01-03-2009, 12:37 AM
Yupiii!! Continuarea! :yes: De data asta sunt prima!! <:-P
Mi-a placut foarte mult acest capitol si mai ales ca a fost lung! :bv: Greseli de tastare am mai vazut, dar nu multe. Nu mi-a placut un lucru. Acela ar fi:
"O noapte in care voalurile le-au acoperit dragostea pazind-o de privirile curioase ale lunii ce domnea pe cerul noptii luminand un peisaj feeric unde mantaua tesuta de fulgii de nea acoperea privelistea din afara vilei mascand adevarul din spatele mastilor."
-->In aceasta propozitie nu-mi place partea:
"mascand adevarul din spatele mastilor." Mi se pare ca altfel ar suna mai bine...
Parca intr-o parte ai zis ca era vila brunetului si nu a lui Senji...hm...nu sunt sigura
, dar m-am ametit...pana la urma a cui e vila? 
Faza din masina a fost fenomenala!
Am murit de ras si inca mai rad
. Mi-a placut foarte mult
!
Am impresia ca Jasmine aia o sa faca ceva rau, dar nu stiu ce...
Pai...astept la fel de nerabdatoare noul capitol! Gambate si multa inspiratie!
Ja ne! :bye:
Mi-a placut foarte mult acest capitol si mai ales ca a fost lung! :bv: Greseli de tastare am mai vazut, dar nu multe. Nu mi-a placut un lucru. Acela ar fi:
"O noapte in care voalurile le-au acoperit dragostea pazind-o de privirile curioase ale lunii ce domnea pe cerul noptii luminand un peisaj feeric unde mantaua tesuta de fulgii de nea acoperea privelistea din afara vilei mascand adevarul din spatele mastilor."
-->In aceasta propozitie nu-mi place partea:
"mascand adevarul din spatele mastilor." Mi se pare ca altfel ar suna mai bine...
Parca intr-o parte ai zis ca era vila brunetului si nu a lui Senji...hm...nu sunt sigura

Faza din masina a fost fenomenala!

Am impresia ca Jasmine aia o sa faca ceva rau, dar nu stiu ce...

Pai...astept la fel de nerabdatoare noul capitol! Gambate si multa inspiratie!
Ja ne! :bye: