Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Misterele intunericului [Renee x Yoko]

V.Prima lectie

Cand veni dimineata,Renee se trezi descoperita si infrigurata.Era rece ca gheata.In graba,se imbraca si reusi cumva as gaseasca drumul spre Marea Sala.Fata purta o pereche de pantaloni albi si un tricou rosu pe gat.Pe maini avea mai multe bratari rosii,iar in picioare o pereche de sandale albe si isi lua o geanta de aceasi culoare.Parul era prins cu o clama intr-o coada eleganta,iar 2 suvite ii cadeau pe fata punandu-i in evidenta cerceii,care erau niste toarte simple,dar elegante.
Cand o vazu,Yoko ramase surprins de frumusetea ei si spuse:
-Esti gata??Bun.Sa mergem!!
Disparura intr-un nor de fum si dintr-o data se trezira in apartamentul fetei.
-Acum,ca am ajuns,ar fi cazul sa ne apucam de treaba.Mai intai ne trebuie o camera libera,unde sa putem exersa.
-Nu va fi o problema!Lasa-ma doar cateva minute.
Renee se duse in biblioteca.Mergea incet printre rafturile cu carti.Intr-un tarziu ajunse la cel de-al 99-lea raft si inainta pana ce ajunse la mijlocul lui.Acolo,scoase o carte despre magie,iar in fata fetei,aparura niste scari.Multumita,puse cartea la loc si se intoarse in living.
-Urmeaza-ma.
Misterioasa si impunatoare,merse cu o eleganta uimitoare pe acelasi drum.Scoase cartea si cobori pe scari,urmata de Yoko.In fata ochilor ii aparu o camera uriasa,cu o biblioteca mare,o masa cu cateva carti si alte obiecte ciudate.Intr-un colt se alfa o canapea.
Yoko se duse in mijlocul camerei si spuse:
-Bun.Vad ca ai gasit o camera pentru a exersa.Pentru inceput trebuie sa te trensformi in costumul tau de vrajitoare.Concentreaza-te la puterile tale si spune:Metamorfoza!
Renee facu intocmai si simti cum corpul ei se incalzeste.Fu cuprinsa de un fior si in cateva minute statea,in fata lui Yoko,imbracata intr-o rochie neagra,cu o crapatura intr-o parte si cu un decolteu somtuos.In urechi avea cercei lungi,negrii si la gat un clopotel legat de o panglica negra.In picioare avea niste sandale cu toc,prinse cu o panglica de picior.Pe maini purta bratari si inele negre,iar parul il avea desprins.Prin crapatura se vedea o jartela negra(cum au fetele de la Mew mew).
Yoko ramase cu gura cascata admirand-o pe fata.In cele din urma spuse:
-Bine.Acum va trebui sa te invat o vraja,destul de usoara pentru a putea sa te aperi.Fa cum iti spus:Indreapta-ti mana spre un punct fix.Concentreza-te si incearca sa-ti canalizezi puterea in palma.Duap aceasta ia o forma foarte bine definita:de sfera,o poti tine in mana si o poti arunca.
Renee se concentra si facu intocmai.Cu greu reusi sa creeze o sfera de intuneric neclara.Dupa cateva incercari,tinea in mana o sfera de intuneric pe care o arunca intr-un zid.Reusi sa distruga zidul,iar Yoko il refacu al loc.
-Felicitari!Ai reusit destul de repede.Vom mai exersa ca in lupta sa poti ataca cat mai repede.Deja s-a facut tarziu,ar trebui sa te pregatesti as mergi al liceu.
Fata aproba din cap si se transforma la loc.In cateva clipe isi lua geanta si pleca in graba spre liceu.Il lasase pe Yoko pe canapea,spunandu-i sa isi aleaga o camera unde sa stea.
Ajunsa in clasa,colegele ei ii facura complimente,iar un baiat brunet,tuns modern,cu ochii caprui si cu camasa descheiata,pe nume Kay,s-a apropiat de ea si i-a zis:
-Buna,Renee!!
-Buna Kay!!
-Arati bine.Stii as vrea as te intreb daca nu ai vrea sa iesi cu mine la o plimbare,saptamana viitoare,de exemplu luni???
-Desigur,spuse aceasta,uitand ca s-ar putea sa aiba antrenament cu Yoko.
-Atunici,vin sa te iau la 7.
-OK.
Apoi,Renee se duse in banca si le povesti fetelor cele intamplate.Ele tipara de bucurie,iar apoi se pregatira de ore.Acestea trecura repede,iar Renee pleca destul de vesela.Cand ajunse acasa,uita sa-i spuna lui Yoko despre intalnire si ii spuse direct:
-Fac imediat de mancare,dar mai intai imi fac temele.
Yoko aproba din cap.Renee isi facu in graba temele.Era ora 20:00 cand termina de gatit,iar peste o jumatate de ora cinara.Renee se ridica de la masa si spuse:
-Ti-ai ales o camera??Bun.Eu ma duc sa fac o baie si ma culc.Noapte buna!!
-OK.Nopate buna!!
Renee se duse in camera si se dezbraca,iar apoi facu o baie de o ora.In cele din urma isi lua nelipsita camasuta de noapte si adormi imediat.

Sper ca va placut!!Am sa pun nextul dupa ce primesc cateva comenturi!!Ma bucur ca cineva imi citeste fic-ul!!Astept critici si pareri,dar mai ales idei despre ce vreti sa se intample in continuare!!Va multumesc!!

Răspunsuri în acest subiect
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de BlueGum - 31-12-2008, 08:13 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de Silverrose - 11-01-2009, 01:51 AM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de WinterSoul - 11-01-2009, 10:27 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de WinterSoul - 24-01-2009, 09:01 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de Silverrose - 25-01-2009, 02:22 AM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de WinterSoul - 01-02-2009, 07:33 PM
RE: Misterele intunericului(Renee x Yoko) - de WinterSoul - 06-02-2009, 11:23 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Misterele vieti[SasuSaku] ~Pufarina~Puff~ 2 3.525 03-09-2011, 03:36 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  In lumina Intunericului Mindy 3 3.749 19-04-2011, 11:11 AM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Misterele unei prieteni ohaio_angel 10 8.315 09-04-2011, 09:14 AM
Ultimul răspuns: MaDy^^
  Dincolo de limitele intunericului si luminii(Naruto) :.:. Onytsa :.:. xOxO 19 16.290 12-05-2010, 03:09 PM
Ultimul răspuns: Elena.
  Dragoste in umbra intunericului Andrutza 20 16.265 20-06-2009, 10:00 AM
Ultimul răspuns: Andrutza

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)