Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire cu nabadai [shounen-ai]

Mariko Emina..si de ce m-as supara?As avea vre-un motiv?Tz tz tz.Referitor la verbe...nu degeaba am ajuns in cls 9-a la Vianu,nu?Le-am scris asa din pura neatentie...bn,poate prea multa neatentie.Si legat de limbaj,hei!Unde mai gasesti u fic-uri cuminti?Si in plus,aici sunt in mare parte adolescenti,deci trebuie sa folosesc un anumit limbaj.In celalat fic(Gravi fic)folosesc un alt tip de limbaj.Cred ca am lamurit toate aceste probleme.

O dimineata tumultoasa

Soarele se ridica usor pe cerul de un albastru deschis,asemanator oceanului ce inghitea tarmul cu valurile lui furioase.Ayumu deschise brusc ochii,aruncandu-si privirea spre ceasul asezat pe dulap.Acesta indica ora 6:30.Scoala incepea la 8:00,asa ca avea destul timp sa se pregateasca.Intra usor in camera lui Sousuke,inchizand televizorul ramas deschis peste noapte.Cu pasi marunti,pasii in baia acoperita cu gresie albastra.Apa calda curgea peste trupul sau incordat,ascultand pasarile ce cantau in preajma micului geam asezat deasupra cazii.Spuma ce avea un puternic miros de lavanda se dizolva in apa fierbinte,din care ieseau aburi grosi.dupa aproximativ o jumatate de ora,satenul isi stergea corpul cu un prosop albastru,insistand asupra zonelor sale intime.In momentul in care a vrut sa isi puna halatul pe el,in baie a intrat grabit Sousuke.Acesta se uita uimit la baiatul din fata lui,care incerca sa isi acopere din rasputeri partea de jos a trupului cu mainile.
-Ayumu,tu esti...gol!Spune acesta privindu-si insistent prietenul.
-Nu te mai uita asta la mine ca ma sperii.Mai bine da-mi prosopu din stanga ta si iesi!Striga satenul nervos.
Dupa catvea minute,cei doi amici se pregateau de scoala.Printre micile glume spuse de Ayu,rebelu se uita adanc la el,si cu un zambet pervers ii spuse:
-Azi avem trei ore de japoneza!Sa te vad cum scapi.
-La naiba!Am uitat complet!Nici tema nu o am.
-Stai linistit.Sunt in aceiasi situatie.
-Cred ca va trebui sa ne rugam sa nu ne asculte.Spune Ayumu oftand adanc.
-Mda,cred si eu.Acum sa ne grabim.
In drum spre scoala,cei doi prieteni s-au intalnit cu Selena.Aceatsa purta o pereche de blugi mulati si un tricou alb.Baietii trebuiau sa recunoasca faptul ca arata foarte bine.Ajunsi in curtea liceului,au asteptat linistiti soneria de intrare.Aproape fugind pe holurile intortocheate,cei trei au ajuns in clasa,chiar cu cateva secunde inainte de sosirea profesorului.In momentul in care Leon a intrat in clasa,si-a privit elevul favorit dupa care ii zambii usor.Ca deobicei,fetele numai conteneau cu suspinele si nu incetau sa viseze cu ochii deschisi la o escapada cu barbatul asezat la catedra.Intr-un moment de liniste totala,o fata bruneta se ridica brusc din ultima banca si cu un ton ridicat intreba agitata:
-Domnule profesoru,sunteti insurat?
Leon isi ridica brusc privirea la ea,ii masura trupul cu privirea,dupa care ii spuse cu zambetul pe buze:
-Nu,nu sunt insurat.Alte intrebari?
-Nu domnule.
Ayumu isi privii cei doi prieteni din spatele sau,dupa care facu un semn cu mana.Roscatul deschise catalogul,si a avut proasta inspiratie sa ii asculte pe cei trei baieti,care aveau cele mai mici note.
-Ayumu Hianura,Sousuke Chidori si Kiniaro Ukimura,in picioare!Vreau sa vad temele voastre,in speranta ca veti lua o nota buna.
Cei trei amici se priveau unul pe celalalt,neputand sa spuna nici un cuvant.Satenul credea ca Leon il va trata altfel decat pe ceilalti colegi ai sai,dar se inselase.Avea aceiasi atitudine dura si implacabila cu toti.
-Ne scuzati domnule,dar nu avem tema.Spune brunetul inghitind in sec.
-Am auzit eu bine?Sau tu ai spus ca "nu aveti tema"?Nici o problema.dupa ore,toti trei veti ramane pentru un program avansat de meditatii.
-Poftim?Dar nu se poate asa ceva!Nu am timp de scoala asta idioata!Striga ayumu nemultumit.
-Ai spus ceva?Intreaba roscatul ridicand in spranceana.
-Nu domnule,absolut nimic.
Timupl trecea foarte greu,parca aceea ora nu se mai termina.Niciunul dintre cei trei prieteni nu aveau chef sa scrie si cu atat mai putin sa invete.Atunci cand privirile celor doi indragostiti se intalneau,parca sareau scantei.Satenul incerca pe cat posibil sa evite ochii patrunzatori ai profesorului,dar in zadar.Dupa zeci de minute de chin,clopotelul anunta sfarsitul primei ore.Cand Ayumu a vrut sa se ridice din banca,a fost intrerupt de glasul seducator al lui Leon.
-Hianura,tu ramai in clasa.Restul,afara!Si sa nu va prind ca deranjati.
Ceilalti colegi evacuara pe cat de repede posibil sala,lasandu-i pe cei doi singuri.roscatul se indrepta spre saten,il apuca de brat si il trase pana aproape de locul in care statea el,urcandu-l pe catedra.
-Va trebui sa te pedepsesc pentru ca nu ti-ai facut tema.Spune profesorului muscandu-i usor buza de sus.
-Hei,cine te crezi tu sa ma pedepsesti?Vine replica elevului caruia parea sa ii placa sarutul primt din partea lui Leo.
-Vrei,nu vrei esti doar al meu si pot sa fac tot ce imi doresc cu tine.Asa ca fii baiat ascultator si taci.
Buzele roscatului se indreptau rapid spre gatul lui Ayumu,facandu-l pe acesta sa tremure de placere.Ideea ca unul dintre elevi ar putea intra in clasa,prinzandu-i pe cei doi intr-o postura nu tocmai decenta,crestea pasiunea dintre ei.Leon ii prinse buzele satenului intr-un sarut pasional,vrand parca sa extraga toata viata din ele.Dar nu el era singurul care se simtea bine,ci si Ayu care credea ca este cu adevarat in al noualea cer.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.

You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light

Răspunsuri în acest subiect
Iubire cu nabadai [shounen-ai] - de Lye - 28-12-2007, 10:10 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 30-12-2007, 01:05 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 31-12-2007, 01:26 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 02-01-2008, 02:04 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 04-01-2008, 06:27 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de .::Mariko Emina::. - 04-01-2008, 12:19 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 05-01-2008, 05:32 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 06-01-2008, 03:58 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 07-01-2008, 02:53 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 08-01-2008, 06:19 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 11-01-2008, 06:12 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 12-01-2008, 06:04 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 13-01-2008, 04:21 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 14-01-2008, 05:17 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 17-01-2008, 09:32 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 19-01-2008, 04:30 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 22-01-2008, 03:52 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 28-01-2008, 01:02 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 30-01-2008, 07:46 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 02-02-2008, 01:14 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 05-02-2008, 02:57 AM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 12-02-2008, 07:03 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lorelei - 15-02-2008, 08:57 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Yaoi Queen - 17-02-2008, 02:21 PM
RE: Iubire cu nabadai(shonen-ai) - de Lye - 20-02-2008, 03:50 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iubire cumparata [shounen-ai / yaoi] Ice_angel_234 32 27.033 23-07-2009, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Aiumy

Utilizatori care citesc acest subiect:
11 Vizitator(i)