Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

sasuke and sakura love

#7
SasuSaku
O misiune importanta

Senseiul parea foarte de treaba si dupa cate observasem avea si simtul umorului.
-As vrea sa incepem prin a ne cunoaste. Incep eu. Ma numesc Kakashi Hatache si va voi antrena un timp. Acum voi…Draguto…Vrei sa incepi tu?
-Da. Ma numesc Sakura Haruno si am 16 ani. Sunt noua aici dar deja imi plac toti colegii. Ador florile de cires. Cand sunt suparata imi place sa le admir, pentru ca ma calmeaza. Nu-mi plac deloc oamanii care se cred cei mai buni. Cam atat.
-Foarte bine. Multumim Sakura. Cine urmeaza?
-Blondule, vrei sa continui?
-Pai eu sunt Naruto Uzumaki, credeti-ma! Ador rammenul si sa mananc. Nu suport cele 3 minute care trebuie sa le astept sa se faca. Visul meu este sa devin un hokage. Si asa se va intampla, credeti-ma!
-Bine. Se pare ca ai vise marete Naruto…Si ultimul…
-Ma numesc Sasuke Uchiha. Mostenitorul clanului Uchiha. Nu-mi place nimic si urasc tot. Ceea ce am nu este un vis, pentru ca o sa devina realitate. O sa distrug pe cineva si imi voi razbuna clanul.
-Da, da. Domnul Atitudine…Ce sa spun…spuse blondinul putin deranjat.
Naruto era cam nedumerit. Nu stia despre ce vrorbea brunetul.Dar eu stiam. Mai auzisem asta, dar inca ma speriau vorbele lui Sasuke.Simteam o oarecare teama pentru el. Nu stiam de ce. Sasuke parea foarte hotarat sa-l distruga pe fratele sau. Dar oare cat de puternic era acesta?
Dupa ce am terminat prezentarile Senseiul a sugerat sa incepem antrenamentul.Trebuia san e urcam intrun copac fara san e folosim de maini sau altceva. Trebuia san e adunam chakra in talpa piciorului si apoi sa urcam…Parea destul de greu, dar eu imi puteam controla destul de bine chakra. Ma descurcam la capitolul asta.Naruto nu-si putea controla chakra, iar Sasuke se grabea prea tare si nu reuseau.Pana ca baietii sa-si dea seama eu eram deja in varful copacului.Senseiul a fost total uimit.Dar Sasuke se pare ca se cam enervase putin.Naruto se bucura foarte tare pnetru mine…
-Se pare ca tu esti cea care detine cel mai bine controlul chakrei. Spuse senieul zambind.Se pare ca tu ai terminat azi…Te poti duce acasa.
-Cum? De ce? Nu ne mai antrenam??
-Tu deja te poti urca in copac. Dar cred ca vom avea putin de furca cu baietii. A spus senseiul putin si soapta. Dar se pare ca Sasuke auzise.
-Nu o sa pierd eu in fata unei fete.
Apoi si-a concentrat chakra si a incercat din nou sa urce. Se pare ca de data asta reusise. Probabil nu accepta sa fie cineva mai bun ca el. Naruto, insa…Nu reusea deloc…De fiecare data cand isi concentra chakra si vroia sa merga se impiedica si cadea.
-Se pare ca i-ai dat un impuls bun lui Sasuke. Tine-o tot asa si o sa fiti cei mai buni genini din satul nostru.
Am zambit usor apoi am lasat capul in jos. Vorbele senseiului ma emotionasera putin.
-Sasuke si Sakura! Voi puteti pleca acasa.Naruto…Tu ramai pana vei putea sa te cateri.
-Dar Kakashi sensei azi trebuia sa ies cu Sakura la plimbare! Nu pot ramane!
-Puteti amana…Nu-i asa Sakura?
-Da.
-Si, in plus se pare ca are cine sa o duca acasa.Asa e Sasuke?
-Cum?
-Ea e fata…Trebuie protejata. Iar tu esti colegul ei.
-E in regula sensei.Ma descurc singura.Nu e nevoie sa ma duca nimeni.
-Bine o voi duce.
-Cum???Omule, asta e culmea! Eu trebuia sa o duc!
-Mai taci fraiere!
-Bine…Ja ne sensei!
