01-04-2009, 11:26 PM
Cam greu a venit continuarea, dar a meritat sa astept 
O gramada de sentimente m-au cuprins in tip ce citeam acest capitol (vai ce poetic suna
..dar intelegi tu
).La inceput mi-au dat lacrimile cand Tamaki incerca sa il opreasca pe Yuki sa plece
. Dar apoi m-a apucat un ras de nu mai puteam
.Atunci cand am citit cuvantul c***a cenzurat, nuj de ce dar mi-am amintit de celalalt fic al tau..primul mai exact
Si acum ma umfla rasul
.Dar sa revin..
Imi place descrierea, din punctul asta de vedere n-am nimic sa-ti reprosez...De fapt n-am nimic de reprosat nici din celelate.Oricum la descriere ai devenit foarte buna.
Aaa si scena dintre cei doi frati..foarte tare :X. Sti ca eu sunt mai sadica si-mi place sa-i vad cum sufera, desi mi-a fost putin mila de Tamaki..dar foarte putin
Abia astept nextu

bye bye
:bye:

O gramada de sentimente m-au cuprins in tip ce citeam acest capitol (vai ce poetic suna

Imi place descrierea, din punctul asta de vedere n-am nimic sa-ti reprosez...De fapt n-am nimic de reprosat nici din celelate.Oricum la descriere ai devenit foarte buna.
Aaa si scena dintre cei doi frati..foarte tare :X. Sti ca eu sunt mai sadica si-mi place sa-i vad cum sufera, desi mi-a fost putin mila de Tamaki..dar foarte putin

Abia astept nextu

bye bye

Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*