Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Peripeti din alta dimensiune

2. La multi ani!

Sunetul unei cascade curgand lin, imi alina ranile interioare si exterioare.
Doi copilasi, in varsta de cinci ani, cu piciorusele goale, se jucau cu o minge pe care ereau imprimate niste albinute.
Privelistea era minunata, mirosul de brad te imbata imediat, cararile nedumerite parca te chemau sa le explorezi. Vantul lin si placut imi alinta parul, cu petale de crin de un mov deschis la culoare, vesel si adorabil.
Eream intr-o excursie la munte, impreuna cu familia mea, ce ma astepta, iar eu am fost furata de peisaj.
Deodata o voce subtire si placuta se aude:
- Caty...Caty! Trezeste-te!!
Fata se trezeste brusc...se ridica in picioare si striga:
- Uite un crin !! aratand cudegetul spre un baiat din camera ei..
Toti cei alati inauntru-l casutei fetei, se uita spre locul undeindica aceasta, apoi isi indreapta privirile nedumerite spre ea.
Catarine se inrosete toata, fiind din fire mai timida, si avand in vedere ca erea imbracata intr-un tricouas alb si niste boxeri verzi, iar dupacea se punedin nou in pat invelindu-se din cap pana in piceoare cu un cearceaf!
Fata cu vocea subtire, pe nume Allice, erea sora vitrega a lui Caty, avea 17 ani ca si fata cu parul de zmoala. Parul ei avea o noanta de blond pe care o puteai confunda foarte usor cu oraza a soarelui, ochii acesteia erau verzi si stralucitori.
Blondina erea cea mai buna prietena a Catarinei, seremarca mereu prin frumusetea ei, prietenia si increderea pe care le regaseai in zambetul ei. Fiind sefa grupei A din a doua pestera, erea foarte puternica, curajoasa si ambitioasa! Aceste trasaturi i le treanzmitea si Caterinei, chiar daca fetele faceau parte din grupe diferite.
Caty facea parte din grupa B, fiind o fata prietenoasa si simpatica. Partea copilaroasa din Caty, o facea pe Allice sa se poarte cu multa dragalasenie, asta pana cand se simtea calcata pe coada.
Catarine avea ochii negri ca taciunele din care se putea citi foarte repede ura, atunci cand o purta cuiva, parul negru ca zmoala ampifica cuvantul intens. Aceasta semana extrem de mult cu tatal ei.
Caty avea o surioara mai mica, de sange, in varsta de 13 ani. fata avea parul galbui cu noante de roscat si ochii verzi sistralucitori, la fel ca All. Se numea Mana, aceasta semana cu mana ei foarte mult. Erea ca un monstrulet ce le dadea mereu de furca, celor doua fete de 17 ani.
- Te lasam sapui ceva petine, si te asteptam afara. Sper ca nu ai uitat ce zi e azi? zice All, si iese fara sa auda vreun raspuns.
Baiatul spre carearatase Caty, se numea Toni, erea rosu din cap pana in picioare si nu putea sa faca nici un pas, asa cagasca l-au luat pe sus ca sa se pota schimba Caterine!
Caty a luatpe ea un tricou deo noanta turcoaz si nuste blugi lasati in jos, dupa care si-a prins parul, cu doi buretei mov si pufosi, in doua codite ce ii atarnau pana la brau, isi pune cercei cu cap de pisica de o noanta albastrui foarte inchis si iese afara zambind.
Insa fetei cu parul negru, i se sterge repede zambetul de pe buze, vazandu-l pe Toni ingropat in frunze, de catre colegi acestuia, din pricina ei.
Caty s-a indreptat spre baiat cu pasi repezi, dandu-i o mana de ajutor si cerandu-si scuze pentru cele intamplate!
Toni erea un brunet timid si dragut, dar deasemenea, cand era luat de prost face aun scandal monstru. culoarea ochilor baiatului, caprui te himnotiza la prima vedere. Se imbraca mai mereu in tricouri, un pic largi, de culori calde si blugi.
