Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O aventura cu peripetii

Hey am venit cu noul capitol......deci spor la citit :D

Capitolul VII : What ?.....

Incetul cu incetul soarele isi facea aparitia pe cer oglinzindu-se in apa cristalina. In camera Sakurei era o liniste totala. Se pare ca inca dormea, era si de asteptat dupa o calatorie lunga si plina de peripetii. Prin perdelele albe ca fulgii de nea intrau incet cateva raze de soare care se ridicau incet, incet pana la fata fetei incepund ca sa o incalzeasca usor. Chipul ei angelic era invadat de lumina care a facea sa para un inger picat din cer. Deodata ochii mari si verzi ai fetei se deschisera clipind de cateva ori dupa care ridicandu-se in sezut. Se ridica incet din pat indreptandu-se spre baie pentru asi face toaleta de dimineta. In cinci minute a si iesit din baie cu un zambet gingas. Se indreapta apoi spre dulap de unde isi ia un contum de baie format din doua bucati de culoare alb, peste isi ia un maieu tot alb care se muleaza perfect pe corpul ei perfect scotand in evidenta niste forme cu adevarat frumoase, si o pereche de pantaloni scurti de blugi, iar in picioare o pereche de slapi cu deget roz. Isi ia cu ea geanta mov in care isi baga portofelul cu banii, telefonul, laptopul si isi mai ia un prosop mare si alb, lotiunea de corp. Isi ia in mana cheile de la apartament si isi pune ochelarii de soare cu lentile negre fumurii. Se priveste un pic in oglinda dupa care paraseste apartamentul inchizandu-l cu cheea, indreptandu-se spre apartamentul lui Naruto.
-Buna dimineata Naruto! Sa mergem dupa Sasuke si sa mergem sa mancam, spune Sakura zimbind gingas.
-Nu mai trebuie, sunt aici. Acum sa mergem. Spune Sasuke ca de obicei.
-Ok, raspunsera cei doi in cor. Naruto a incis usa dupa care au coborat jos unde s-au intalnit cu ceilalti.
-Salut gasca! spune Naruto. Deci unde mergem ca sa mancam in dimineata asta?
-Poi Naruto indeile sunt impartine asa ca o sa mergem sa mancam fiecare unde vrea, spune Kiba.
-Dar cum ramane cu distractia la plaja impreuna? spune Sakura putin dezamagita.
-Nu iti fa griji, ne vom suna la telefon si vom sti unde sa ne intalnim fiecare, spune Temari.
-Poi sa mergem odata ca imi este foame..............se plange Choji facandu-i pe ceilalti sa rada putin dupa care se indreapta cu toti spre iesirea hotelului mergand fiecare in directi opuse.
-Deci, noi unde o sa luam micul de jun? intreaba Sakura.
-Poi eu zic sa mergem ca sa vedem ce localuri mai sunt aici in zona, spune Sasuke calm ca de fiecare data.
-Ok......Hei uitati aici putem sa servim ceva mai usor, ce ziceti? intreaba Naruto.
-Bine, raspund ceilalti doi in cor dupa care intra in local si se aseaza la o masa. Si nu dupa mult timp venind si chelnerita.
-Deci : o cana de ceai de menta pentru domnisoara si doua cesti de cafea una cu lapte si una cu zahar pentru baieti si cinci cornuri cu ciocolata, nu? intraba o fata bruneta cu ochi negri ca carbunele.
-Da domnisoara, raspunse Sakura politicos. In cateva minute a si sosit comanda lor dupa care savurara micul de jun. Dupa ce au efectuat plata Sakura a sonat-o pe Hinata ca sa ii spuna unde sa se intalneasca. Au mers cateva minute si au ajuns in locul unde se aflau prieteni lor. Si-au asezat paturile pe sezloange dupa care ceilalti au intrat in apa. Inafara de Garaa care era in paraqdisul nisipului construind castele de nisip cu Kankuro si Sakura care nu stia sa inoate si ii era un pic frica de apa asa ca ea doar statea si privea cum se distreaza prieteni ei brozadu-se putin in lumina puternica a soarelui. Dintr-o data lumina soarelui numai cadea pe corpul perfect al rozaliei. Isi ia ochelari de soare de pe ochi si cand priveste cine este ramana uimita.
-Ce faci? nu vi ca sa te distrezi cu noi? intreaba insusi mostenitorul Uchiha.
-Poi...eu nu stiu sa inot...si...imi place ca sa stau sa vad cum va distrati, spune Sakura putin uimita de cel care o intreaba.
-Haide, apa nu musca, spune Sasuke in timp ce o ia de mana indreptandu-se cu fata spre mare.
-Nu Sasuke, te rog..........dar nu mai apuca ca sa mai zica ceva ca o lua pe fata in brate fugind cu ea spre apa.Toti au ramas oarecum uimiti de gestul lui Sasuke dar au crezut ca pe Sasuke la batut soarele in cap.
-Sasuke nu .....imi este frica! spune rozalia speriata de moarte in timp ce il strangea puternic in brate deoarece ii era frica ca baiatul ii va da drumul iar ea nu stie sa inoate.

