Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pe urmele destinului (+16)

Hello everybody!:-h Sunt noua,tocmai cazuta prin zona si mi-am zis sa postez si eu ceva.
As vrea sa ma criticati la sange daca se poate caci vreau sa-mi imbunatatesc abilitatile(care or fi si alea)
Sper sa va placa, promit sa tin cont de toate parerile.Momentaan doar atat am scris, dar daca va place o sa pun si o continuare:crazy:
Here goes nothing:

Pe urmele destinului

�Cursa 239, Paris, tocmai a aterizat la poarta 5.Repet��

M? aflam in curtea Universita?ii c�nd am primit vestea mor?ii fratelui meu. Un oarecare sergent Popescu m? anun?a, �ntr-un mod foarte delicat, ce-i drept, de faptul c? sunt a?teptat? s? identific trupul ne�nsufle?it al afaceristului Draco Anghelescu.Cauza mor?ii? Sinucidere.
Involuntar, m�inile au �nceput s?-mi tremure, telefonul f?c�ndu-se ??nd?ri la contactul cu solul. Trecusem �ntr-o stare de amor?eala, at�t fizic, c�t si psihic. Lumea se pierduse �n �ntuneric, �ntr-un abis al singur?t??ii l?untrice.Alte rude nu mai aveam. El era familia mea ?i-l pierdusem ?i pe el�
Nu puteam s? accept a?a ceva. Undeva la mijloc trebuia sa fie o ne�n?elegere uria??. Draco era mult prea puternic pentru a se sinucide, mai degrab? ar fi ucis; de?i m? �nsp?im�nta la culme g�ndul acesta, era adevarat� ?i o ?tiam. Pe drumul de la aeroport, st�nd lini?tit? �n taxi, mi-am ocupat timpul ?es�nd diferite ipostaze, care s? m? scoat? din via?a ce m? plasa singur? printre str?ini.

