17-09-2008, 10:11 PM
Hi Hi! Prima data cand postez si eu, m-am gasit Ce pot spune, nu prea am mai citit ficuri vara asta, eu care eram o impatimita. Sincer nu prea am mai gasit ficuri bune. Ok, ma cam indepartez de subiect. E primul fic dupa o luuuuuunga perioada care ma face sa simt fluturi in stomac. Comic, romantic( nu ca nu ar adora asta :X)... Chiar imi place. Critici... primele doua capitole erau stupide, cam asa scriam eu in clasa a patra. Foarte stupide. Greseli gramaticale... nu prea am observat, nu ca m-as uita dupa asta, oricum, nu prea au importanta pentru mine. Kaname... din cate am inteles eu ficul asta e scris mai demult... Ei bine imi place mai mult stilul asta decat cel actual. Ma plictiseste cel specificat in urma. E... invechit. La un moment dat te prindea, acum suna stupid de-a dreptul. Sper sa revii la asta( din ficul acesta) cat mai repede. O sa ai rating mai mare. In rest nimic interesant. Astept cu nerabdare urmatorul capitol
PS: Ce vrea fufulita asta de la viata mea. Ma omoara ( si mie imi vine sa o omor pe ea-> reactie adversa de la o fana care nu accepta pare... fete "adorabile" in ficurile astea) . Ma rog, daca asta il face mai intereant. . Oricum, sper sa se evaporeze cat mai repede
PS2: Cine e para... cealalta tipa cu care vorbea Diego si cum poate fi asa un nenorocit?!?
PS: Ce vrea fufulita asta de la viata mea. Ma omoara ( si mie imi vine sa o omor pe ea-> reactie adversa de la o fana care nu accepta pare... fete "adorabile" in ficurile astea) . Ma rog, daca asta il face mai intereant. . Oricum, sper sa se evaporeze cat mai repede
PS2: Cine e para... cealalta tipa cu care vorbea Diego si cum poate fi asa un nenorocit?!?