-Ja’.Ne vedem maine.
-Pa Naruto..O lasam pe alta data bine?
-Da!!!
Cand a auzit asta, brunetul a strans din pumn…Semn ca era nervos.Dar de ce?Nu stiam…Cam pe la jumatatea drumului Sasuke se opri.
-Ce sa intamplat Sasuke?
-Chiar ai de gand sa iesi cu fraierul ala?
-Naruto? Da! De ce nu? Doar suntem colegi!
-Doar atat? Daca ti-as cere ai iesi si cu mine?
-Pai…Da..De ce nu?
-Atunci…Vi sa ne plimbam?
-Da.
Am plecat cu Sasuke. Eram putin cam uimita de propunerea brunetului.Dar bineinteles ca nu puteam sa refuz.Asta era ocazia mea…Trebuia sa stiu ce e cu el…Cand se comporta frumos cand zici ca eram ultimul om…
Am mers timp de 10 minute dupa care am ajuns la un lac care era inconjurat numai de flori de cires…Era atat de frumos…Nu mai vazusem locul acela niciodata… Ma simteam atat de bine…Mai ales ca era si Sasuke cu mine…
-Deci…Iti place? Mi-am adus aminte ce ai zis mai devreme…Ca adori florile de cires si ca te calmeaza asa ca m-am gandit sa te aduc aici.
-Iti multumesc mult. Ador locul asta.
Ne-am asezat jos unul langa altul…Sasuke, ca de obicei era ingandurat si visator… Nu intelgeam prea bine ce sa intampla cu el, sau mai bine zis cu noi…Cand se purta groaznic , cand parea un gentalman…Oare care era adevarata lui fata?
-Sasuke?
-Da. Ce e?
-Ce se intampla cu tine?
-Ce vrei sa spui?
-Nu stiu…Te comporti ciudat. Mereu ai alta atitudine..De exemplu…Azi nu mi-ai vorbit deloc…Dar acum m-ai adus aici…
-Nici eu nu stiu ce e cu mine…Ma simt ciudat in prezenta ta..
-Cum adica ciudat?
Nu stiam ce vrea sa zica…Dar si eu ma simteam foarte ciudat in prezenta lui…Dar la mine era o alta poveste…Eu ma indragostisem de el…Dar el ce avea? Oare il faceam sa se simta prost? Nu stiam ce sa zic…
-Adica…Cand te vad vreau sa…
La ce se referea???Deja ma apucase tremuratul…Inima cred ca imi batea cu 300 la ora…
-….sa…vreau sa te sarut…continua brunetul..
O doamne! Nu-mi venea sa cred ce se intampla…Credeam ca e un vis…Dar brunetul ma privea foarte intens…Nu stiam cum sa reactionez, ce sa zic…Am ramas blocata…
-Nu inteleg ce vrei sa spui Sasuke…
-Sakura, cred ca ma indragostesc…Si imi vine sa te sarut…Ca si acum..
“Hey! Nu-l opreste nimeni sa faca asta.” Am gandit eu.Dar nu stiam daca asta si simteam…Intrun fel imi era frica…Daca Sasuke glumea?Apoi…Ca si data trecuta fara sa-mi dau seama buzele lui Sasuke erau din nou peste ale mele…Iar eu eram pe jos, cu Sasuke peste mine… A fost un sarut lung…Aproape m-a lasat fara aer…Cand sa ridicat de pe mine m-am uitat in ochii lui care acum pareau blanzi si inocenti, nu ca alta dati cand ii avea reci si sfidatori…Nu am rezistat…Ma apucat plansul si am fugit imediat de acolo…Apoi l-am auzit pe Sasuke strigandu-mi numele…Nici nu m-am mai uitat inapoi…Am fugit direct acasa…M-am bagat direct in pat si am inceput sa plang…Ce se intampla cu mine?? De ce imi pasa chiar atat de mult ce facea Sasuke? Deci…Chiar ma indragostisem…off…Dar…De ce figisem? Oare ce facea Sasuke?Iar imi puneam o mie de intrebari si nu primeam la niciuna vreun raspuns. Deja se facuse seara. Cand trecuse timpul?? Eh…Nu mai conta…M-am imbracat in pijamaua mea preferata , m-am spalat pe dinti si tocmai vroiam sa ma bag in pat cand aud o pietricica cum imi loveste geamul. Am iesit pe balcon. Cand am vrut sa ma uit in jos apre ca un fulger nimeni altul decat Sasuke…Am ramas inmarmurita, ce era sa fac?
