23-11-2008, 05:42 PM
Citat:De dimineata Sakura sa sculat devreme nu a mai putut dormi.sa sculat-acest cuvant este foarte oribil.Ma seaca.Puteai pune ca s-a trezit, iar "nu a mai putut dormi" nu e bine pus
Citat:Se scoala,se duce la baie si se pregateste de o noua zi.Se imbraca cu un tricou negru cu miki modele roz,isi lua o fusta scurta de blugi si o pereche de cirme negre de piele.Sa dus jos in cucatarie sia pregatit mucul dejun si a plecat spre academie.In fata portise duce se nu stiu ce se.. ma rog! "miki" da ce cuvant interesant, nu scrie in dictionar! AAA e inventat de tine? Wow mai dat pe spate.
cucatarie? wow esti geniala.Si mucul =)) omg that; was surprised
Citat:-Buna Sakura .zisera fetelesuse=singura unitate stresata de poluare.Nu stiu ce ai vrut sa spui.
-Buna fetelor.Ce faceti?
-Bine!suse Hinata care nu prea era atenta la cea ce vorbea cu Sakura si Ten Ten!
-Hinata,..Hinata...HINATA!!!strigara fete la ea!
-A...da...ce e?zice ea trezinduse din visare.
Citat:Sakura,ramasa singura a hotarat sa se mai plimba putin pana sa se intalneasca cu admiratorul ei secret.Sakura sa plimbat,timp de o ora.
La ora 9 era la locul stabilit in bilet.Sa asezat pe iarba pufoasa si privea refletia luni in lac.Prin tufisuri se auzi un fosnet.Sakura luapozitia de aparare.Mare i-a fost mirarea cand a vazut ca este Sasuke.
-Sasuke ce cauti aici?
-Nu recunosti aceste versuri?
"Parul tau ca o floare de cires,
Ochi tai ca smaraldu
Pielea ta ca spuma laptelui
Sakura te iubesk"
-Sasuke...tt..tu ..ai scris asta?
-Da.Pentru ca te iubesk!
Sakura sari in bratele brunetului de fericire.Acesta ii raspunse la imbratisare plus un sarut pasional.
-Sakura....vrei sa fi impreuna cu mine?spune acesta cam timid!
-Da!!!spoune aceasta sarutandul.
Au facu o mica plimbarepe langa lac si apoi ai hotarat sa mearga acasa,dar nu fiecare la casa lui ci Sakura a mer acasa la Sasuke;))Au dormit impreuna in acea noapte,noroc ca a doua zi nu aveau antrenamente si puteau dormi pana tarziu.
smexy sasuke rullzzz poet.Sasuke e Eminescuuuuu.Daca eminescu era asa :))) ca acea kestie, cred ca arunca oamenii cu rosii in el.
Sakura e o %$%$%$%$%$ aqm mers acasa loa sasuke,vai da nemernica e :))
fetita mea, dar chiar si asa, nu stii nimic de ficuri, tre sa scrii macar corect.Si vara'mea de 8 ani scrie mai bine ca tine la tastele de la calculator.:)) asta nu explica faptul ca tu scrii cu picioarele.
descrierea-stiu stiu ca nu e dar nici chiar asa.Capitolul asta a mai existat progese din punctul meu de vedere fiindca am mai legat proprozitiile corect.si au existat fraze fara expriomare corecta, in rest a fost binisor sa stii.Dar nu explic faptul ca scrii cu picioarele la comp.
-