Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;))

Sakura_Haruno95 A scris:Era o zi frumoasa de primavara.Rzele[razele] soarelui se strecurau prin perdeaua roz.Era o fata cu parul roz[iar roz],cu ochi verzi si cu pilea[poate pielea] ei ca de lapte care dormea pana a fost sculata de ceasul care de pe masa a juns in perete[n-are nici o noima fraza aceasta].Rozalia sa sculat din pat si sa dus la baie sa se spele[porpozitia asta e ca si cum ai zice"fata merge"].Sa imbrac[se imbraca poate?]u[tie foame de mananci litere de fapt este"cu" nu u] niste pantaloni scurti negri,cu un tricou rosu,si in picioare avea niste adidasi rosi si in par si-a pu[pus] o esarfa rosie cu satul frunza.[in par?nam auzit expresia asta pana acum]A luat micul de jun si a plecat la scoala.[Hello,neata,descriere unde este,s-a avporat?]
Cand a afuns[ajuns] la scoala a vazut o multime de copii necunoscuti pt[ai vazut in vreo carte cuvinte prescurtate] era noua[si]nu cunoaste pe nimeni.
O fata mai timida a venit la ea si au facut cunostinta:
-Buna eu sunt Hinata.si am 15 ani[.]Tu trebuie sa fi noua nu?:D[ai vazut intr-o carte de a lu Mihai Eminescu emoticon-uri?]
-Buna eu sunt Sakura Haruno si da sunt noua,eu am 15 ani:D
-Daca nu te superi imi faci si mie cunostinta cu ceilalti![aici cine vorbeste?Daca era tot sakura trebuia sa scrii in continure la propozitia de mai sus]
-Sigur niki[lasa mesengeristica pentru yahoo] o problema.Fta[fata] aceia[parca se spunea aceea] bruneta este Tenten este foarte dragutza,fata aia blonda cu 4 codite este Temari si fata aia cu o singura coara este Ino este cea mai enervanta fata din scoala si se crede cea mai tare pt[iar prescurtare] ca este prietena cu Sasuke cel mai puternik [mesengeristica iar?]baiat din scoala si ai grija [tu?] arati destul de bine si nu vreau sa patesti ceva din vinba[eu stiam ca se zice vina,gresesc?] lui.
-Nuti face griji tn mine sunt cea mai buna la lupte am batut toata gasca de baieti de la fosta mea scoala:Dsi din baieti ce imi poti spune.[ai facut atate greseli in fraza aceasta incat nu am inteles nimic]
-Pai baiatul ala blodn[blond] este Naruto si suntem impreuna de un an;)),acel baiat cu coada este Neji verisorul meu,acel baiat roscat si cu celalalt de langa el sunt Gaara si Kankuro si sunt frati lui Temari,acel baiat care sta cu Neji este Lee este un baiat dragutz[lasa messengerul pentru mess] dar nu prea cred ca o sa vrei sa fi cu el;))si cam atatia stiu si eu:D
-Mesri[mersi] hai la calse sa sunat:DSi ia ghici sunt cu tn in clasa;))
-Super hai!
Fetele sau dus la clasa lor.Baeti[baietii] cand au vazuto[tu nu ai auzit de cratia,sau s-a scos din programa scolara] pe Sakura ca a intrat in clasa au ramas cu gura cascata si Naruto la fel dar nu dupa Sakura ci dupa Hinata;))[prea multe emoticon-uri,intr-o poveste nu exista emoticon-uri].
Orele au trecut repede si au iesit de la sckoala pe la 6.Afara a inceput sa se insereze dar Sakura nu isi facea griji asa ca aplecat sa se plimbe prin parc da' din greseala a dat peste Ino:
-Vezi pe unde mergi impiedicato![cratima]
-Scuze nu am vrut sa dau peste tine!Papa si incaodata scuze![what,nu inteleg nimic din propozitia asta!]
-Tu nu faci nimik in legatura cu asta?[cvine zice asta,bunica delores???]
-Ce vrei sa ii fac ?Si-a cerut scuze si de 2 ori de ci ni am ce sa ii fac.(=)) Sasuke i-ai ziso =)))[n-nare nici un inteles ce ai scris tu aici!]
In timp ce Sakura se plimba pe langa parc doi ochi negri o urmareau[nici un semn de punctuatie,nimic?] era chiar Sasuke care o urmarea.
-Pisicuto[hmmmm,gramatica asta....] nu ar trebui sa umbli singura pe aici poate fi periculos![cine a zis asta,regina angliei?]
-Zau?Si tu cefaci pisicuta speriata ?[what,nimic nu inteleg....greseli de tastare,de gramatica...]
-Vezi cum vorbesti daca iti dau una te fac una cu pamantul![zise regina angliei]
-Nu mai spune![raspunse indignat regele Spaniei]
In acel moment Sasuke avea sharinganul in ochi cu 3 pete si sakura la fel nu mai ca ea avea culoarea roz cu negru.Sasuke a atacat si Sakura sa ferit cu multa usurinta impingandul pe baiat in lac.[cred ca descrierea ta a baut prea mult redbull si si-a zborul]
-Cumde esti asa de rapida?[zise Maria]
-Simplu.Tu nu esti singuru care face parte dintrun caln:P[raspunse gheorghe]
-Uau se pare ca nu suntem asa de diferiti![cine zice asta?]
Sakura la ajutat sa iasa din apa si la uscat repedecu putin foc;))[greseli de tastare,descrierea e invizibila,si ce cauta un emoticon aici?]
-Multumesc!Hei nu vrei sa fi prietena mea?[actiunea se prece prea repede]
-Pai nu esti cu Ino?[zise Ion]
-De unde ai auzit prostia asta?Eu doar ma folosesc de ea cand nu am ce face da cine crezi ca se uita la ea?[raspunse suparata Maria]
-Pai nu stiu![Hai ca nu mai stiu cu care sa completez cred ca ar trebui tu sa completezi.]
-Zi vrei?te rooooooooog:D[un "o" era de ajuns]
-Bine ;)[sec prea sec si nu ai spus cine a zis asta]
-multumesc.si a luato si a sarutato dulce pe buze.[Eu stiam ca la inceputul propozitie se scrie cu litera mare]
Sakura a ramas peste noapte la Sasuke
A doua zi Sasuke ia pregatit micul de jun la pat;))[Asta e propozitie?mai bine spus este uncuprins dintr-o propozitie]
Deci...descrierea a luat la vele pe carare,naratiunea nu se vede,dialogul e prea sec....ma rog multe tiam zis destule si poate o sa mai zica si alti useri...:D[/color]

