Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

To love a vampire

ne pare incredibil de rau ca a durat atata timp, dar din cauza problemei pe care am avut-o si cu scoala, dar akm suntem aici si vom continua...enjoy
>:D<

O neasteptata surpriza...

Evy il privea pe tanarul, al carui par flutura in vantul lin.Nu se astepta sa-l intalneasca tocmai acolo si in acel moment al noptii.Fata isi acoperii corpul fragil cu mainile mici.Se parea ca ii era mai mult teama decat frica.Leon, isi cobora privirea asupra gatului fetei, care parea extrem de apetisant.Dar se hotara sa-si opreasca pofta de sange, in schimb sa o ajute pe Evy.ochii ei inecati in lacrimi si suferinta, il priveau pe baiat.

-Evy...Doar o soapta in noapte si un suras cristalin.Atat primi fata si se astepta la mai mult.O sarutate si un fel de compasiune neasteptata.Dar ce era bine....era langa cineva de incredere.

-Hai cu mine.....

Leon o cuprinse in brate, ducand-o spre un loc in care nimeni nu stia..nici macar adolescenta.Capul il aseza pe abdomenul baiatului, in timp ce isi stergea lacrimile cu aceias batista curata cu miros de iasomie.Mirosul band ii calma simturile si o adancaea parca, intr-un vis de mult uitat.Leon o duse intr-un loc destul de sumbru si gotic.Lumanarile ardeau ca focul infernului in timp ce mirosul cerei era imprastiata in incapere.Patul acoperit cu asternuturi sangerii, parca o asteptau de secole pe fata.Cu matase, fata era acoperita in timp ce Leon e retrase in tihna.Parul ravasit pe perna moale si camasa alba a fetei era patata de mici picaturi de sange.Erau ca doua bobite sangerii, luate de prin multe incercar disperate de a ajunge la lumina.

-Leon.....

Doar atat spuse tanara si baiatul ajunse in incapere la porunca lui Evy.Cu miscari usoare ii intinse mana si o ajuta sa se ridice in sezut.Era destul de epuizata, dar prefera sa mai ramana alaturi de el.O mangaie pe obrazul fin, in timp ce pe ascuns Leon isi musca buza inferiora.Picatura sangerita ii acoperi barbia, in timp ce curgea tot mai insistent pe barbie apoi pe gat.Cu miscari usoare, tanara ii linse dara de lichid rosiatic, atingandu-i cu limba, buzele moarte.

-Opreste-te! ordona Leon, in timp ce se lasa purtat de mirajul creat de adolescenta....

-De ce m-as opri...doar...am fost ca o jucarie pentru fratele tau....

-Iarta si vei fi iertata pentru orice pacat sangeros.

-Nu am comsi nimic grav....daor.....

-Doar ai iubit un vampir, al carui sange baut, a fost al tau!

-Nu am vrut sa ranesc pe nimeni, dar asta a fost situatia.

-Dar o poti schimba..poti sa-ti schimbi soarta?

-Nu o pot schimba decat daca vreau! spuse Evy in timp ce parasea locul.Pleca fara nici o explicatie cincreta, in timp ce Leon privea cum dispare din raza viuzuala.

~~~~~~~~~~

-Cum am putut! regretele erau nimic pe langa durerea la care fuse supusa Evy.Rayon regreta cumplitul destin dar era de datoria lui sa nu renunte? Sa-si ceara scuze pentru tot ce facuse? Sau oare sa plece fara nici o explicatie concreta si sa abandoneze tot ce crease pene acum?

-Evy, daca ai stii cat te iubesc..dar sunt vampir...si pofta de sange este prea mare si prea puternica..ma doboara.

PS:Sys am continuat eu! se pare ca nimeni n umai are rabdare :D asa ca am continuat.Spre deosebire de ceilalti, astept critici si cometarii.^:)^ scz pentru eventualele greseli.

iti predau stafeta sys :victorie:
-

Răspunsuri în acest subiect
To love a vampire - de Xoxo - 07-07-2008, 05:00 PM
RE: to love a vampire - de Aly - 30-07-2008, 07:51 PM
RE: to love a vampire - de Sadic_Soul - 08-08-2008, 03:57 PM
RE: to love a vampire[by ying-yang&deidara-chan4ever] - de Flash - 09-10-2008, 07:53 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire love Ichigo. 10 7.090 10-12-2010, 07:34 PM
Ultimul răspuns: Ichigo.
  ~Vampire~Knight ~The love between a human and a vampire~ Iryna 5 5.079 09-07-2010, 05:08 PM
Ultimul răspuns: Flash
  In love with a vampire RaYnutza 54 35.410 11-06-2009, 12:18 PM
Ultimul răspuns: Tox
  Vampire Love Sadic_Soul 30 21.135 25-01-2009, 05:46 PM
Ultimul răspuns: starnight

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)