Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

naruto FanFic

multumesc ca mi-ati dat sfaturi
chiar aveam nevoie de ele ^_~

Cap.2 Cadoul

Era o noapte cu luna plina,iar cavalerii cerului stralucea mai tare ca oricand .Parca pazeau o persoana si vroiau ca ea sa straluceasca ca stapana lor…luna…parca timpul s-ar fi oprit vrand sa vada de sute de ori acelasi chip,stralucind mai tare decat insusi luna si soarele..si in acest intuneric combinat cu lumina aurie a stelelor umbla o fata.Umbland singura,cautand un singur lucra,un singur om,un singur vis.

Inconjurata de speranta cauta chipul unui singur om.Pierduta ,emotionata poate…Umbla de 2 ore si nu gasise ceea ce cautase..Insa dintr-o data fata I se luminase.In sfarsit …Sari repede pe balcon si Da…gasise ceea ce cautase…in camera aceea care parea atat de intunecata statea acel om….Hatake Kakashi.Dormea…chiar dus…fara a auzi vreun sunet sau a observa ca o fata incredibil de frumoasa intrase in casa lui.Dupa un timp in care fata statea nemiscata uitanduse peste tot..in mintea ei se invalmaseau o gramada de chestii:Dupa multe ganduri se hotara sa ii puna cadoul pe masa.Soarele pe jumatate rece se ascundea printre norii plumburii care de dimineata vesteau din nou o zi posomorata .Doar lumina candelabrelor palide,ude de ploaia de noaptea trecuta mai lumina satul si in special un loc din satuletul nostru…acela fiindc blocul lui Kakashi.Dupa cum e invatat se scoala de dimineata pt. a-si manca micul de jun:lapte cu caco si biscuiti cu aroma de cocos .Ca de obicei…se scoala si merge sa-si ia masca insa de data asta masca nu era singura care state ape dulapiorul din lemn de brad al lui Kakashi.Era cadoul frumos impachetat cu banda rosie si buline albastre de la Hana Luisa(adica Lue a noastra).Mirat de acest cadou anonim Kakashi nerabdator il deschide .Era…..era…..UN trandafir negru fara spini..cu petalele mari cazute si cele mici asteptand sa iasa pentru a fi si ele atat de mari si frumoase precum cele care au cazut.Kakashi ramase impietrit cand vazuse ..era….era….da acel lucru era o taina pentru noi..insa pentru kakashi era un semn…un semn care il bucura enorm…acum stia …stia ca nu a pierdut tot ce ii era mai drag pe lumea aceasta.

Era emotionat …atat de emotioinat incat iesi pe balcon fara masca .(cea ce se intampla foarte rar in cazul lui).Vantul ii adia prin parul desprins care de data aceasta nu mai era prins cu bandana lui de ninja …abia astepta ca aceasta zi sa iceapa si spera ca nu era prea tarziu pentru ce avea in minte…..

~~~TO BE CONTINUED~~~
††
You define The line beetwen human and divine
In this empty place intrinsic GRACE, SO necesary...
†Aoi†
you define
[Imagine: df.jpg]
There are times, {Aoi}, I wish I had never set eyes on you,
Because every look makes me fall in love with you more,
And make it so i cannot live without you.

Răspunsuri în acest subiect
naruto FanFic - de Heratcher.21q - 22-11-2008, 09:24 PM
RE: naruto FanFic - de Flash - 22-11-2008, 10:31 PM
RE: naruto FanFic - de Corina. - 23-11-2008, 12:08 AM
RE: naruto FanFic - de Heratcher.21q - 23-11-2008, 10:58 AM
RE: naruto FanFic - de Yukira1234 - 23-11-2008, 12:51 PM
RE: naruto FanFic - de Ryuu - 23-11-2008, 01:08 PM
RE: naruto FanFic - de angeliqueVampire - 28-12-2008, 03:49 PM
RE: naruto FanFic - de ~Zollitha~ - 29-12-2008, 04:48 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ~Destine Incrucisate~ a Fairy Tail FanFic ilussionKaT 0 2.346 11-08-2012, 10:59 PM
Ultimul răspuns: ilussionKaT
  SasuSaku fanfic ChocoKitty 7 8.723 21-05-2011, 04:20 PM
Ultimul răspuns: Ɖʋℓcικ`Иɛвʋиικ
  The beginning of a love story (a sasu-saku fanfic) part I Sakura-Sasuke 25 13.637 30-12-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Sakura-Sasuke
  Naruto fanfic Ryuu 5 5.667 14-07-2010, 12:00 AM
Ultimul răspuns: Corina.
  Naruto Fanfic(Eu sau el ?!) haruna_L_shuichi 4 6.714 02-03-2009, 11:51 AM
Ultimul răspuns: Ely-chin
  My YYH fanfic(Yaoi) Owaranai Yume 24 21.648 01-01-2009, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Kitsunes Iris

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)