22-04-2009, 09:48 AM
Am ajuns si eu pe aici..cu o oarecare intarziere ce-i adevarat:D Oricum fac un efort supraomenesc sa las comm la ce lene imi e acum :)). Insa pentru acest capitol atat de frumos, merita :D
Ce-as putea sa zic mai mult decat ca este foarte reusit? mai nimic :D. Ai scos foarte bine in evidenta sentimentele personajelor tale, astfel incat, eu ca cititor, aveam impresia ca sunt in locul lor.
Incepe sa-mi placa foarte mult de Teddy..caracterul acela ezitant si totusi hotarat, il fac sa fie foarte dragut.Oricum cei doi formeaza un cuplu foarte dragut :D
Astept nextul cu nerabdare :)
bye bye :* :bye:
Ce-as putea sa zic mai mult decat ca este foarte reusit? mai nimic :D. Ai scos foarte bine in evidenta sentimentele personajelor tale, astfel incat, eu ca cititor, aveam impresia ca sunt in locul lor.
Incepe sa-mi placa foarte mult de Teddy..caracterul acela ezitant si totusi hotarat, il fac sa fie foarte dragut.Oricum cei doi formeaza un cuplu foarte dragut :D
Astept nextul cu nerabdare :)
bye bye :* :bye:
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*