Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O aventura cu peripetii

Deci, am venit cu noul capitol.Sper sa va placa.Spor la citit.:D

Capitolul IV:O noapte lunga.....

"Au fost cu totii de acord.O parte din baietii au luat bagajele iar ceilalti au ajutat fetele sa se deplaseze.Au intrat in compartinente asezati pe echipe,ca sa se asigure ca fetele sunt bine."
In compartimentul unde era instalata echipa sapte se pare ca era liniste.Aveau scaunele deschise ,asa ca intreaga incapere parea un pat mare.Sasuke era langa usa si isi sprijinea mana dreapta de piciorul drept care era usor indoit.Nu dormea,statea si se gandea inca la cele intamplate cu cateva ore in urma.Ce ar fi putut vrea cei din Akatsuki de la niste fete din Konoha?.Daca tot ar fi vrut ceva de ce nu au inceput direct cu ei,de ce trebuiau sa fie implicate si fetele.Deoarece tot cu ei s-ar fi confruntat.Intrebarile astea ii tot "macinau" pe mostenitorul Uchiha.Se pare ca nici posesorul Vulpii cu noua cozi nu dormea.Si spre surprinderea lui Sasuke el era linistit si privea geamul.Statea langa geam cu picioarele ridicate la piept cu capul pe ele si privirea indreptata spre geam.Se pare ca ziua Naruto este foarte agitat si nestamparat ,chiar inpotriva varstei lui,iar ziua este foarte linistit.Nici nu iti dai seama ca el este cu adevarat Naruto Uzumaki.Si lui ii treceau prin minte aceleasi intrebari ca si lui Sasuke.Sakura statea in mijloc si dormea linistita.Avea mana pusa sub cap pe post de perina.Dintr-o data aceasta a tusit usor,iar privirile celor doi s-au indreptat imediat spre fata.Aceasta a inceput sa se agite,din cauza pozitiei incomode pe care o avea.Naruto o priveste pret de cateva secunde ,dupa care isi da jos haina de trening portocalie de pe el si o impature.Se indreapta incet spre rrozalie si ii ridica capul incet punandui haina sub cap,pe post de perina.Materialul moale si putin calduros isi facea efectul,deoarece fata nu mai statea incomod.Naruto se uita putin la ea si dupa ii da bluza roz cu Gupss jos ramanad doar intr-un maieu mov cu trei floricele roz in dreptul abdomenului.Ii ia bluza si o pune pe un micut cuier amplasat pentru ati agata lucrurile care te incomodeaza.In tot acest timpt Sasuke ia urmarit,ramanad usor uimit de comportamentul baiatului,doar ca fiind intuneric in compariment ,lumina intrand usor de pe culoar si Luna cu copilasii ei micuti care se furisau prin compartiment.Se pare ca somnul ia vizitat si pe cei doi baietii care au adormit.Nu au dormit prea mult cei doi,decat vreo cinci ore,mai mult nu deoarece pe la ora 8:45 telefonul Sakurei a sunat,speriindu-l putin pe Naruto care visa foarte frumos.Si Sasuke a deschis ochii amuzandu-se in sinea lui putin pe seama lui Naruto.Nu ii venea sa creada cat de mult poate sa se schimbe Naruto.Ziua se comporta ca un copil de varsta lui ,iar noaptea datorita Vupii cu noua cozi care a atacat Konoha pe timpul noptii,sufletul bestiei se trezeste si parca il hipnotizeaza facandu-l mai matur decat ar parea vreodata.Se pare ca Sakura aude in sfarsit melodia galagioasa de la telefon.Aceasta deschide usor ochii,se ridica in fond si se uita la cei doi colegi.
-Neata',spunand asta se ridica sa ia geanta mov de unde scoate telefonul.Se uita si vede ca la capatul celalalt era Ten Ten.
-Da,s-a intamplat ceva?intreba rozalia.
-Neata.Poi am vrut sa vad daca v-ati trezit,dar se pare ca sunteti cam somnorosi...hi hi hi...noi ne-am trezit demult.Apropo de asta,cum ai dormit dupa seara trecuta?,intreaba bruneta .
-Poi eu am adormit imediat ce am stans luminile.Tu?o intreaba Sakura la randul ei.
-Si eu foarte bine,cu o mica exceptie.
-Care?intreaba repede rozalia curioasa de raspunsul fetei.
-Poi Lee a visat ca este cu Gai si ca se antreneaza.A fost atat de enervant.Spune aceasta dupa care ofteaza.
-Serios?NU pot sa cred ca Lee are visuri dinastea,spune Sakura dupa care rade usor.Naruto a fost ochii si urechi la discutia fetei incercand sa afle cu cine voarbeste.Ar fii vrut sa o intrebe dar nu mai era cazul ca aflase ca vorbeste cu Ten Ten.Acesta sare ca ars cand aude ce vis a avut Lee.Ii ia telefonul din mana Sakurei si incepe sa tipe in telefon in timp ce radea.
-Ha ,ha ha.....Sprancenatule!Nu pot sa cred ce vis ai avut!!!.Saraca Ten Ten ,Naruto a tipat in urechea lui.Din nefericire Lee a auzit si a luat telefonul brunetei tipand si el la randul lui.
-Ce ai spus fraiere?Sa sti ca te-am auzit.Iti arat eu tie sprancenat,spune Lee enervandu-se.
-O da......acesta nu mai reusii sa spuna nimic deoarece Sakura ii lua telefonul lui Naruto,si asa facu si Ten Ten spunand ca ei vorbesc pe minutele ei.
-Ten Ten se pare ca nu mai putem vorbii la telefon.Mai bine iesim pe paluar.Hai ca inchid,OK?
-Bine.Pa!
Fetele inchid telefoanele.Sakura vrand sa iasa ,nu putu.Sasuke fiind in fata usii el nu se dadea,facandu-se nepasator.
-Sasuke,te rog frumos date numai putin ca sa ies afara ca sa vorbesc cu Ten Ten ca aici nu pot.
-Nu vreau.Nu se stie ce se mai poate intampla.Mai bine stai aici si deschizi laptopul si vorbesti cu ceilalti pe net.Ai inteles?spune acesta adresandu-se fetei cu superioritate.
-Bine,bine.Stai sa o sun si sa ii spun.Dupa ce o suna,Ten Ten ii spune ca mai bine nu mai vorbesc acum deoarece peste cinci minute merg sa ia masa din vagonul alaturat care era amenajat special pentru a se putea servii mancarea pasagerilor dar si mancarea care era pregatita de personalul din tren.
Sakura o suna pe Hinata si Ino ca sa se pregateasca si sa se intalnesca cu totii ca sa serveasca masa.Iar Ten Ten o suna pe Temari si ii spune la fel.
Sakura ii ia in spate bluza care o avea,geanta in care se aflau banii si aparaturile cu cea mai multa folosinta.Se inacalta cu adidasi ei,dupa care urmata de Sasuke si Naruto se indreapta spre acel vagon.Cei trei se aseaza la aceeasi masa cu echipa lui Ten Ten,echipa lui Temari stateau la aceeasi masa cu echipa lui Ino,iar echipa Hinatei cu acea familie care se afla in acelasi vagon cu ei.Cu totii si-am comandat ce au dorit,iar dupa ce a venit mancarea am inceput a manance si sa discute mai multe lucruri.

