Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Liceul - un loc in care iubirea intra in scena

Capitolul 4 - O veste neasteptata

Fetele au ajuns, in cele din urma la destinatie. Cand au iesit din masina s-au trezit in fata unei case imense si luxoase. Fetelor nu le venea sa creda. Aveau sa locuiasca intr-o asemeanea casa. La intrare ii astepta un barbat intr-un costum albastru-bleumaren si o femeie blonda cu parul carliontat si cu o rochie portocalie pe ea.
- Bine ati venit! zise acea doamna. Intrati, si nu fiti timide, aceasta va fi si casa voastra.
Fara sa mai spuna nimic, surorile se indreptau spre casa.
Intrara toti inauntru. Cand intrara inauntru, se dusera in living, unde era Ren, tolanit pe o canapea.
- Ce cauti tu aici? strigara Ami si Ren in cor.
- Deci va cunosteti? spuse tatal adolescentei.
- Da. spuse ea.
- Ami, nu stiam ca mama ta a m-ai facut un copil dupa ce am divortat.
-Mda...zise ea.
- Nici ma care nu stie! spuse Ami in soapta fara ca nimeni sa nu o auda.
Dar Ren a auzit si i-a spus in soapta, la ureche:
- Ce sa stie?
- Nimic.zise ea rapid.
Cei doi soti le condusera pe fete in camerele lor. Cand ajunsese in camera, Ami incepu sa despachteze. La un moment dat Ami si-a dat seama ca ii lipseste un bagaj, asa ca pleca afara, dupa el.
Ren se plimba pe coridor si a vazut ca usa camerei lui Ami era deschisa. El nu a ezitat nicio o clipa si a intrat. S-a uitat prin lucrurile eisi a dat peste o poza cu ea si mama ei. Erau foarte fericite in acea poza. Brunetul a pus-o de unde a gasit-o si cauta mai departe prin lucrurie ei. A gasit intr-un final si ce cauta...jurnalul ei.
A deschis jurnalul si a incepu sa citeasca din prima pagina.
"4 Decembrie
Azi implinesc 12 ani, si tot azi am aflat ca mama se va casatori cu un alt barbat. Nu stiu cine este, dar sper sa fie de treaba."
Ren a mai dat cateva pagini si a inceput din nou saciteasca:
"13 martie
Nu poat! Cum am putut sa cred ca de treaba? Este cel mai josnic om pe care il stiu. Cu a put sa imi faca asta? Il urasc din tot sufletul! Cu a putut sa ma...".
Nu a m-ai apucat ca citeasca mai departe, deoarece in camera intra rozalia.
- Ce faci cu jurnalul meu in mana? zise enervata Ami.
-Nimic.zise Ren inchizand caietul.
-Sper ca n-ai cititi nimic?zise pe un ton de nervozitate.
-Nu. Sigur ca nu! Apropo vreau sa te intreb ceva?
-Spune, mai repede ca nu am timp de tine.
-Ce ti-a facut sotul mamei tale? intreba acesta curios.
Adolescenta nu raspunse, dar il impinse afara din camera ei, inchizand usa dupa acesta.
"Tot am sa aflu eu, ce ti-a facut!" se gandi brunetul, in timp ce pe fata ii aparu un zambet malefic.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Liceul - un loc in care iubirea intra in scena - de Hana-chan - 04-10-2008, 07:40 PM
RE: Liceul - un loc in care iubirea intra in scena - de Icey-chan - 10-10-2008, 03:14 AM
RE: Liceul - un loc in care iubirea intra in scena - de Redhead Rules - 12-10-2008, 12:55 PM
RE: Liceul - un loc in care iubirea intra in scena - de Hana-chan - 13-10-2008, 08:01 PM
RE: Liceul - un loc in care iubirea intra in scena - de Hana-chan - 26-10-2008, 01:50 PM
RE: Liceul - un loc in care iubirea intra in scena - de ::::yamashita ayumu:::: - 04-11-2008, 08:09 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Liceul...alta povara Elix3 3 3.416 29-10-2012, 01:57 AM
Ultimul răspuns: Lain
  Liceul Andreez [Comedie, Romance] Icsdeee. 31 17.803 21-02-2011, 12:02 AM
Ultimul răspuns: Moon princess
  Pe scena vietii Zuzu*lov3 5 5.274 01-01-2010, 03:20 AM
Ultimul răspuns: Sushiiushii
  Liceul J A N E 5 5.110 02-08-2008, 03:29 PM
Ultimul răspuns: minako
  Scena Vietii [parodie] ~Ryuzaki~ 1 3.003 20-07-2008, 10:47 PM
Ultimul răspuns: Amy8D