Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Prietenie superficiala

Zane isi saruta surioara pe frunte si ii spuse ca el v-a pleca timp de doua saptamani din tara. Mia isi lua ramas bun si se uita dupa el pana cand nu se mai putea observa din cauza multimii de oameni.
- Saya, nu mai bine te duci tu impreuna cu Mike sa va plimbati? spuse Nick.
Fata cand auzi asta se inrosise toata dar nu a mai putut sa zica nimic deoarece Mike o luase de mana si incepu sa alerge spuandu-i ca stie un loc perfect unde ar putea sa mearga
Nick vazand ca sora sa se indeparteaza isi intoarse privirea spre Mia.O privea intens si cu o dorinta arzatoare da a o avea, sa-i simta corpul si sa strige de placere in bratele lui, dar gandurile lui ii fusese intrerupt de glasul fetei.
- As vrea si eu sa stiu de ce te uiti asa la mine? intreaba fata.
- Ma gandeam si eu la ceva, nu am voie sau ce?
- Ba da, dar poti sa te gandesti si fara sa te uiti la mine!
- Daca tu zici! Oricum, vrei sa te plimbi?
- Mda, cred ca as putea sa ma plimb cu tine!
Cei doi plcasera agale pastrand o oarecare distanta intre ei. Se pare ca Mia nu mai era aceasi fetita cu nasul pe sus, radea si vorbea normal, dar cine stie cat se va mai purta asa. Cei doi au petrecut o zi minunata impreuna.Miei nu-i venea sa creada ca se poate simtii asa de bine cu cineva.
Soarele isi lua ramas bun, iar mandra Luna isi facu aparitia alaturi de facliile ce luminau strazile pustii ale orasului. Mia statea intinsa si se uita la televizor, dar gandul ii zbura la Nick, oricefacea in minte ii aparea imaginea baiatului. Deodata se auzi o bataie usoara in usa, se intreba cine putea fi. Se mira cum una dintre servitoarele ei nu se duceau sa deschida usa, dar apoi isi aminti ca le-a dat lber toata saptamana. Se ridica de pe canapea si se indrepta agale spre usa din metal. Cand a deschis a ramas surprinsa.
- Nick! Ce cauti tu aici? spuse bruneta.
Baiatul nu spunea nimic, doar se uita la fata si o analiza din cap pana in picioare. Era imbracata intr-o pereche de chlotei minuscului cu danteluta, iar in sutien abea ii mai incapeau sanii.
- Aloo, o sa stai sa ma privesti toata noaptea sau o sa-mi spui ce cauti aici? spuse fata in timp ce batea din picior.
Nick nu ii raspunse nici de data asta, doar ii puse mana la gura si o duse pana in sufragerie unde o aseza pe canapea. Incepu sa o sarute pe gura si sa o mangaie pe picior. Mia a vrut sa-l impinga dar diferenta dintre ea si el este de la cer la pamant. Baiatul vazand ca fata se opune i-a legat mainile cu cureaua de la pantaloni. Ii dadu sutienul jos si incepu sa-i maseze sanul drept, iar celui stang ii trasa cerculete in jurul sfarcului. Corpul fetei incepu sa tremure involuntar. Chiloti disparura si ei intr-o fractiunde de secunda. Nick ii masa acea zona interzisa in timp ce o musca de buza inferioara, apoi se opri pentru a se descotorosi si de hainele sale, corpul sau bine lucrat era acum in toata splendoarea sa lasat la vedere. Baiatului ii placea sa aibe grija de corpul sau, merge des la sala si nu mananca orice. Incepu sa o sarute pe gat, iar din cand in cand o musca de pielea ei catifelata. Din ochii Miei izvorau siroaie de lacrimi sarate ce ii umezeau obraji blajini. Stiind ce va urma fata vru sa isi incruciseze picioarele dar nu mai avu timp deoarece baiatul deja o penetrase, iar pe suprafata moale a canapelei se puteau observa cateva picaturi de sangae. La inceput penetrarile erau lente si usoare, dar pe parscurs baiatul isi schimba viteza si devenea din ce in ce mai dur. Dupa ce isi satisfacu poftele se imbraca si pleca lasand-o pe Mia inconstienta pe canapea.
Soarele isi facu aparitia pe bolta cereasca si isi trimitea razele spre pamant, iar ele se incapatanau sa intre in dormitoarele oamenilor si sa- trezeasca din somnul lor dulce. Mia se ridica cu greu de pe canapea si se duse usor spre baie si isi facuse obisnuita siesta de dimineata, se tot gandea la noaptea trecuta, cum a putut sa-i faca asa ceva, oare i-a gresit cu ceva? sau doar isi batea joc de ea?... dupa ce iesi din baie puse mana pe telefonul sau acoperit cu puf roz, ridicase clapa si forma un numar de telefon...
- Alo, ce ai patit frumoaso?spuse barbatul de la celalalt capat
- Fratioare, nici nu sti ce mi s-a intamplat! spuse fata abtinandu-se sa nu planga.
- Ce s-a intamplat? Nu ti-ai gasit pantofii preferati sau ce?
- Nu e vorba de asta!
- Atunci ce s-a intamplat?
- Am fost violata! zise fata incepand sa planga.
- C-cine a fost nenorocitul care ti-a facut asta? intreba barbatul aproape urland.
- Nick...fratele lui Saya.
- Calmeata-te, o sa te duci la scoala si am eu grija de problema asta.
- Bine. Pa!
- Nu-ti fa griji suriaoara! O sa rezolv eu tot!
Acestea fiind spuse fata isi lua rucsacul si pleca agale spre scoala. Se gandea ce o sa faca Zane in lagatura cu Nick, nu vroia sa il raneasca, dar nici sa nu-l lase nepedepsit. Fara sa-si dea seama a ajuns in fata liceului. Intrase pe coridorul scolii si se duse pana in dreptul usii clasei sale, trase aer in piept si intra. Profesorul ii punea tot felul de intrebari ca de ce a intarziat si altele. Se aseza alaturi de Saya in banca si isi indrepta privirea spre fereastra. Saya vazand ca nici macar nu i-a zis ca e "fraiera" sau ceva de genul s-a hotarat sa o intrebe ce are, dar Mia nu i-a raspuns, doar privea in gol spre fereastra mare. Deodata se auzi o usa trantita.
- Mia, hai ridicate si mergi cu mine la nenorocit!
- Dar am ora!
- Nu ma intereseaza de ora asta, asa ca hai!
Fata se ridica din banca, dar cand a vrut sa iasa pe usa o voce groasa se auzi din spatele ei.
- Domnule Tamaki, sa stiti ca nu aveti voie sa o luati din timpul orei! interveni profesorul.
- Si cine spune asta? Da-mi actul unde scrie si atunci o sa fac asa, dar pana atunci taci si nu te mai baga!
Profesorul nu mai indraznea sa zica nimic, iar Saya curioasa din fire a iesit dupa ei si i-a urmarit pana in clasa fratelui sau. Nick ridica din spranceana cand il vazu pe Zane ca se indreapta spre el. Argintiul il prinse de guler si ii dadu un pumn in abdomen, baiatul se dezechilibra si cazu pe parchetul maroniu. Mike se repezi sa-l ajute sa se ridice de jos, dar simtii cum o mana il apuca de brat si il arunca intr-una din banci. Saya vazand ca fratele ei scuipa sange incepu sa urle la Zane.
- Auzi, de cand ai tu dreptul sa-mi lovesti fratele?
- A da, bine ca mi-am amintit, ti-ar conveni sa o violez si eu pe sora-ta?
- Ce sa-mi faci? De ce ai vrea sa ma violezi? Adica ce treaba are violatul cu ce ii faci tu lu frate-miu?
- Da ca te atingi de ea jur ca nu mai apuci ziua de maine! spuse Nick in timp ce se ridica de la podea.
- Serios? Sa vedem care pe care! Copilas tampit, tu nu te pui cu mine! Daca vreu in momentul asta te fac servitor in casa mea!
- Adica ce vrei sa spui? Ca fratiorul meu este oricine?
- Fetita proasta, nu te baga!
- Si de ce, ma rog?
- Pentru ca nu este treaba ta!
- SI inca ceva! Nick, daca te mai atingi odata de ea te distrug cu mana mea! Asta nu e nimic din ceea ce as putea sa-ti fac! Asa ca ai grija!
Spunand asta, baiatul se duse la sora sa si ii spusa sa il anunte ca la prima abatere a baiatului sa-l contacteze. Fata dadu din cap in semn afirmativ si il privi cum se indreapta spre usa. Isi indrepta privirea spre Nick si vazu ca se indreapta spre ea, iar cand a ajuns in fata ei a luat-o de par si a trantit-o de tabla.
- Papusa, se pare ca nu sti cum sa-ti gurita!
Fata inghitea in sec, pana cand o vazu pe Saya cum se pune in fata ei si incepe sa zbiere la fratele sau sa o lasa in pace. Saya o lua de mana si o duse pana la baie ca sa se spele putin pe fata. Cele doua fete preau ca se inteleg mai bine acum, dar pana cand?
[Imagine: chibi_1634.gif]
Ignis, chibi-ul lui XxX...GeorgianA...XxX

[Imagine: 68202047.png]

-------------------------------------------------------------------

[Imagine: renji2.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Prietenie superficiala - de Kinder - 09-11-2008, 05:57 PM
RE: Prietenie superficiala - de Kido - 09-11-2008, 06:05 PM
RE: Prietenie superficiala - de Kali?! - 09-11-2008, 08:12 PM
RE: Prietenie superficiala - de Kinder - 10-11-2008, 06:50 PM
RE: Prietenie superficiala - de Kinder - 16-11-2008, 03:42 PM
RE: Prietenie superficiala - de Kinder - 19-11-2008, 10:12 PM
RE: Prietenie superficiala - de Apathy - 23-11-2008, 12:39 PM
RE: Prietenie superficiala - de Kinder - 07-12-2008, 11:05 PM
RE: Prietenie superficiala - de Ryuko - 08-12-2008, 12:28 AM
RE: Prietenie superficiala - de Apathy - 08-12-2008, 11:55 AM
RE: Prietenie superficiala - de Kinder - 11-01-2009, 10:46 PM
RE: Prietenie superficiala - de Annya - 03-02-2009, 10:25 PM
RE: Prietenie superficiala - de Mitzuke - 10-04-2009, 09:45 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Prietenie sau ura... Zuzy Is Angell 19 9.731 05-08-2011, 08:34 PM
Ultimul răspuns: Zuzy Is Angell
  De la prietenie la dragoste LoveSasuke 3 3.306 16-04-2011, 09:57 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  De la prietenie la dragoste LoveSasuke 1 2.490 15-04-2011, 10:16 PM
Ultimul răspuns: Kiduutsa'
  De la prietenie la dragoste(sasusaku fic) buono_miyabi_momoko_airi 10 10.443 12-07-2009, 08:57 PM
Ultimul răspuns: Aira-chan
  Granita intre prietenie si iubire ileana 0 4.378 29-07-2008, 07:05 PM
Ultimul răspuns: ileana

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)