Stiu ca este atat de scurt dar ce pot sa fac.Am fost si bolnava si de saptamana trecuta profesorii de la mine de la scoala au inceput sa ne streseze cu meditatii ptr. tezele nationale si parteneriate.Off....sunt atat de stresanti,nu este de ajuns ca ii suportam la ore ,ne mai tin si ore.
Offf......imi cer scuze ptr. eventualele greseli.
Ja ne :D

Răspunsuri în acest subiect
O aventura cu peripetii - de †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † - 16-03-2009, 08:54 PM
RE: O aventura cu peripetii - de †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † - 17-03-2009, 10:43 AM
RE: O aventura cu peripetii - de †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † - 17-03-2009, 07:36 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Vizitator - 05-04-2009, 07:24 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Vizitator - 06-04-2009, 09:01 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Vizitator - 09-04-2009, 09:35 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Isis-Zeita iubirii - 09-04-2009, 09:38 PM
RE: O aventura cu peripetii - de chrissta - 09-04-2009, 10:01 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Alany Aysee - 09-04-2009, 10:55 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Vizitator - 10-04-2009, 07:59 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Alany Aysee - 10-04-2009, 08:00 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Isis-Zeita iubirii - 10-04-2009, 09:28 PM
RE: O aventura cu peripetii - de †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † - 21-04-2009, 09:27 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Just Sugar - 22-04-2009, 09:11 AM
RE: O aventura cu peripetii - de †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † - 22-04-2009, 09:10 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Alany Aysee - 22-04-2009, 11:03 PM
RE: O aventura cu peripetii - de †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † - 25-04-2009, 09:09 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Jessi - 09-05-2009, 08:36 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Jessi - 09-05-2009, 10:44 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Jessi - 10-05-2009, 07:57 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Annya_Anna - 08-06-2009, 02:57 PM
RE: O aventura cu peripetii - de Jessi - 22-06-2009, 10:10 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  PERIPETII LA NIVEL GANDACESC(la nivel de gandac) oV!K!o 1 2.561 02-01-2011, 12:44 AM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Eu Si Viata Mea Cu Peripetii(Hinata) HinataDulcika 3 3.237 12-08-2010, 01:29 PM
Ultimul răspuns: curcubeu fara culori
  O alta aventura a lui Naruto! Arken 1 2.919 27-04-2010, 09:45 PM
Ultimul răspuns: Gabriella
  Regis de Aeternum : Existenta duala [aventura / dragoste / shounen-ai] aurelia chircu 5 3.950 17-04-2010, 07:35 PM
Ultimul răspuns: aurelia chircu
  Regasirea & Aventura [+16 / +18] ^_^M@D!^_^D3M0N!k@ 8 5.711 17-04-2010, 11:53 AM
Ultimul răspuns: Emm` :x
  Logodna cu peripetii Mishelle 25 23.110 15-12-2009, 01:16 PM
Ultimul răspuns: Shadow.
  Aventura unei prajituri BlueGum 18 10.890 15-06-2009, 03:02 PM
Ultimul răspuns: Obsession.

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)