Răspunsuri în acest subiect
Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 07-11-2008, 08:49 PM
RE: Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) - de ::::yamashita ayumu:::: - 08-11-2008, 12:58 AM
RE: Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) - de Corina. - 08-11-2008, 12:40 PM
RE: Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 10-11-2008, 10:33 AM
RE: Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 15-11-2008, 11:17 PM
RE: Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) - de Andrutza - 16-11-2008, 06:00 PM
RE: Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 16-11-2008, 06:49 PM
RE: Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) - de Andrutza - 17-11-2008, 02:59 PM
RE: Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) - de Aly - 18-11-2008, 12:24 AM
RE: Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) - de Aly - 22-11-2008, 09:02 PM
RE: Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 22-11-2008, 10:21 PM
RE: Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 23-11-2008, 01:15 PM
RE: Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) - de :XDark~Sakura~Angel:* - 23-11-2008, 06:49 PM
RE: Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) - de Aly - 23-11-2008, 10:13 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  sakura and sasuke(zambete ce palesc) sharma_sakura 4 3.871 03-09-2011, 02:47 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  Eu Si Viata Mea Cu Peripetii(Hinata) HinataDulcika 3 3.234 12-08-2010, 01:29 PM
Ultimul răspuns: curcubeu fara culori
  sasuke si sakura(trandafiri isi croiesc drumul dragostei) sakura_haruno75 1 2.984 29-05-2010, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 5 6.419 09-05-2010, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Denny
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 8 8.768 09-05-2010, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Denny
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 7.646 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.
  My Storry About Sasuke&Sakura sakura_alexutza 19 15.660 18-07-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16) Extreme Colors 20 15.736 13-07-2009, 08:59 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Sakura&Sasuke Yuki4ever 15 12.259 11-07-2009, 03:21 PM
Ultimul răspuns: D@n@
  Cand intre Demon si Inger se naste iubirea (Sasuke & Sakura) Ely-chin 48 53.926 22-06-2009, 05:11 PM
Ultimul răspuns: Yumina

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)