05-12-2008, 08:46 PM
uite Sakura_Haruno95 nu cred ca vreunul dintre useri a vrut sa te jicneasca. ei au incercat sa te ajute spunandu-ti ce ai gresit si astfel tu sa poti corecta pentriu a avea un fic mai bun. pentru a nu mai face gresele de tastare sa macar pentru a le micsora numarul lor citeste tu capitolul inainte de a-l posta. astfel vei putea corecta si poate imbunatati continutul capitolului. am sa scot cateva greseli pentru a le vedea.
1)sa sculat- e defapt s-a sculat
2)De dimineata Sakura sa sculat devreme nu a mai putut dormi.-daca vroiai sa faci o fraza puteai spune: De dimineata Sakura s-a sculat devreme deoarece nu a mai putut dormi. sau mai era o varianta de a face doua propozitii: De dimineata Sakura s-a sculat devreme. Ea nu a mai putut dormi.
3)cirme-cizme
4)Sa dus-s-a dus
5)cucatarie-bucatarie
6)sia-si-a
7)mucul-micul
8)sa intalnit-s-a intalnit
9)-Buna Sakura .zisera fetele
-Buna fetelor. [se cam repeta nu crezi?]
10)suse-spuse
11)cea-ceea
12)supse Hinata care nu prea era atenta la ceea ce vorbea cu Sakura si Ten Ten! [nu se pune semnul exclamarii decat cand e o exclamare, o mirare, o porunca etc.]
13)fete-fetele articulat
14)trezinduse-trezindu-se
15)-La cine te tot uiti asa de atrasa?[atenta mergea mai bine]
nu mai continui ca vreau sa ma uit la un film da ma rog...ar mai fi
PS:sper ca nu te-ai suparat si pe mine. oricum daca te deranjaza comul meu da-mi un mesaj privat si il sterg k?
succes in continuare si ai grija la ortografie si tastare.a si...uitasem:
dialogul e cam sec
actiunea e foarte grabita...etc.
zbye si inca o data scz daca te-am suparat prin acest comentariu.
1)sa sculat- e defapt s-a sculat
2)De dimineata Sakura sa sculat devreme nu a mai putut dormi.-daca vroiai sa faci o fraza puteai spune: De dimineata Sakura s-a sculat devreme deoarece nu a mai putut dormi. sau mai era o varianta de a face doua propozitii: De dimineata Sakura s-a sculat devreme. Ea nu a mai putut dormi.
3)cirme-cizme
4)Sa dus-s-a dus
5)cucatarie-bucatarie
6)sia-si-a
7)mucul-micul
8)sa intalnit-s-a intalnit
9)-Buna Sakura .zisera fetele
-Buna fetelor. [se cam repeta nu crezi?]
10)suse-spuse
11)cea-ceea
12)supse Hinata care nu prea era atenta la ceea ce vorbea cu Sakura si Ten Ten! [nu se pune semnul exclamarii decat cand e o exclamare, o mirare, o porunca etc.]
13)fete-fetele articulat
14)trezinduse-trezindu-se
15)-La cine te tot uiti asa de atrasa?[atenta mergea mai bine]
nu mai continui ca vreau sa ma uit la un film da ma rog...ar mai fi
PS:sper ca nu te-ai suparat si pe mine. oricum daca te deranjaza comul meu da-mi un mesaj privat si il sterg k?
succes in continuare si ai grija la ortografie si tastare.a si...uitasem:
dialogul e cam sec
actiunea e foarte grabita...etc.
zbye si inca o data scz daca te-am suparat prin acest comentariu.
Let`s start with the premise thet we aren`t completly idiots.
"You forgot another lesson: Never turn your back until you know your enemy is dead. Looks like we'll have to go over the lesson again next time I see you-which will be soon."