29-12-2008, 01:09 PM
@ ruxytza96 - Ma, da tu chiar ai venit aici sa te certi cu toata lumea?? Da calmeaza-te fata ca noi aici nu suntem in jungla!!
ma, deci serios, mai termina odata cu jignirile aste ca eu nu-mi amintesc ca ILikeYou sa te fi facut ***** si etc. [n-am numarat stelutele :D]
Ok, deci e ficul tau, OMG toata lumea stie asta! Il faci cum vrei tu, ok. Da daca crezi ca nu va comenta nimeni de rau, du-te draga si arata-l in fata oglinzii ca ea nu are de comentat! Intelege odata pentru totdeauna ca noi nu te jignim in legatura cu ficul, noi te ajutam sa vezi ce ai gresit, ca sa nu il faci mai rau.
@ Akatsuna-chan si ILikeYou - Nu-i mai postati la fic, poate asa o sa-i placa mai mult, sa-si tot vada ficu genial!!
P.S. - injura-ma prin PM...ca din ala iti dau back
Imi cer scuze fata de mozi si admini, dar trebuia sa zicem ceva. [sorry again]
Citat:auzi "ILikeYou" numi passa de ce zici u....in fn eu fac povestea asta cum vreau eu pt ca deaia e a mea....ji dak o pun pe intelesul vostru numi mai pot continua ficul...asha ca treci ji latra la postash
ma, deci serios, mai termina odata cu jignirile aste ca eu nu-mi amintesc ca ILikeYou sa te fi facut ***** si etc. [n-am numarat stelutele :D]
Ok, deci e ficul tau, OMG toata lumea stie asta! Il faci cum vrei tu, ok. Da daca crezi ca nu va comenta nimeni de rau, du-te draga si arata-l in fata oglinzii ca ea nu are de comentat! Intelege odata pentru totdeauna ca noi nu te jignim in legatura cu ficul, noi te ajutam sa vezi ce ai gresit, ca sa nu il faci mai rau.
@ Akatsuna-chan si ILikeYou - Nu-i mai postati la fic, poate asa o sa-i placa mai mult, sa-si tot vada ficu genial!!
P.S. - injura-ma prin PM...ca din ala iti dau back
Imi cer scuze fata de mozi si admini, dar trebuia sa zicem ceva. [sorry again]
아름다운 미녀를 좋아하면 ê³ ìƒí•œë‹¤
Heart aches when you fall in love with a beauty...
Heart aches when you fall in love with a beauty...