Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata dubla [+16]

Citat:Parintii mei au o afacere in parteneriat cu o firma franceza , ceea ce determina plecarile lor atat de dese , insa am inceput sa ma obisnuiesc, iar atunci cand sunt acasa ma bucur de fiecare clipa impreuna cu ei .
Citat:Imi indrept a doua oara azi privirea sper ceasul agatat de perete : indica ora trei si jumatate
Citat:Iar m-au trimis parintii acolo
Citat:Ajunse la patinoar ne-am inchiriat patinele si am fugit pe patinoar.
repetitie8-|
Citat:Amandoua patinam destul de bine , deoarece am luat lectii de patinaj artistic inca de cand aveam 5 ani , insa , am renuntat , din lipsa de timp.
Citat:Desi am obiceiul de a folosi magicul cuvant „mersi” de data aceasta am uitat
Citat:Totul depindea de un singur
cuvant
Citat:Dupa ce-am rezolvat problema , eu si Ale ne-am continuat „jocul” pana cand m-am impiedicat .

- Asa sunt tot timpul, spun eu ironica. ( nu mai uita de virgula si mai ales de punctul de la sfarsitul propozitiei, am vazut ca faci des aceasta greseala)
mi-a placut acest capitol... sper sa pui o poza cu Antoine, caci imi pare destul de dragut :love:
pe mine nu m-au deranjat deloc cuvintele in franceza, e mult mai interesant asa.
atentie la tastare si la semnele de punctuatie, si daca se poate putin mai multa descriere... ba chiar mult mai multa...
abia astept capitolul urmator :bye:

Răspunsuri în acest subiect
Viata dubla [+16] - de L'pti.chat - 06-01-2009, 08:58 PM
RE: Viata dubla [ posibil +16 ani ] [ original ] - de Apathy - 10-01-2009, 07:25 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Viata Dubla L'pti.chat 20 14.685 20-03-2011, 03:09 AM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~

Utilizatori care citesc acest subiect:
11 Vizitator(i)