03-04-2009, 08:03 PM
Deci xD:
-Cateva greseli pe ici, pe colo, dar nu prea vizibile^^.
-Povestea suna bine, imi place cum ai inceput.
-Descrierea este bunicica, mai trebuie sa lucrezi la ea. Ti-as recomanda mai multa descriere din natura si spatiile ce-ti inspira ceva anume.
-Ai ales bine numele personajelor, toate suna bine. Robin pare nume de baiat, dar imi place. Alex e foarte folosit sau cel putin este foarte folosit in fic-urile pe care eu le-am citit, but anyway, e kawaii. Iar Allen, prima data am citit "Alien", nu stiu de ce :]]. Oricum, ai ales bine numele.
-Pare o idee originala si imi place descrierea lui Alex, par roscat si carliontat, pare un baiat hot <3.
-Titlul suna bine, totusi nu ma gandeam ca asa o sa fie continutul.
Sfat: Keep working.
Astept si "next-ul" & pozele personajelor^^.
-Cateva greseli pe ici, pe colo, dar nu prea vizibile^^.
-Povestea suna bine, imi place cum ai inceput.
-Descrierea este bunicica, mai trebuie sa lucrezi la ea. Ti-as recomanda mai multa descriere din natura si spatiile ce-ti inspira ceva anume.
-Ai ales bine numele personajelor, toate suna bine. Robin pare nume de baiat, dar imi place. Alex e foarte folosit sau cel putin este foarte folosit in fic-urile pe care eu le-am citit, but anyway, e kawaii. Iar Allen, prima data am citit "Alien", nu stiu de ce :]]. Oricum, ai ales bine numele.
-Pare o idee originala si imi place descrierea lui Alex, par roscat si carliontat, pare un baiat hot <3.
-Titlul suna bine, totusi nu ma gandeam ca asa o sa fie continutul.
Sfat: Keep working.
Astept si "next-ul" & pozele personajelor^^.
[center]Riesige Himmel verstecken Tausende und Tausende von Sternen ~
Hide My Tausende und Abertausende von Gedanken ~
Life ausblenden Tausende und Abertausende von Hindernissen~
Verstecken Sie Ihre Augen Tausende und Tausende von Farben ~
When your image disappears from the front of your eyes, you create it as you like.
Chibi-ul lui SintaX_Dev[/center]
Hide My Tausende und Abertausende von Gedanken ~
Life ausblenden Tausende und Abertausende von Hindernissen~
Verstecken Sie Ihre Augen Tausende und Tausende von Farben ~
When your image disappears from the front of your eyes, you create it as you like.
Chibi-ul lui SintaX_Dev[/center]