15-03-2009, 12:36 AM
Wow!^_^Hello there Mambrella - chan . Imi pare rau ca nu am trecut pe aici , insa vreau sa iti spun ca ti-am citit ficul superb de fiecare data cand ai postat :P .
Am observat si eu greselile mici de tastare , dar se pare ca sysu aka teh best bunny in za world , le-a corectat .
In sfarsit vad si eu un fic care nu are ca personaj principal pe Sakura . Yey. ^_^. Imi pare bine ca ai creat un fic atat de reusit ,avand ca personaj principal , pe baiatul cu ochii de onix ...Sasuke isi scrie foarte amanuntit in jurnalul lui si imi place cum povesteste misiunile , antrenamentele si inceputul unei noi vieti la o scoala noua :P
Sper sa faci , daca se poate , putin mai lung jurnalul lui....:D
Astept continuarea , you're fan , Deny ;;)
Spor la scris si mult succes in continuare. Sper sa iti faci multi fani.
Gambatte !
Ja ne ! :-h
Am observat si eu greselile mici de tastare , dar se pare ca sysu aka teh best bunny in za world , le-a corectat .
In sfarsit vad si eu un fic care nu are ca personaj principal pe Sakura . Yey. ^_^. Imi pare bine ca ai creat un fic atat de reusit ,avand ca personaj principal , pe baiatul cu ochii de onix ...Sasuke isi scrie foarte amanuntit in jurnalul lui si imi place cum povesteste misiunile , antrenamentele si inceputul unei noi vieti la o scoala noua :P
Sper sa faci , daca se poate , putin mai lung jurnalul lui....:D
Astept continuarea , you're fan , Deny ;;)
Spor la scris si mult succes in continuare. Sper sa iti faci multi fani.
Gambatte !
Ja ne ! :-h