Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A new shining star [Kaleido star fanfic]

Cap. 10 � �Nu voi c?dea din nou!� (1)

-Ai venit deci....
-?tii c? po?i avea �ncredere �n mine, Michael.
-Nu e o noutate, Dani. A venit nu?
-A fost exact cum mi-ai spus. E total schimbat?. E super-determinat?.
-Da. P?cat c? va c?dea. Ne vei ajuta a?a-i?
-Nu �n?eleg, Micael. De ce o faci?
-Pentu c? altfel vom pierde. ?tii asta. Salome e iubita ta. Trebuie s-o faci!
-Bine. S-a f?cut.
�n acest timp Anita se plimba prin ora?ul �n care ?i-a petrecut 4 ani din via??. Aceast? metropol? era minunat? prin lini?tea de pe str?zi. Asta p�n? c�nd ajunse �n fa?a Circului Cirque du Soleil. �Aici este Dani la circ. ?i Salome-chan. ?i Michael-kun. Hai s? v?d dac? e cineva aici.�g�ndi fata.
�n?untru era un aer �nchis, pere?ii erau vopsi?i �n culorile mor?ii iar sala era imens?. Intr? mirat? ?i c�nd s? ating? scena, auyi din spate o voce de fat? care o opri.
-Cine e?ti? Ce cau?i aici?
-Eu...sunt Anita Oswald ?i...
-Anita?! Haide repede dup? mine.
Fata o urm? pe cea din spatele ei p�n? �ntr-o camer? separat?, apoi o �ntreb?:
- Cine e?ti? De ce m-ai adus aici?
-Eu m? numesc Vanessa Passel. Te-am adus aici pentu a-?i spune ceva.
-Ce?
-Dani...el...a fost partenerul meu ?i l-am auzit spun�nd c? Michael �l va ajuta s? se
r?zbune pe veri?oara lui, Anita. C? va participa cu ea la Festivalul circului ?i o va l?sa s? cad? sau o va �mpinge singur.
-Nu te cred!
-Crezi ce vrei. Eu doar te previn. Michael e foarte sup?rat ?i se g�nde?te c? ar putea pierde �n fa?a ta. Eclair nu ?tie nimic.
-Cine e Eclair?
-Eclair Salome de Vega.
Anita se uita la fata care era mult mai mic? dec�t ea. Avea cam 13-14 ani. Ochii ei alba?trii erau parc? �n armonie perfect? cu p?rul s�ngeriu. Privirea ei era since?, f?r? pic de g�nd r?u. �Trebuie s? spun? adev?rul...oric�r de greu mi-ar fi s?-l cred�
-Merci c? m-ai avertizat. Voi avea grij?, spuse Anita care ie?i pe u??.
Seara, la mas?, Anita �l �ntreb? brusc pe v?rul ei:
-Am auzit un zvon...e adev?rat c? ie?i cu Salome?
-Da. De ce?
-Atunci �mi imaginez c? o vei ajuta la Festival deoarece ?i ea s-a �nscris. Se prea poate ca s? m? la?i s? cad sau s? m? �mpingi doar pentu Salome sau, mai precis, pentru Michael. Am dreptate, vere?
-Ai vorbit cu Vanessa, nu?
-Se prea poate...
-Ascult?. Dac? ai �ncredere �n mine, f?-o. ?tii prea bine c? nu te-a? r?ni niciodat?.
-Nu ?tiu asta. Tot ce am este �ncrederea �n tine. Nu �mi lua ?i acest lucru, urm? fata dup? care intr? �n camera ei.
�Ah, nimic nu m-ar face acum s? m? simt bine dec�t vocea lui Luis.�
Diminea?a veni mult prea devreme, iar Any fu trezit? �n jurul orei 5 pentu a se duce la o sal? de antrenamente a Cirque du Soleil �n care Dani era singurul care avea cheia.

Stiu ca e scurt...n-am avut timp de mai mult. Nextu Luni[Vreau o pauza]
Bye!
아름다운 미녀를 좋아하면 고생한다
Heart aches when you fall in love with a beauty...

[Imagine: 127954537375290.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
RE: A new shining star [Kaleido star fanfic] - de Hana-chan - 03-10-2008, 05:07 PM
RE: A new shining star [Kaleido star fanfic] - de angeliqueVampire - 04-10-2008, 06:10 PM
RE: A new shining star [Kaleido star fanfic] - de Hana-chan - 07-10-2008, 06:48 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ~Destine Incrucisate~ a Fairy Tail FanFic ilussionKaT 0 2.349 11-08-2012, 10:59 PM
Ultimul răspuns: ilussionKaT
  Indragostita de un star dydy 1 2.245 02-08-2012, 11:59 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Un nou trandafir infloreste la Kaleido star Sasame 46 21.704 04-08-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  SasuSaku fanfic ChocoKitty 7 8.732 21-05-2011, 04:20 PM
Ultimul răspuns: Ɖʋℓcικ`Иɛвʋиικ
  Kaleido star - continuarea povestii mailin 17 11.300 24-03-2011, 05:34 PM
Ultimul răspuns: RinMi♫♪
  The beginning of a love story (a sasu-saku fanfic) part I Sakura-Sasuke 25 13.648 30-12-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Sakura-Sasuke
  Rock star's lifes Yoko-sama 4 3.076 30-08-2010, 08:55 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Naruto fanfic Ryuu 5 5.681 14-07-2010, 12:00 AM
Ultimul răspuns: Corina.
  Star Tears SethMeth 5 4.180 04-05-2010, 07:28 PM
Ultimul răspuns: Takashi
  [kaleido star]Kaleido Star: Recreation AoiButterfly 17 10.998 03-08-2009, 09:10 AM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)