-Miss Corisandra Angel? Wait here.
�i z�mbii b?iatului de la recep?ie, un brune?el pu?in peste 20 de ani, �n timp ce m? a?ezam pe unul dintre scaunele din sala de a?teptare a spitalului �Sf. Rafael�.Nu-mi pronun?ase corect numele, dar se chinuia s? vorbeasca �n englez? a?a c? m-am ab?inut de la o remarc? acid?. Oricum, �n starea de fa??, nici nu cred ca a? fi avut nervi s? fac circ, de?i alt? dat?, din lucruri mult mai m?runte f?ceam scandal.
�r?sf??ul din copil?rie o fi de vin?...
Practic nu trecuse mult timp, dar sim?eam c? o iau razna. Eram sigur? ca au pus ace pe scaun, o durere fantastic? r?sp�ndindu-mi-se prin tot corpul. �ncepusem s? m? bat pe genunchi, s?-mi frec mainile una de alta, s? respir ad�nc�
�n cele din urm? ap?ru un uria? african, plin de mu?chi, cu ochi mari si o musta?? deas?. Era pu?in agitat, iar uniforma �i d?dea un aspect comic.Numai dac? mi-ar fi ars de r�s!M-a anun?at c? pot s? intru.
Mi-am umplut pl?m�nii de aer ?i m-am ridicat greoi de parc? mi-ar fi fost comod ?ezutul. Genul acesta de momente te face s? te g�nde?ti ce bine e c�nd ai pe um?rul cui s? te sprijini�
Mergeam de-a dreapta acelui legiuitor enorm, pe un coridor lung c?ruia nu-i vedeam cap?tul. Din loc in loc mai ap?rea c�te o u?? uzat?, noi oprindu-ne in fa?a uneia ce ar?ta mai r?u dec�t toate celelalte. Am descifrat cu greu scrisul de pe placu??:�Patologie�.
-Nu ai pe cineva care s? fac? asta �n locul tau? m-a �ntrebat mustaciosul.
Am dat din cap, tensiunea arteriala ating�nd cote critice.
-M? numesc Said. Dac? ai nevoie de ceva�
Aveam o nevoie dement? s? ?tiu.Am �mpins u?a cu putere, av�nd impresia pe deplin �ndrept??it? c? o s? ias? din balamale.Priveli?tea m-a izbit mai tare decat m-a? fi a?teptat. O camera alb?, ca mai toate obiectele din?untru, o mobil? de buc?t?rie de aceea?i culoare, plin? de instrumente ascu?ite, iar �n mijlocul s?lii tronau ca trei monumente, cadavrele acoperite de cear?afuri a unor necunoscu?i,speram. �ndoieli nu mai vroiam s? am, a?a c? am �nceput parc? �nnebunit?, s? dau la o parte cuverturile. Primele doua trupuri apar?ineau unui b?rbat ?i o femeie, ambii cu g�turile retezate. Ochii lor, ie?i?i din orbite, larg deschi?i, constituie p�n? �n ziua de azi imaginile de �nceput a ceea ce-mi creeaza crize de panica, doar la g�ndul �n ce chinuri groaznice au putut muri acele persoane.
Aveam o ezitare v?dit? c�nd am ajuns la cel de-al treilea trup ne�nsufle?it.Mi-am pus m�na pe cear?af, tres?rind la contactul cu r?ceala organismului inert, de dedesubtul materialului sub?ire.
-De ce te �ndoie?ti acum? Putea fi oricare din ceilalti doi,?opti o voce pe care o mai auzisem undeva, demult, ca prin vis.
�n graba cu care am intrat, nu am observat figura ce st?tea retras?, sprijinit? de o masa, �ntr-un col? �ntunecos al �nc?perii. Colosul ce ma fixa cu privirea avea �ntr-adev?r motive s? nu ias? la lumin?, c?ci cu fizicul lui impun?tor ar fi speriat orice nes?buit pus in calea sa.La 168 de cm c�t aveam eu, m? dep??ea cu aproximativ doua capete, deci avea pu?in peste doi metri; cu toate c? �n semiobscuritatea din?untru c?p?tase un aspect fioros de namil? s?lbatec?, nesupus? societ??ii ?i standardelor moderne. M? f?cuse s? m? pierd �n ochii lui pentru c�teva momente, duc�ndu-m? cu g�ndul la Tarzan ?i la alte personaje care creau o oarecare analogie cu acest necunoscut misterios �mbr?cat in halat alb. Plictisit probabil de lipsa mea de reac?ie, �?i scoase lejer din buzunarul st�ng al pantalonilor de stofa neagr? pachetul de ?ig?ri, aprinz�ndu-?i un trabuc, ?i tin�ndu-l �n col?ul gurii continu? s? m? priveasc?. La slaba degajare de lumin? a brichetei, unele din tr?s?turile fe?ei le-am putut deslu?i: un maxilar puternic, g�tul gros ?i ochii mici, ?ire?i de vulpe.Parul �i era scurt, tuns militare?te, iar spr�ncenele dese.
D?du �ntr-un fel aparte din cap, aproape insesizabil; �ntorcandu-mi c?ut?tura spre locul unde trebuia s? fie Said, am realizat c? el disp?ruse, l?s�nd �n urm? o u?? ce se b?l?ng?nea gra?ioas?. Mi-a fost lesne de �n?eles ce se �nt�mplase. Brusc, totul devenise incomod,�n special mirosul de tutun amestecat cu claritromicin? ?i ibuprofen. �nainte s? pot s? fac vreo mi?care, fu l�ng? mine, apropiindu-?i chipul at�t de tare, c-am crezut c? o s? ne ciocnim. Mi-am �nchis ochii de teama impactului, doar pentru a-i deschide ?i a descoperi c? m? desp?r?eau doar c�?iva centimetri de buzele pline ?i c?rnoase ale necunoscutului. �i auzeam respira?ia �n lini?tea instalat?, ambii r?m�n�nd t?cu?i, c?ut�nd unul �n ochii celuilalt ceva palpabil,real, de care s? ne putem ag??a ?i sprijini.
Dintr-o singura mi?care tr�nti la o parte materialul ce acoperea ultimul cadavru. Am �ntrerupt �contactul vizual�, iri?ii cresc�nd exponen?ial la vederea chipului mort.Am ?ipat �n?bu?it,v?zul �nce?o?�ndu-mi-se ?i pierz�ndu-mi cuno?tin?a. Ultimul lucru c�t de c�t clar �n mintea mea r?v??it?, a r?mas chipul alb ca varul, pielea dezhidratat? ?i cheagul de s�nge de pe frunte.
B?rbatul m? prinse �ntr-o str�nsoare puternic?, nel?s�nd trupul meu crispat s? cad? pe podea. M? puse �napoi pe picioare ?i printr-o mi?care oarecum erotica �mi aranj? p?rul ce-mi venea �n ochi; se apropie mai mult, aproape lipindu-se de pielea mea lipsit? de culoare, �ncuraj�ndu-m?:
-Nu c?uta ce nu exist?, mai degrab? gase?te ce e in plus�
Sfar?it?,m-am uitat la el nervoas?. Fratele meu e mort ?i el vorbe?te �n ghicitori.
�prostule�
Dar din nu-?tiu-ce motiv, probabil distan?a dintre noi, expresia fe?ei lui �mi inspira �ncredere. Rec?p?t�ndu-mi echilibrul, mi-am studiat fratele mai atent. Concluzia a ap?rut �n doar c�teva momente.
-Nu e Draco!
Tipul m? examina atent.�?i aprinse din nou o ?igar?, ?i abia apoi redeschise discu?ia.
-Cum a?a?
M-am �dep?rtat pu?in de cadavru c?ci cu toate c? nu era fratele meu m? incomoda acea priveli?te.
-Draco ?i-a sf�rtecat urechea dreapt? �n urm? cu c�?iva ani, �ntr-o lupt? de strad?. El nu are lob la acea ureche�Am izbucnit dupa c�teva momente de g�ndire in t?cere, cresc�nd tonul pe m?sura neclarita?ilor g?site.
-Cum ai ?tiut, c? nu e el? De unde m? cuno?ti? Ce se �ntampl? de fapt?...cine e?ti?
M? pierdusem �ntr-o aliena?ie mintal?, f?r? ?anse de re�ntoarcere la normal. Lacrimi de s�nge �mi br?zdau obrajii,iar �n minte �ncepusem s?-mi creez un univers paralel �n care totul era bine ?i frumos. M-am l?sat s? cad �n genunchi, terminat? din toate punctele de vedere. F?r? ca m?car s?-mi dau seama de ce fac, m-am pus pe un pl�ns amar, umpl�ndu-mi pumnii de pic?turi s?rate de apa.
�alunec in genune�cine e?ti?...
�sunt cel ce te va proteja. Sa n-ai teama!...C?ci cel ce te iube?te nu te va face s? pl�ngi�

