26-02-2009, 03:00 AM
Sa ma gandesc...
1.Melissa P-Jurnalul erotic al unei adolescente de 16 ani->ok...nu prea am cuvinte care sa exprime parerea mea despre carte.Nu stiu ce m-a impresionat...intamplarile sau faptul ca tipa nu a avut nici-o retinere sa descrie toate acele..intamplari.O carte scandaloasa...dar buna.
2.New Moon-A doua carte din seria "Twilight".Chiar daca Edward lipseste cu desavarsire...cartea este destul de buna.
3.Zanele punkiste din New York(Martin Miller)-o carte destul de ciudatica...insa pe mine a reusit sa ma captiveze.La inceput..am cam fost plictisita,insa am reusit sa o termin in 3 zile
1.Melissa P-Jurnalul erotic al unei adolescente de 16 ani->ok...nu prea am cuvinte care sa exprime parerea mea despre carte.Nu stiu ce m-a impresionat...intamplarile sau faptul ca tipa nu a avut nici-o retinere sa descrie toate acele..intamplari.O carte scandaloasa...dar buna.
2.New Moon-A doua carte din seria "Twilight".Chiar daca Edward lipseste cu desavarsire...cartea este destul de buna.
3.Zanele punkiste din New York(Martin Miller)-o carte destul de ciudatica...insa pe mine a reusit sa ma captiveze.La inceput..am cam fost plictisita,insa am reusit sa o termin in 3 zile
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.
You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light