Brunetul, schiteaza un zambet in coltul guri, ir dupacease indreapta catre cologi sai, care inca radeau. Odata ajuns langa ei, incepe sle tipe in urechi, de raman tipi surzi, pe langa ca vocea lui rasunain toata pestera, formand un ecou si pierzandu-se in neant.
Catarine, chicotete un pic, cu gandu-l la faptu-l ca vocea baiatului suna asa de frumos, incat nu a observat ca toate privirile o tintuiau, deoarece fetei ii cutgeau balele uitandu-se la Toni cu dragoste.
Intre timp, All se apropie usor de Caty, si ii da o palma pentru a se trezi din visarea cu ochii deschisi.
Toni, iar se inroseste caun rac si o ia la fuga unde vedea cu ochii, Caty vroia sa faca aceasi lucru, insa All a apucat-o de mana si a inceput sa tipe in urechile fetei:
- Deci, hai cu mine sa iti arat ceva. S-a inteles?
- Da! zice Caty cu lacrimi in coltul ochilor
All ii da drumul la mana, incet si Caty o i-a la sanatoasa, dar blonda enervata, o fugareste pana o prinde
- Daca nu vi de una singura,o sa te tarasc eu! Clar? zice All dupa care o taraste pe fata cam vreo jumatate de ora si cand in sfarsit se opreste,anunta cu un ranjet pe buze.
- Am ajuns!!
_ Stai sainteleg, zicefata cu parul negru enervata la culme, m-ai tarat de mi-a dat sangele in genunchi, mi-ai dat un pumn in burta cand am uncercat sa fug din nou, mi-ai umflat ochii cand ma zbateam sa scap, ca sa imi arati...nimic???
- Nu iti arat nimic, desteapt-o!! Uita-te la stanca aia!! zice All calma
- Ce?? O stanca??? Pentru o stanca arat in halu-l asta?? zicesau mai bine zis urla Caty, cu ochii rosi de furie, intimp ce gasca,in spatelefetelor, se spargeau de ras.
Deodata de dupa stanca se aude un zgomot.
- In garda toti!! striga Caty alarmata
Toti cei care nu stiau ce se afla dupa stanca, se pregateau sa atace, adica numai Caty!!!
- Hey, de ce sunteti asa calmi? intreaba fata nedumerita
All se duce dupa stanca, si iese de acolo, cu un fel de catelus ce avea blanita verde deschis pe care se plimbu niste bulinute albastre. Avea urechiuse de pisica si codita de vulpe, arata adorabil imposibil sa nu il pupi pe botic. Pe capul animalutului era asezata o fundita rosiatica, din care se vedea un biletel galbui.
Caty se apropie de el, il mangaie, il i-a in brate, il pupa admirandu-i blanita lui pufoasa, dupa care ii i-a biletul si il citeste:
- La multi ani si tot ce iti doresti!!! Din partea gasti animalutul este al tau!!
De dupa colt, apare Toni cu un tort in mana, si atunci au inceput toti sa cante "La multi ani!!" Desi cantecul suna oribil, gestul a impresionat-o foarte mut pe Caty, mai ales ca tortul arata fantastic, erea facut din fructe exotice si parca zicea: " -Mananca-ma"
Cand au terminat de cantat ~slava Domnului~ Toni i-a dat un pupic lui Caty pe obraz urandu-i la multi ani. Catarine le-a multumit tuturor, cu lacrimi in ochii,pentru surpriza magnifica pe care i-au facut-o de ziua ei.
P.S.: Dupa ce brunetul a pupat-o pe fata, aceasta a lesinat, dar bn caa prins-o All ca altfel avea si un cucui!

Caty:
Allice:
Mana:
Toni:

Răspunsuri în acest subiect
Peripeti din alta dimensiune - de rosegur - 18-09-2008, 09:18 PM
RE: Peripeti din alta dimensiune - de denisa - 19-09-2008, 11:10 PM
RE: Peripeti din alta dimensiune - de rosegur - 20-09-2008, 12:26 PM
RE: Peripeti din alta dimensiune - de Keicy - 20-09-2008, 02:17 PM
RE: Peripeti din alta dimensiune - de rosegur - 30-09-2008, 02:57 PM
RE: Peripeti din alta dimensiune - de rosegur - 10-01-2009, 10:54 PM
RE: Peripeti din alta dimensiune - de Apathy - 11-01-2009, 12:42 AM