27-12-2008, 02:55 AM
:cry: Nu se poate... inca un capitol, si e gata :cry: As mai vrea o continuare :cry: La inceput, nu mi-am dat seama cine gandeste, dar pe parcurs mi-am dat seama ca e Yoh, si se pare ca nu a uitat de Kana-chan, si de fapt ar vrea sa il revada. Dar cand am citit partea cand Clara ii zicea "iubitule" am ramas :no:, doar nu are iubita? Dar am rasuflat usor dupa ce am vazut ca e doar secretara. :pfiu: Iar Tatataro, (haios "nume" i-a gasit si Yoh
), nu credeam, de fapt nu imi imaginam deloc ca era Kana-chan, dar cand ai descris ca si-a dat ochelarii jos in baie atunci mi-am dat seama ca e el, si pur si simplu m-am bucurat foarte mult ca era el, si nu altul. o//o Cat a putut Kana-chan sa il tenteze pe Yoh, ca de fiecare data m-a pufnit rasul, dar pana la urma cand a citit fisa lui, si si-a dat seama ca era el, a fost totala faza. Iar "aventura" in birou a fost super hot :hot:, dar mi-a placut :perv:. Umorul si sarutul de la sfarsit, magnifice. o//o Prea frumos. Deea astept finalul, si gambate la scris. (si eu pe la ora asta stau treaza.... offff) Ja ne! *chuu* :bye: