06-04-2009, 10:31 PM
bun...am picat si yo pe aici:D
sa vedem un nou fic cu Naruto(sasusaku)? moama asta e anul de ficuri Naruto(sasusaku)....:|
okay sa incepem cateva lucruri care per sa nu te faca sa renunti la fic;)):P
la inceput nu ma atras nimik...:
O noua zi e in Konoha->ceva neobisnuit? toata lumea incepe asha...
nimik interesant care sa ma atraga, defapt m-am plictisit cand am citit introducerea...o_O
in cuprins...pai ce sa zic mai exista si pe acolo descriere cat de cat:D asta e bine! desi...ai cam reprezit actiunea la:
Cand ajunse la scoala un baiat cu parul blond o observa primul. El ii zise:
-Buna! Eu sunt Naruto Uzumaky!-> asha faceam yo in cls intai la compuneri sau a 2-a;;) deci no comment!
la incheere mai lasat eu in pom si pom in aer O_o:
Atentia fetei fu luata de un baiat cu Parul si ochii de culoarea abanosului........->de ce atatea puncte????ajungeau doar 3! si de ce parul cu p mare?:| e nume de persoana cumva?;));;)
bun mi s-a parut bunicel pentru inceput si sper sa nu te superi pe comentariul meu:o3
ok astept nextu:D Ja`!
sa vedem un nou fic cu Naruto(sasusaku)? moama asta e anul de ficuri Naruto(sasusaku)....:|
okay sa incepem cateva lucruri care per sa nu te faca sa renunti la fic;)):P
la inceput nu ma atras nimik...:
O noua zi e in Konoha->ceva neobisnuit? toata lumea incepe asha...
nimik interesant care sa ma atraga, defapt m-am plictisit cand am citit introducerea...o_O
in cuprins...pai ce sa zic mai exista si pe acolo descriere cat de cat:D asta e bine! desi...ai cam reprezit actiunea la:
Cand ajunse la scoala un baiat cu parul blond o observa primul. El ii zise:
-Buna! Eu sunt Naruto Uzumaky!-> asha faceam yo in cls intai la compuneri sau a 2-a;;) deci no comment!
la incheere mai lasat eu in pom si pom in aer O_o:
Atentia fetei fu luata de un baiat cu Parul si ochii de culoarea abanosului........->de ce atatea puncte????ajungeau doar 3! si de ce parul cu p mare?:| e nume de persoana cumva?;));;)
bun mi s-a parut bunicel pentru inceput si sper sa nu te superi pe comentariul meu:o3
ok astept nextu:D Ja`!