01-12-2008, 01:14 PM
Esti nebuna de legat!
Ar trebui sa il iei ca pe un compliment. Deci vreau sa zic ca pe zi ce trece- pentru ca tu postezi in fiecare zi cate un capitol, nu ca mine care mor de lene- ma indragostesc mai mult de ficul tau. Am doar cateva chestii de obiectat:
Prima ar fi faptul ca Kaoru bea. Cred ca stii ca eu sunt perfectionista cand e vorba de ficuri, si am enerveaza cand pers. meu preferat isi face veacul prin baruri si si-o trage cu nush cine din cauza betiei. Si daca te prind ca dragul meu Kaoru nu se lasa de betie, va duc pe amandoi la dezalcolizare.
Cred ca asta e singurul lucru pe care il am de obiectat- bine, ar mai fi ceva insa prefer sa iti zic intre ... 4 ochi
Anyway, iubesc ficul asta si astept continuarea.
Si PS: lasa ca o sa gasesti tu un nou mod de a ma santaja. Si deja stiu unul

Prima ar fi faptul ca Kaoru bea. Cred ca stii ca eu sunt perfectionista cand e vorba de ficuri, si am enerveaza cand pers. meu preferat isi face veacul prin baruri si si-o trage cu nush cine din cauza betiei. Si daca te prind ca dragul meu Kaoru nu se lasa de betie, va duc pe amandoi la dezalcolizare.
Cred ca asta e singurul lucru pe care il am de obiectat- bine, ar mai fi ceva insa prefer sa iti zic intre ... 4 ochi

Anyway, iubesc ficul asta si astept continuarea.
Si PS: lasa ca o sa gasesti tu un nou mod de a ma santaja. Si deja stiu unul