29-03-2009, 03:05 PM
Capitolul 3:Excursia.
Elevi plecara acasa asteptandu-se la ziua de maine.Noaptea a trecut foarte repede lasand razele blande ale soarelui sa isi faca aparitia.Rozalia doarme proful in visul ei,dar fu trezita de ceasul desteptator.Aceasta se scula domol din patul confortabil. Cateva raze jucause de soare ii mangaie chipul bland ca de inger care o facura sa se trezeasca.Vazand ceasul se duse somnoroasa la baie.Dupa ce termina tualeta , se duse la dulap pentru as lua uniforma de scoala impreuna cu pantofi rosii.Cobora in bucatarie unde isi lua micul dejun.Realizand cat e ceasul ,pleca linistita la scoala.In curtea scoli elevi se intalnira.Sakura se aseza pe o banca asteptandu-se la sunarea clopotelului.Dupa 5 minute clopotelul suna si pofti pe fiecare elev in clasa lui.Prima ora era ed.tehnologica.Toti elevi se asteptau la notele de la educatie tehnologica.
-Sakura ,tu ce nota iei?!o intreba Hinata .
-Pai.. sa vedem!!ii raspunse Sakura.
-Hei ..fetelor ce faceti?!le intreba Ino.
-Oooo...nu si asta,gura sparta de la Nuotre Deamn!!isi spuse in minte sakura.
-Ce faceti?!le intreba Ino.
-Stam si ne uitam!!ii raspunse Sakura.
-La ce?!spune Ino.
-La ciori!!isi intrepta Sakura privirea spre ea.
-Bine uitati-va!!!pleca Ino imediat.
Dupa plecarea lui Ino ,fetele incepura sa rada fara motiv,dar se potolira in timp.Intre timp venii Sasuke cu Naruto.
-Ce faceti fetelor?!le intreba Naruto.
-Bine!!ii raspunse Hinata si Sakura.
-Sasuke ,ce faci !!?se aseza Ino in bratele lui Sasuke.
In jur se starnira rasul.
-Mai lasa-ma in pace Ino!!!ii spune Sasuke rautacios scapand-o pe jos.
-De ce ?!Nu ma mai vrei !?!spune Ino aproape plangand,dar Sasuke nu fu impresionat.
Ino pleca plangand.
-Stai ,Ino vin si eu !!!NU vreau Sa stau langa Frangatorul de inimi!!fugii Sakura la Ino.
-Asteptati-ma !!venii si Hinata.
Prima ora era ora de Educatie tehnologica.Se sunase.Toti elevii erau in clasa .
-Buna copii!!Vam adus testele!!!ii anunta Iruka.
-Buna ,domn profesor!!spuse toti elevii in coor.
-Asa ..Sa spunem notele!!se pregati Iruka,dar fu intrerupt .
-Dar cati au luat 10?!il itrebase Ino.
-Vro 4 ,dar nu tu!!ii raspunse profu`.
In clasa se instalase rasul.
-Deci...Cei care au luat 10 ,aceia vor merge !!!Sakura,Hinata,Sasuke...si Naruto!!Vom merge sambata asta,adica maine , pe la 7:30 la brasov si ne vom caza la Turnul Magurelelor,asta e hotelul!!ii anuntase iruka.
-Da ..am luat 10 ..da ..cea mai mare nota!!!se lauda Naruto.
-Bravo!!il sustinu-se Hinata.
-Acum cei care au luat note mai mici de 10!!!Neji-9,76...Ten ten-9,56...Shikamaru-9,56...Temari-9,54...Gaara-9,53..Kankuro-9,52...Ino-8,99!!!astea au fost notele si le voi trece in catalog!!!Intre timp voi, veti face un referat pe tema ,,Dulciurile,un pericol sau o placere'' de la paginea 29!!!sport la lucru!!!ii anunta Iruka.
Dupa o jumatate de ora.
-Hei sakura cu ce imbraci!?o intreba Hinata.
-Pai nu stiu!!ii raspunde Sakura.
-Daca vrei ?,azi dupa scoala ,vii pe la mine ca am multe costume !!spune Hinata.
-Bine!! Voi trece pe la tine la 3:33 !!Bine??o intreba Sakura.
-Da !!ii raspunse Hinata.
Trecura o ora.Se sunase.Profu` trecura toate notele in catalog.
-Buna copii!!!Si Sakura,Hinata ,Naruto,Sasuke ne intalnim la statuia scolii!!pleca Iruka.
-Fetelor mergeti pe la un magazin de spaghete ca sa sarbatorim?!!le intreba Naruto pe Sakura si Hinata.
-Pai nu putem trebuie sa ne alegem un costum si trebuie sa invatam la olimpiada!!ii raspunse fetele in coor.
-Pot venii si eu ca sa invat!?le ruga Naruto.
