20-12-2008, 11:32 PM
Un capitol reusit (ca toate celelalte de altfel )
Imi pare foarte rau pentru trecutul lui Yoh, insa ma bucur ca cineva a reusit sa-l scoata din acea stare de depresie..Macar asa si-a dat si el seama cat de mult il iubeste Kaname. Juramantul pe care l-a facut blondul m-a impresionat foarte mult "avea sa omoare pe oricine il ranea pe Kaname" ...oare asa va fi? si stim noi cine vrea sa il raneasca pe brunet..bine macar ca o sa scapam de scorpie..abia astept :...:
Cred ca o sa-ti fie greu sa scri 3 ficuri, insa noi te sustinem moral ..
Pun pariu ca o sa-mi placa si acelea..cel putin la fel de mult cum imi place MTBL.
Ce sa-ti mai spun?.. Succes la scris si un Craciun Fericit
:bye:
Imi pare foarte rau pentru trecutul lui Yoh, insa ma bucur ca cineva a reusit sa-l scoata din acea stare de depresie..Macar asa si-a dat si el seama cat de mult il iubeste Kaname. Juramantul pe care l-a facut blondul m-a impresionat foarte mult "avea sa omoare pe oricine il ranea pe Kaname" ...oare asa va fi? si stim noi cine vrea sa il raneasca pe brunet..bine macar ca o sa scapam de scorpie..abia astept :...:
Cred ca o sa-ti fie greu sa scri 3 ficuri, insa noi te sustinem moral ..
Pun pariu ca o sa-mi placa si acelea..cel putin la fel de mult cum imi place MTBL.
Ce sa-ti mai spun?.. Succes la scris si un Craciun Fericit
:bye:
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*