15-02-2009, 06:44 PM
Deci ai gasit cartea pana la urma
.In sfarsit...dupa cat ai cautat-o 
Ai scris un capitol foarte frumos...era de asteptat la cat ai lucrat la el.
Si scena dintre Yuki si Tamaki a fost destul de draguta, desi sti si tu ca nu ma prea dau in vant dupa lucrurile romantice
Cand am citit : "telefonul care le intrerupsese partida de sex din seara precedenta" nu mai puteam de ras
.Saracutii de ei 
"Aventuri neplacute"
?Sper ca nu ai de gand sa le faci cine stie ce, da :-S?
Descrierea a fost frumoasa, greseli nu ai..poate cateva mici de tastare, insa sti ca nu ma leg de asa ceva.Oricum te-ai descurcat foarte bine.
Poate nu va mai dura atat de mult pana vei posta iar, desi nu cred ca va fi posibil
. Oricum imi place sa sper..
Succes la scris si mai vorbim

bye :bye:

Ai scris un capitol foarte frumos...era de asteptat la cat ai lucrat la el.
Si scena dintre Yuki si Tamaki a fost destul de draguta, desi sti si tu ca nu ma prea dau in vant dupa lucrurile romantice

Cand am citit : "telefonul care le intrerupsese partida de sex din seara precedenta" nu mai puteam de ras

"Aventuri neplacute"

Descrierea a fost frumoasa, greseli nu ai..poate cateva mici de tastare, insa sti ca nu ma leg de asa ceva.Oricum te-ai descurcat foarte bine.
Poate nu va mai dura atat de mult pana vei posta iar, desi nu cred ca va fi posibil

Succes la scris si mai vorbim

bye :bye:
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*