-Pai ...Hinata vrei!?o intreaba Sakura pe Hinata.
-Pai ...Da !!la 3:33 sa fiti la casa mea !!?Bine?ii intreba Hinata.
-Da!!ii raspunse Sakura.
-Dar de ce mergem la tine acasa!!?o intreba Naruto.
-Pai trebuie sa ne alegem un costum si eu am o gramada !!Si daca vrei ...o sa-l rog pe Nejii sati dea unul!!!ii raspunse Hinata.
-Bine!!spune Naruto.
Orele trecura greu...,dar le terminase.
-Bine ,ne intalnim la mine!!ii anuntase Hinata pe Sakura si Naruto.
-Bine!!lasandu-i pe cei 2 singuri.
Hinata alerga repede ca sa-l prinda din urma pe Nejii care mergea singur acasa.
-Hei ,vere ,asteapta-ma!!il striga Hinata.
Neji ,intoarse capul si o zari pe Hinata.
-Buna,verisoara!!Ce vrei!?o intreba Nejii.
-Pai ..Daca ai vrun costum pentru Naruto !!Vine pe la mine ,impreuna cu sakura ca sa invatam la olimpiada !!Si ma-m gandit sai dau un costum de la tine!!Ai vrea?!il intreba Hinata.
-Hmmm...Sa gasesc pe masura lui si dupa aia sa vedem !!bine!?!ii zambi Nejii.
-Bine!ii raspunse Hinata.
Ajunse acasa.Hinata se duse in camera ei facand curatenie si pregatindu-si camera,aducand :perne,multe carti de educatie tehnologica ,chipsuri ...Neji se duse in camera lui aruncandu-si ghiozdanul greu ..si cauta in dulap pentru un costum.
Hinata termina cu aranjatul,Iar Neji il suna pe croitor.Era ora 3:30.Sakura venise desa.La ora 3:39 veni si Naruto cu Sasuke.
-Buna !!am venit si noi!!spuse Naruto .
-Hmm..!!raspunde Sasuke.
-Aaa.. a venit Frangatorul de inimi!!zambi Sakura.
-Hei Naruto!!Vin-o un aici!!il chema Neji.
-Ce e!?il intreaba Naruto.
-Pai vreau sati fac cunostinta cu croitorul meu!!El iti va face un costum pentru bal!!ii raspunse Nejii.
-Iti multumesc !!zambi Naruto.
-Acum vom lua masurile!!spune croitorul.
Incepura chinul lui Naruto.Cu greu a luat croitorul masurile,dar le-a luat.
-Va multumesc ca ati asteptat atata !!Maine veti primi costumul pe la 5:46 ,deci sa fiti treaz!!il anunta Croitorul pe Naruto.
-Mersy!!al naibii mosneag!!zise Naruto dupa ce pleca Croitorul.
-Hai Naruto si invata ,maine avem o zi mare !!il anunta Sakura.
-Bine!!vin acum!!ii raspunse Naruto.
Dupa 2 ore ,tinere se plictisise de tot.Naruto admira camerea cea roz a Hinatei,Hinata se uita in ochii lui Naruto ,ceea ce arata ca-l placea mult ,pana si un prost isi dadea seamna,dar Naruto nu se gandi,Sasuke statea sprijinit de un perete citind ,dar se uita la Sakura.
-Aaa..deci nu invatati!!spune Sakura cu o voce de te sperii.
-Invatam !!zise Hinata care se apuca sa citeasca si Naruto care se apuca sa manance niste chipsuri.
Se facu 6:30 ,baietii pleca,numai Sakura a ramas la Hinata ca sa doarma si sa incerce costumele.
-In ce ne imbracam!!o intreaba Sakura.
-Eu o sa ma imbrac in Alba Ca Zapada!!ii raspunde Hinata luandu-si un costum asemanator.
-Hmm..sa vedem!spune Sakura.
Sakura s-a imbracat intr-o Rochie roza- deschis ,cu fundite,pretele ,punandu-si pe fata o masca alba ,aratand ca o printesa.
-Mie sete !!spune Sakura.
-Pe dreapta ,jos e bucataria!!ii spune Hinata.
-Bine!!ii raspunse Sakura.
Aceasta cobora scarile si ajunse in bucatarie.Acolo s-a intalnit cu Nejii.
-Buna!!ii spune Nejii.
-Buna!!zise Sakura.
-Frumoasa rochie!!raspunde Nejii.
-Mersy !!zise Sakura zambind.
-Pa !!Noaptea buna!!ii raspunde Sakura.
-Pa !!spune Nejii parca facinat de rochia de pe ea.
Dupa ce ajunse la Hinata ,se imbraca in pijama culcandu-se,dar nu putu deoarece se iscase o bataie cu berne ,inceputa de Hinata.Dupa ce se terminase bataia ,aceasta adormira gandidu-se la noua zii.
