17-04-2009, 10:38 AM
*OMG O.O Kuroshitsuji fans xDD* HeHe, cum sa nu trec pe aici ? Cam ciudat, ne ? Avand in vedere ca sunt fan al animeului....
Kuroshitsuji a fost unul din animeurile care mi-au placut la nebunie. Este adevarat, finalul a avut ceva de capul lui. Si eu obisnuiam sa sar peste opening precum Nolazy dar de aceata data l-am urmarit la fiecare episod [Sincera sa fiu, nu sunt multe animeuri la care sa nu sar peste opening].
Animeul are o grafica buna, niste personaje interesante...E ceva de capul lui Sebastian, dar imi place si Undertaker destul de mult ^____^ [Yeah, a lil` strange o..o ]
Am inceput si manga care este minunata si sper sa apara capitole noi...
Kuroshitsuji e un anime bun si merita vazut :]
Kuroshitsuji a fost unul din animeurile care mi-au placut la nebunie. Este adevarat, finalul a avut ceva de capul lui. Si eu obisnuiam sa sar peste opening precum Nolazy dar de aceata data l-am urmarit la fiecare episod [Sincera sa fiu, nu sunt multe animeuri la care sa nu sar peste opening].
Animeul are o grafica buna, niste personaje interesante...E ceva de capul lui Sebastian, dar imi place si Undertaker destul de mult ^____^ [Yeah, a lil` strange o..o ]
Am inceput si manga care este minunata si sper sa apara capitole noi...
Kuroshitsuji e un anime bun si merita vazut :]
Looking at the endless waving sea
The echoing thought does not come true.
If we meet, i wonder if this darkness will clear up
Continuing to sing the desire for the far land.