Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata dubla [+16]

Capitolul 3

M-am trezit ametita din cauza lipsei somnului.Doar patru ore de odihna nu au fost de ajuns pentru a recupera noaptea pierduta pe lac.In ciuda acestui lucru, brunetul ce-mi tulburase somnul in noaptea precedenta ma trezea si acum.
- Bonjour, mademoiselle.
- Iti face placere sa deranjezi oamenii, Antoine ?
- Pardonne-moi, Adelle.Vroiam sa te intreb daca nu vrei sa vii pe lac, am putea sa exersam.
- Dupa ce s-a intamplat noaptea trecuta crezi ca mai sunt in stare sa patinez ?
- Stii ca o sa te simti mai bine , asa ca imbraca-te.
Nu am mai putut spune ceva deoarece imi inchise telefonul in nas , luandu-mi orice sansa de a ma opune. Am sunat-o pe Ale , stiam nu ma va refuza.Ma imbrac gros dupa care plec spre casa unde locuieste colega mea.
- Esti gata ?
- Off ! Iar ai venit prea devreme, spuse ea facandu-se cu gloss.Haide, ia un loc.
Eu sunt tot timpul intarziata, dar Alexandra intrecea masura.De multe ori intarziam la scoala din cauza ei.Cinci minute reprezinta la ea zece sau poate chiar cincisprezece.
Casa in care ma aflam nu era cu mult mai diferita de cea in care locuiam.Un hol facea trecerea intre cele trei camere spatioase. Caminul Alexandrei era frumos mobilat , modern , cu corpuri de un maro deschis , si peretii crem , ceea ce te facea sa simti caldura din sufletul ALexandrei, nu si a parintilor.Niciodata nu a dus lipsa de nimic , doar de dragotea parinteasca . A incercat sa-si gaseasca refugiul in iubirea baietilor, dar toti au profitat de bunatatea sa .
- Sunt gata.
- Ok. Am utitat sa-ti spun, ne intalnim cu Antoine acolo.
- Poftim?! Ai iesit cu el?! Iar eu aflu doar acum?!
- Ce era sa fac? Sa te sun azi noapte la ora patru pentru a-ti spune ca ne-am dus pana la lac? tipam eu ironica.
- Pai nu, dar
Old nick - mary2we

S-am scris cu sange
Pe randuri de cristal
Poveste-acum incepe ...

My pics on dA

My pics on AnimeZup

Viata dubla - my fic

Răspunsuri în acest subiect
Viata dubla [+16] - de L'pti.chat - 06-01-2009, 08:58 PM
RE: Viata dubla [ posibil +16 ani ] [ original ] - de L'pti.chat - 04-02-2009, 05:44 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Viata Dubla L'pti.chat 20 14.685 20-03-2011, 03:09 AM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~

Utilizatori care citesc acest subiect:
10 Vizitator(i)