04-01-2008, 12:19 PM
Hei imi place...povestea e super,din punct de vedere cum ai gandit-o dar stii ce ?Descrierea ta la inceputul fic-ului m-a socat (ochi negri ca abanosul,parul ca spicul graului o_O) iar cand descriai baietii nu stiu cum,toti aveau primi doi sau trei nasturi deschisi o_O poate asa o fi dar chiar e necesar sa repeti asta??
Mie idea mi se pare buna...dar ce ti-au facut bietele verbe la timpul imperfect?Esti certata cu ele nu ??Sa stii ca nu se scriu cu cratima (si sunt multe exemple in text,deci nu a fost o scapare)
Cu dialogul e Ok,doar ca mai folosesti uneori si un limbaj "nu tocmai adecvat"
Descrierea,am mai scris si sus....si mai zic ca e destul de "banala" asta unde este >.>
Din fericire mie-mi place foarte mult cum ai gandit...dar daca ai fi putin mai atenta... >.> greseli sunt cu duiumul...
Sper sa nu te superi pe mine ...pune o continuare cat mai curand :) See ya!
Mie idea mi se pare buna...dar ce ti-au facut bietele verbe la timpul imperfect?Esti certata cu ele nu ??Sa stii ca nu se scriu cu cratima (si sunt multe exemple in text,deci nu a fost o scapare)
Cu dialogul e Ok,doar ca mai folosesti uneori si un limbaj "nu tocmai adecvat"
Descrierea,am mai scris si sus....si mai zic ca e destul de "banala" asta unde este >.>
Din fericire mie-mi place foarte mult cum ai gandit...dar daca ai fi putin mai atenta... >.> greseli sunt cu duiumul...
Sper sa nu te superi pe mine ...pune o continuare cat mai curand :) See ya!