18-01-2009, 10:00 PM
Deci... eu plaaaaaaaaannngg :cry:cry::cry: CE nenorociiiitttt!!!!!!!!:die: NU i-a ajuns ca l-a violat pe Senji acum vrea sa o violeze si pe Ayaka!! :grr: Bine i-a facut Daisuke cand la impuscat :crazy: aahhhh daca putea sa il impuste si in inima sau undeva ca sa nu se mai afle pe lumea asta ..oricum intr-un fel a demonstrat din nou ca nu e ca fratele sau :chuu: hmm...chiar nu mi-a placut cum s-a comportat Yuki cu Senji dar.... ... pan' la urma avea dreptate ( eu stiu ceva ce voi nu stiti si nu va spun decat daca imi da-ti plajitulele )..hehe..jane
asa sa-mi termin comul .... XD.... deci...ramasem ca eu stiu ceva ce voi nu stiti :X.... aha ..oricum mie imi place fff mult ideea si abia astept sa citesc continuarea :X.. te looooooogg fumoooooosssss pune-o cat mai lepedeee :cry::pls:... hehe acum chiar ja ne :p:bye:
asa sa-mi termin comul .... XD.... deci...ramasem ca eu stiu ceva ce voi nu stiti :X.... aha ..oricum mie imi place fff mult ideea si abia astept sa citesc continuarea :X.. te looooooogg fumoooooosssss pune-o cat mai lepedeee :cry::pls:... hehe acum chiar ja ne :p:bye: