03-02-2009, 09:56 PM
In primul rand vreau sa-ti spun ca-mi pare rau ca nu am lasat reply la celalalt capitol..dar am avut fooarte multe pe cap si inca mai am 
In al doilea rand am observat ca ti-ai schimbat stilul de scriere..ai reusit foarte bine sa scoti in evidenta sentimentele personajelor cu ajutorul descrierii, insa sa nu neglijezi nici celelalte moduri de expunere
.
In legatura cu actiunea..ma bucur ca Tamaki este bine. Nu-mi vine sa cred cat de insensibil a fost Yuki cand a citit acea scrisoare de la Ayumu.Dar cred ca nici nu avea cum sa reactioneze altfel
Atept urmatorul capitol.Spor la scris
bye :bye:

In al doilea rand am observat ca ti-ai schimbat stilul de scriere..ai reusit foarte bine sa scoti in evidenta sentimentele personajelor cu ajutorul descrierii, insa sa nu neglijezi nici celelalte moduri de expunere

In legatura cu actiunea..ma bucur ca Tamaki este bine. Nu-mi vine sa cred cat de insensibil a fost Yuki cand a citit acea scrisoare de la Ayumu.Dar cred ca nici nu avea cum sa reactioneze altfel

Atept urmatorul capitol.Spor la scris

bye :bye:
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*