Poi cam atat pentru moment.Dar voi veni cu mai mult.Va rog sa ma iertati ptr .greseli .
Ja :bye:

Răspunsuri în acest subiect
O aventura cu peripetii - de †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † - 16-03-2009, 08:54 PM
RE: O aventura cu peripetii - de †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † - 17-03-2009, 10:43 AM
RE: O aventura cu peripetii - de †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † - 17-03-2009, 07:36 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Vizitator - 05-04-2009, 07:24 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Vizitator - 06-04-2009, 09:01 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Vizitator - 09-04-2009, 09:35 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Isis-Zeita iubirii - 09-04-2009, 09:38 PM
RE: O aventura cu peripetii - de chrissta - 09-04-2009, 10:01 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Alany Aysee - 09-04-2009, 10:55 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Vizitator - 10-04-2009, 07:59 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Alany Aysee - 10-04-2009, 08:00 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Isis-Zeita iubirii - 10-04-2009, 09:28 PM
RE: O aventura cu peripetii - de †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † - 21-04-2009, 09:27 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Just Sugar - 22-04-2009, 09:11 AM
RE: O aventura cu peripetii - de †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † - 22-04-2009, 09:10 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Alany Aysee - 22-04-2009, 11:03 PM
RE: O aventura cu peripetii - de †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † - 25-04-2009, 09:09 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Jessi - 09-05-2009, 08:36 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Jessi - 09-05-2009, 10:44 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Jessi - 10-05-2009, 07:57 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Annya_Anna - 08-06-2009, 02:57 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Jessi - 22-06-2009, 10:10 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  PERIPETII LA NIVEL GANDACESC(la nivel de gandac) oV!K!o 1 2.555 02-01-2011, 12:44 AM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Eu Si Viata Mea Cu Peripetii(Hinata) HinataDulcika 3 3.233 12-08-2010, 01:29 PM
Ultimul răspuns: curcubeu fara culori
  O alta aventura a lui Naruto! Arken 1 2.912 27-04-2010, 09:45 PM
Ultimul răspuns: Gabriella
  Regis de Aeternum : Existenta duala [aventura / dragoste / shounen-ai] aurelia chircu 5 3.939 17-04-2010, 07:35 PM
Ultimul răspuns: aurelia chircu
  Regasirea & Aventura [+16 / +18] ^_^M@D!^_^D3M0N!k@ 8 5.702 17-04-2010, 11:53 AM
Ultimul răspuns: Emm` :x
  Logodna cu peripetii Mishelle 25 23.068 15-12-2009, 01:16 PM
Ultimul răspuns: Shadow.
  Aventura unei prajituri BlueGum 18 10.861 15-06-2009, 03:02 PM
Ultimul răspuns: Obsession.

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)