors la Ayumu care,inca era socat de aspectul acestuia.Fara sa ii mai spuna alte lucruri,ii prinse picioarele intre ale sale si il lipi cu spatele de marginea rece de marmura.Acesta scoase un geamat lipsit de vlaga in momentul in care pielea lui a atins suprafata rece,dar nu avea ce sa faca.In fata lui se afla cel mai bine cotat actor din filmele pentru adulti.si nu stia ce sa faca sau cum sa reactioneze.Leon se apropie usor de buzele acestuia,introducandu-si cu usurinta limba in gura baiatului,atingand-o pe a lui.Senzatia provocata de acel sarut il facu pe saten sa tremure,dar si sa isi doreasca sa afle cum este barbatul din fata lui,in asternut.

Aceasta este Angela:
[Imagine: Girl.png]
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.

You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light

Răspunsuri în acest subiect
Iubire cu nabadai [shounen-ai] - de Lye - 28-12-2007, 10:10 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 30-12-2007, 01:05 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 31-12-2007, 01:26 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 02-01-2008, 02:04 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 04-01-2008, 06:27 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de .::Mariko Emina::. - 04-01-2008, 12:19 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 05-01-2008, 05:32 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 06-01-2008, 03:58 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 07-01-2008, 02:53 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 08-01-2008, 06:19 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 11-01-2008, 06:12 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 12-01-2008, 06:04 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 13-01-2008, 04:21 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 14-01-2008, 05:17 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 17-01-2008, 09:32 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 19-01-2008, 04:30 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 22-01-2008, 03:52 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 28-01-2008, 01:02 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 30-01-2008, 07:46 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 02-02-2008, 01:14 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 05-02-2008, 02:57 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 12-02-2008, 07:03 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lorelei - 15-02-2008, 08:57 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Yaoi Queen - 17-02-2008, 02:21 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 20-02-2008, 03:50 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iubire cumparata [shounen-ai / yaoi] Ice_angel_234 32 27.033 23-07-2009, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Aiumy

Utilizatori care citesc acest subiect:
10 Vizitator(i)