22-04-2009, 09:12 PM
Asa eu am 14 ani si nu sunt asa mica in plus sunt in a 8 a... ti se par mica? nu stiu dar te-am intrebat pentru ca uni copii fac diferente de varsta chiar daca sunt mai mica cu 1 ani decat ei.
Chestia cu smiles nu stiu la care te referi poate e acesta :bye: este simplu : bye : dar fara spatiu intre ele si sa afli mai multe te duci la [get more] - este langa chenarul unde scri, cat despre celelalte cu pupic le scri asa cum le folostesti tu pe mess. Nu ai inteles nimic nu-i asa?
Am vazut ca iti place Stapanul Inelelor... ahhhhh sunt moarta dupa filmul acela mai ales dupa blondinul meu si de citit eu nu prea citesc.
Mai am o intrebare:
- In ce oras stai tu?
:bye:
Chestia cu smiles nu stiu la care te referi poate e acesta :bye: este simplu : bye : dar fara spatiu intre ele si sa afli mai multe te duci la [get more] - este langa chenarul unde scri, cat despre celelalte cu pupic le scri asa cum le folostesti tu pe mess. Nu ai inteles nimic nu-i asa?
Am vazut ca iti place Stapanul Inelelor... ahhhhh sunt moarta dupa filmul acela mai ales dupa blondinul meu si de citit eu nu prea citesc.
Mai am o intrebare:
- In ce oras stai tu?
:bye:
In the naked light of day
Even great scientific minds,
Can not resist the seduction of immorality
But, when darkness falls,
Beasts of science
Well rise to seek revenge
The choise is yours
What do you want to do?
Even great scientific minds,