Răspunsuri în acest subiect
Pe urmele destinului (+16) - de WinterSoul - 11-01-2009, 08:44 PM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de WinterSoul - 13-01-2009, 06:28 AM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de WinterSoul - 14-01-2009, 08:35 AM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de WinterSoul - 15-01-2009, 04:08 AM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de WinterSoul - 17-01-2009, 12:55 AM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de WinterSoul - 18-01-2009, 10:06 PM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de Sadic_Soul - 18-01-2009, 11:20 PM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de WinterSoul - 21-01-2009, 01:52 AM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de Sadic_Soul - 21-01-2009, 10:40 AM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de WinterSoul - 22-01-2009, 01:30 AM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de Sadic_Soul - 22-01-2009, 12:42 PM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de WinterSoul - 24-01-2009, 01:22 AM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de Sadic_Soul - 24-01-2009, 10:31 PM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de starnight - 25-01-2009, 12:05 AM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de WinterSoul - 25-01-2009, 01:11 AM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de Sadic_Soul - 25-01-2009, 04:30 PM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de WinterSoul - 25-01-2009, 09:41 PM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de Sadic_Soul - 28-01-2009, 12:38 PM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de WinterSoul - 29-01-2009, 07:40 AM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de Sadic_Soul - 29-01-2009, 06:55 PM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de WinterSoul - 30-01-2009, 10:01 PM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de WinterSoul - 01-02-2009, 03:02 AM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de Sadic_Soul - 01-02-2009, 03:30 AM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de starnight - 01-02-2009, 11:01 AM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de WinterSoul - 01-02-2009, 10:28 PM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de WinterSoul - 02-02-2009, 12:53 AM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de Sadic_Soul - 02-02-2009, 07:48 PM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de Sadic_Soul - 04-02-2009, 08:07 PM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de WinterSoul - 10-02-2009, 07:08 AM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de WinterSoul - 11-02-2009, 07:30 AM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de Sadic_Soul - 11-02-2009, 09:57 AM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de starnight - 14-02-2009, 04:16 PM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de Sadic_Soul - 02-03-2009, 11:46 AM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de starnight - 03-03-2009, 07:15 PM
RE: Pe urmele destinului (+16) - de cookie - 02-05-2009, 02:41 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Pe caile destinului Isoldie 9 5.726 16-04-2013, 12:49 AM
Ultimul răspuns: Isoldie
  Masca Destinului Thomas 1 2.874 13-07-2012, 12:29 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Trandafirul destinului *Black~~Heart* 7 6.481 01-07-2011, 08:13 AM
Ultimul răspuns: Maria
  Pasind pe urmele iubirii KarinaD 21 12.743 18-10-2010, 08:36 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Clan contra clan. Cand mafia este pe urmele mele (SasuSaku) Who said i have to be normal 7 13.160 06-05-2010, 05:55 PM
Ultimul răspuns: Ella-chan
  Pe urmele diavolului [hentai] Hitman 16 12.053 31-07-2009, 02:29 PM
Ultimul răspuns: nimeni
  Incercarile destinului Claribel 26 24.609 21-07-2009, 03:55 PM
Ultimul răspuns: starnight
  Pe urmele dragostei ! by me ... sweet_zoey 0 2.561 19-02-2009, 10:55 AM
Ultimul răspuns: sweet_zoey
  Pe urmele dragostei! andreea_sakura 10 12.909 25-01-2009, 01:54 AM
Ultimul răspuns: andreea_sakura
  Calea Destinului*Beginner BlueTabs 4 4.183 27-07-2008, 12:50 PM
Ultimul răspuns: Jigoku

Utilizatori care citesc acest subiect: