10-01-2009, 09:18 PM
Thony traieste!!!!!!!!!!!!Dau petrecere ca sa sarbatoresc si ma imbat:)) ep glumeam dar ideea era ca ma bucur mult pentru revenirea lui. Ma intreb ce i s-a intamplat de nu-si mai aduce aminte de Ray si totusi faptul ca l-a sarutat e un inceput bun. Vreau sa fie din nou cei doi impreuna si sa nu se mai desparta pentru ca din ficul asta ei sunt preferetii mei.
Shio imi pare cunoscut insa nu mai stiu cine era pentru ca nu am mai citit de mult timp un capitol la ficul asta, deci cred ca o sa mai reiau ficul. Oricum capitolul asta e superb si imi place mult (mi-au dat lacrimile cand a venit Thony). Abia astept sa citesc si nextul si sper sa-l pui mai repede decat capitolul asta.
ja ne si gambate mai departe la fic :-h
Shio imi pare cunoscut insa nu mai stiu cine era pentru ca nu am mai citit de mult timp un capitol la ficul asta, deci cred ca o sa mai reiau ficul. Oricum capitolul asta e superb si imi place mult (mi-au dat lacrimile cand a venit Thony). Abia astept sa citesc si nextul si sper sa-l pui mai repede decat capitolul asta.
ja ne si gambate mai departe la fic :-h