Elevi plecara acasa asteptandu-se la ziua de maine.Noaptea a trecut foarte repede lasand razele blande ale soarelui sa isi faca aparitia.Rozalia doarme proful in visul ei,dar fu trezita de ceasul desteptator.Aceasta se scula domol din patul confortabil. Cateva raze jucause de soare ii mangaie chipul bland ca de inger care o facura sa se trezeasca.Vazand ceasul se duse somnoroasa la baie.Dupa ce termina tualeta , se duse la dulap pentru as lua uniforma de scoala impreuna cu pantofi rosii.Cobora in bucatarie unde isi lua micul dejun.Realizand cat e ceasul ,pleca linistita la scoala.In curtea scoli elevi se intalnira.Sakura se aseza pe o banca asteptandu-se la sunarea clopotelului.Dupa 5 minute clopotelul suna si pofti pe fiecare elev in clasa lui.Prima ora era ed.tehnologica.Toti elevi se asteptau la notele de la educatie tehnologica.
-Sakura ,tu ce nota iei?!o intreba Hinata .
-Pai.. sa vedem!!ii raspunse Sakura.
-Hei ..fetelor ce faceti?!le intreba Ino.
-Oooo...nu si asta,gura sparta de la Nuotre Deamn!!isi spuse in minte sakura.
-Ce faceti?!le intreba Ino.
-Stam si ne uitam!!ii raspunse Sakura.
-La ce?!spune Ino.
-La ciori!!isi intrepta Sakura privirea spre ea.
-Bine uitati-va!!!pleca Ino imediat.
Dupa plecarea lui Ino ,fetele incepura sa rada fara motiv,dar se potolira in timp.Intre timp venii Sasuke cu Naruto.
-Ce faceti fetelor?!le intreba Naruto.
-Bine!!ii raspunse Hinata si Sakura.
-Sasuke ,ce faci !!?se aseza Ino in bratele lui Sasuke.
In jur se starnira rasul.
-Mai lasa-ma in pace Ino!!!ii spune Sasuke rautacios scapand-o pe jos.
-De ce ?!Nu ma mai vrei !?!spune Ino aproape plangand,dar Sasuke nu fu impresionat.
Ino pleca plangand.
-Stai ,Ino vin si eu !!!NU vreau Sa stau langa Frangatorul de inimi!!fugii Sakura la Ino.
-Asteptati-ma !!venii si Hinata.
Prima ora era ora de Educatie tehnologica.Se sunase.Toti elevii erau in clasa .
-Buna copii!!Vam adus testele!!!ii anunta Iruka.
-Asa ..Sa spunem notele!!se pregati Iruka,dar fu intrerupt .
-Dar cati au luat 10?!il itrebase Ino.
-Vro 4 ,dar nu tu!!ii raspunse profu`.
In clasa se instalase rasul.
-Deci...Cei care au luat 10 ,aceia vor merge !!!Sakura,Hinata,Sasuke...si Naruto!!Vom merge sambata asta,adica maine , pe la 7:30 la brasov si ne vom caza la Turnul Magurelelor,asta e hotelul!!ii anuntase iruka.
-Da ..am luat 10 ..da ..cea mai mare nota!!!se lauda Naruto.
-Bravo!!il sustinu-se Hinata.
-Acum cei care au luat note mai mici de 10!!!Neji-9,76...Ten ten-9,56...Shikamaru-9,56...Temari-9,54...Gaara-9,53..Kankuro-9,52...Ino-8,99!!!astea au fost notele si le voi trece in catalog!!!Intre timp voi, veti face un referat pe tema ,,Dulciurile,un pericol sau o placere'' de la paginea 29!!!sport la lucru!!!ii anunta Iruka.
Dupa o jumatate de ora.
-Hei sakura cu ce imbraci!?o intreba Hinata.
-Pai nu stiu!!ii raspunde Sakura.
-Daca vrei ?,azi dupa scoala ,vii pe la mine ca am multe costume !!spune Hinata.
-Bine!! Voi trece pe la tine la 3:33 !!Bine??o intreba Sakura.
-Da !!ii raspunse Hinata.
Trecura o ora.Se sunase.Profu` trecura toate notele in catalog.
-Buna copii!!!Si Sakura,Hinata ,Naruto,Sasuke ne intalnim la statuia scolii!!pleca Iruka.
-Fetelor mergeti pe la un magazin de spaghete ca sa sarbatorim?!!le intreba Naruto pe Sakura si Hinata.
-Pai nu putem trebuie sa ne alegem un costum si trebuie sa invatam la olimpiada!!ii raspunse fetele in coor.
-Pot venii si eu ca sa invat!?le ruga Naruto.
-Pai ...Hinata vrei!?o intreaba Sakura pe Hinata.
