06-02-2009, 09:41 PM
pai miss_sakura_chiha...o sa fiu directa..foarte directa...te anunt din start ca ai luat (ca sa nu spun furat) ideea cu concertul de la ficul meu...doar ca ai schimbat ceva pe acolo....sa spunem ca trec cu vederea...dar data viitoare..nu o sa fiu asa buna...deci unde ai mai gresit:
1: greseli de tastare cu milioanele.....fii si tu mai atenta...corecteaza cap inainte de al posta.
2: nu ai descriere...unde e?..in vacanta?...anunta-ma cand se intoarce ok?
3: doamne ce grabesti asa actiunea...de curiozitatea cat ti-a luat sa scrii cap?....jumatate de ora?...cred ca mai putin....fii fata buna si nu te mai grabi asa...explica in amanunt ce se petrece in fic...ca sa intelegem si noi ceva.
4: dialogul cam sec...uneori e bun..alteori....>.>
asa ca te rog fii mai atenta in cea ce priveste ficul tau...sper ca nu te-au deranjat criticile mele....asa poate ca ai sa fii si tu mai "ordonata" in cea ce priveste scriea unui cap....bye:bye:
1: greseli de tastare cu milioanele.....fii si tu mai atenta...corecteaza cap inainte de al posta.
2: nu ai descriere...unde e?..in vacanta?...anunta-ma cand se intoarce ok?
3: doamne ce grabesti asa actiunea...de curiozitatea cat ti-a luat sa scrii cap?....jumatate de ora?...cred ca mai putin....fii fata buna si nu te mai grabi asa...explica in amanunt ce se petrece in fic...ca sa intelegem si noi ceva.
4: dialogul cam sec...uneori e bun..alteori....>.>
asa ca te rog fii mai atenta in cea ce priveste ficul tau...sper ca nu te-au deranjat criticile mele....asa poate ca ai sa fii si tu mai "ordonata" in cea ce priveste scriea unui cap....bye:bye:
Ficurile mele : Ingerul Negru ( Sakura ) si Doi ochi albastri ( hentai +18 )
I love colour blue ! :love: