1. Da, desenez dar te avertizez de pe acum ca sunt ingrozitoare la asta T_T
2. Iubesc toamna. Pentru ploaia de frunze colorate, pentru florile care te incanta doar in acest anotimp, pentru ploaia racoroasa si zilele cu soare cu dinti
. Si imi mai place si primavara, caci atunci infloresc florile mele preferate, zambilele si copacii, si mai ales e o frumusete sa vezi padurile imbracate in verdele acela crud.
3. Imi place romana, desi nu am note perfecte. Dar mie imi place romana si indiferent ce se va intampla mie imi va placea romana caci ador sa scriu :X. Si materia care nu-mi place este sportul, la care sunt groaznica. Eu si sportul, total paraleli
.
4. Mereu am preferat orasul. Mie imi place ca atunci cand ies din casa sa vad o multime de oameni pe strada, sa aud mereu zgomote. ( da,stiu, sunt ciudata). Stiu cum e si la tara, caci bunicii mei locuiesc la tara si nu mi-as dori sa stau la tara. Prea mult de munca, si eu sunt lenesa, si foarte mare plictiseala.
5. Inca nu m-am hotarat sigur, insa vreau o slujba unde sa fiu nevoita sa calatoresc mult( si sa nu rada nimeni de mine spunand : sofer de tir") Imi plac limbile straine si mi-as dori sa ajung ceva important ( adica cine nu?).
Mersi de primire