-Pai ...Da !!la 3:33 sa fiti la casa mea !!?Bine?ii intreba Hinata.
-Da!!ii raspunse Sakura.
-Dar de ce mergem la tine acasa!!?o intreba Naruto.
-Pai trebuie sa ne alegem un costum si eu am o gramada !!Si daca vrei ...o sa-l rog pe Nejii sati dea unul!!!ii raspunse Hinata.
-Bine!!spune Naruto.
Orele trecura greu...,dar le terminase.
-Bine ,ne intalnim la mine!!ii anuntase Hinata pe Sakura si Naruto.
-Bine!!lasandu-i pe cei 2 singuri.
Hinata alerga repede ca sa-l prinda din urma pe Nejii care mergea singur acasa.
-Hei ,vere ,asteapta-ma!!il striga Hinata.
Neji ,intoarse capul si o zari pe Hinata.
-Buna,verisoara!!Ce vrei!?o intreba Nejii.
-Pai ..Daca ai vrun costum pentru Naruto !!Vine pe la mine ,impreuna cu sakura ca sa invatam la olimpiada !!Si ma-m gandit sai dau un costum de la tine!!Ai vrea?!il intreba Hinata.
-Hmmm...Sa gasesc pe masura lui si dupa aia sa vedem !!bine!?!ii zambi Nejii.
-Bine!ii raspunse Hinata.
Ajunse acasa.Hinata se duse in camera ei facand curatenie si pregatindu-si camera,aducand :perne,multe carti de educatie tehnologica ,chipsuri ...Neji se duse in camera lui aruncandu-si ghiozdanul greu ..si cauta in dulap pentru un costum.
Hinata termina cu aranjatul,Iar Neji il suna pe croitor.Era ora 3:30.Sakura venise desa.La ora 3:39 veni si Naruto cu Sasuke.
-Buna !!am venit si noi!!spuse Naruto .
-Hmm..!!raspunde Sasuke.
-Aaa.. a venit Frangatorul de inimi!!zambi Sakura.
-Hei Naruto!!Vin-o un aici!!il chema Neji.
-Ce e!?il intreaba Naruto.
-Pai vreau sati fac cunostinta cu croitorul meu!!El iti va face un costum pentru bal!!ii raspunse Nejii.
-Iti multumesc !!zambi Naruto.
-Acum vom lua masurile!!spune croitorul.
Incepura chinul lui Naruto.Cu greu a luat croitorul masurile,dar le-a luat.
-Va multumesc ca ati asteptat atata !!Maine veti primi costumul pe la 5:46 ,deci sa fiti treaz!!il anunta Croitorul pe Naruto.
-Mersy!!al naibii mosneag!!zise Naruto dupa ce pleca Croitorul.
-Hai Naruto si invata ,maine avem o zi mare !!il anunta Sakura.
-Bine!!vin acum!!ii raspunse Naruto.
Dupa 2 ore ,tinere se plictisise de tot.Naruto admira camerea cea roz a Hinatei,Hinata se uita in ochii lui Naruto ,ceea ce arata ca-l placea mult ,pana si un prost isi dadea seamna,dar Naruto nu se gandi,Sasuke statea sprijinit de un perete citind ,dar se uita la Sakura.
-Aaa..deci nu invatati!!spune Sakura cu o voce de te sperii.
-Invatam !!zise Hinata care se apuca sa citeasca si Naruto care se apuca sa manance niste chipsuri.
Se facu 6:30 ,baietii pleca,numai Sakura a ramas la Hinata ca sa doarma si sa incerce costumele.
-In ce ne imbracam!!o intreaba Sakura.
-Eu o sa ma imbrac in Alba Ca Zapada!!ii raspunde Hinata luandu-si un costum asemanator.
-Hmm..sa vedem!spune Sakura.
Sakura s-a imbracat intr-o Rochie roza- deschis ,cu fundite,pretele ,punandu-si pe fata o masca alba ,aratand ca o printesa.
-Mie sete !!spune Sakura.
-Pe dreapta ,jos e bucataria!!ii spune Hinata.
-Bine!!ii raspunse Sakura.
Aceasta cobora scarile si ajunse in bucatarie.Acolo s-a intalnit cu Nejii.
-Buna!!ii spune Nejii.
-Buna!!zise Sakura.
-Frumoasa rochie!!raspunde Nejii.
-Mersy !!zise Sakura zambind.
-Pa !!Noaptea buna!!ii raspunde Sakura.
-Pa !!spune Nejii parca facinat de rochia de pe ea.
Dupa ce ajunse la Hinata ,se imbraca in pijama culcandu-se,dar nu putu deoarece se iscase o bataie cu berne ,inceputa de Hinata.Dupa ce se terminase bataia ,aceasta adormira gandidu-se la noua zii.