07-02-2009, 03:51 PM
HEya! Am aterizat si eu(credeti-ma,e grav!)
Deci,starnight,imi place mult acest capitol-de obicei,in toate ficurile primul capitol e mininat,insa sa revenim.
La fel ca si sysu,m-a stras titlul.Suna bine,si vad ca si acest capitol este la fel.
Imi place cum o duci cu descrierea,insa te-ai mai putea stradui.Imi place si faptul ca povestesti la persoana I,ceea ce rare ori vezi intr-un fic.
Deci,ca prin urmare,ai avut parte de un inceput bun,insa sa vedem ce se mai intampla si in next chapters.
Ok,deci gambate...sumimansen daca te-am luat prea direct :bye:
Deci,starnight,imi place mult acest capitol-de obicei,in toate ficurile primul capitol e mininat,insa sa revenim.
La fel ca si sysu,m-a stras titlul.Suna bine,si vad ca si acest capitol este la fel.
Citat:.Matusa mea locuieste la casa,defapt la o vila uriasa,nevermind.Combinatie intre romana si engleza,ceea ce nu prea da bine intr-un fic.
Imi place cum o duci cu descrierea,insa te-ai mai putea stradui.Imi place si faptul ca povestesti la persoana I,ceea ce rare ori vezi intr-un fic.
Deci,ca prin urmare,ai avut parte de un inceput bun,insa sa vedem ce se mai intampla si in next chapters.
Ok,deci gambate...sumimansen daca te-am luat prea direct :bye:
2 squirrels: one english, one romanian. Each squirrel in her tree . E. squirrel was fucking a nut. R. squirrel ask: - Are you fucking crazy? E. squirrel answer: - No, I`m fucking nuts .