02-05-2009, 09:58 AM
1.Harry Poter-este una din cartile mele preferate.Nu am citit pana la volumul 8,dar stiu despre ce e vorba deoarece am vazut si filmele.Cap-de-Mort,asta,deja ma enerveaza ca tot se i-a de Harry dar asta face povestea interesanta.Mi-a placut primul volum deoarece descrierea era asa de dezvoltata si incantatoare...Am vrut sa ma las de citit aceasta carte dar am realizat ca fac o greseala.
2.Comoara din insula-ma fascinat poveste tanarului..cum il chema ca nu mai stiu si toate peripetiile prin care a trecut.Nu am citit carte pana la sfarsit dar am spicuit si eu ideile mai importante.
3.Twilight-am reusit sa citesc primul volum,cu chiu cu vai.Nu numai ca il ador,il iubesc.A fost un volum splendid.Acum sa vad cum fac rost si al doilea.
2.Comoara din insula-ma fascinat poveste tanarului..cum il chema ca nu mai stiu si toate peripetiile prin care a trecut.Nu am citit carte pana la sfarsit dar am spicuit si eu ideile mai importante.
3.Twilight-am reusit sa citesc primul volum,cu chiu cu vai.Nu numai ca il ador,il iubesc.A fost un volum splendid.Acum sa vad cum fac rost si al doilea.