03-03-2009, 10:45 AM
Sincer, eu chiar ma bucur ca mama ei doreste ca ea sa ramana cu Antoine , insa ea nu poate decide singura.Fetita asta iubeste doi baiteti diferiti, si mai este atrasa si de un al III-a.
Capitolul mi-a placut, chiar daca, cum ai zis si tu a avut putina actiune.Te-a salvat descrierea, deoarece nu a fost seaca, chiar interesanta si captivanta.Ai descrie bine sentimentele.Nu este nevoie sa mai rescri acest capitol, oricum sunt sigura ca o sa te revansezi in urmatorul.
Acum, de cand Antoine este in Franta?De ce a ramas acolo, sau mai bine pentru ce a vebit in localitatea un Adelle locuieste?
Astept nextu,vreau sa vad cine o va ridica de pe jos, deoarece a lesinat...
Capitolul mi-a placut, chiar daca, cum ai zis si tu a avut putina actiune.Te-a salvat descrierea, deoarece nu a fost seaca, chiar interesanta si captivanta.Ai descrie bine sentimentele.Nu este nevoie sa mai rescri acest capitol, oricum sunt sigura ca o sa te revansezi in urmatorul.
Citat:pentru doua persoane , cand ele nu stiu una de cealaltaDin cate tin eu minte, o data la cinematograf, Alex a sarutat-o pe Adelle, insa Antioine a inteles-o si nu a zis nimic.DEci se poate spune ca stiu una de cealalta.
Acum, de cand Antoine este in Franta?De ce a ramas acolo, sau mai bine pentru ce a vebit in localitatea un Adelle locuieste?
Astept nextu,vreau sa vad cine o va ridica de pe jos, deoarece a lesinat...
Tnx nibbles:X