-Sasuke?? Ce cauti aici?
-Pai…Ai plecat foarte repede acasa azi…si…mi-am facut griji…Am gresit cu ceva?
Speram sa nu mai deschida niciodata subiectul asta…Dar la deschis mut mai devreme decat ma asteptam..Ma gandeam ce sa ii zic cand brunetul ma apuca de barbie si imi ridica capul in sus..Eram mai rosie ca focul si ardeam la fel ca el..
-Spune Sakura.Ce s-a intamplat?
-Pai nimic…Dar..Nu inteleg ce mi se intampla..
-Adica? Ce ti se intampla?
-Cateodata as fi in stare sa fac orice pentru tine in timp ce altadata imi doresc doar sa intru in pamant si sa nu mai ies de acolo…
-De ce? Din cauza mea nu-i asa?
-Nu! Nu e vrorba de asta..dar…
Chiar atunci am fost intrerupta de mama…Tocmai vroiam sa-i spun ca il plac…Cand ma strigat mama ca sunt chemata la telefon.
-Vin imediat mama! Imi pare rau Sasuke.Trebuie sa plec..
-Bine…Ne vedem maine…Noapte buna.
-Noapte buna Sasuke.
Am coborat jos sa vad cine ma cauta la telefon. Era Kakashi sensei. Mi-a spus ca maine avem o misiune foarte importanta si ca el nu poate sa ajunga la noi. Trebuia sa ne ducem dupa el in padure.M-a rugat sa-i anunt dimineata si pe ceilalti colegi ai mei, Sasuke si Naruto. Am aprobat cererea senseiului iar apoi l-am salutat politicos si m-am intors in camera mea.
Nu ma lua somnul deloc…Ma gandeam intruna la ce se intamplase in acea zi cu Sasuke…Totul parea un vis..Unul destul de frumos, dar totusi parka vroiam sa ma trezesc si sa uit totul imediat.Uneori viata e de neinteles..Parca ieri traiam sperante si vise, parka ieri aveam tot ce mi-am dorit.Dar acum nu mai era asa.Imi doaream dragostea brunetului, dar parka imi era frica de ea...Nu stiu ce insemna asta..Eram foarte nehotarata…Pana la urma ma luase somnul..Am adormit fortata..Trebuia sa ma trezesc devreme..Maine aveam o misiune importanta…Nu stiam care era aceea dar daca Kakashi sensei a zis ca e importanta asa trebuia sa fie…Mi-am luat kimonoul cel roz si despicat pe ambele picioare pana mai sus putin de genunchi. Parul mi l-am lasat desprins. Apoi m-am incaltat cu niste sandale de tip ninja numai ca erau roze ca si kimonoul si am iesit vijelios din casa sperand sa nu intarzii.Cand am ajuns baieii erau deja acolo...
-Ohayo!Imi cer scuze ca am intaziat!...Nu prea am dormit..
-Nu-i nimic Sakura.Se pare ca nu esti singura care intarzie.Nici Kakashi sensei nu a venit. Apropo…Esti foarte frumoasa astazi..Defapt asa esti mereu. Spuse blondul.
-Multumesc Naruto! Kakashi sensei nu o sa vina..M-a sunat aseara si mi-a spus ca azi avem o misune foarte importanta, dar el nu poate sa vina. Ne asteapta in padure.
Baietii au fost incantati cand au auzit ca avem o misiune importanta…Cu toate ca nicunul nu stiam nimic despre aceasta misune…Sasuke nu ma bagase in seama...N-am zis nici eu nimic..Apoi am inceput sa sarim din copac in copac in cauterea senseiului.Nu ne zisese unde se afla..Trebuia sa-l gasim noi.Cica ne testa abilitatile de ninja...Pe drum toti am fost tacuti ca niste pisicute.Pana si Naruto. Incordarea si stresul se puteau simti in aer.Nu stiam ce ne asteapta.Dupa vreo 5 minute l-am gasit pe sensei.Care era cu echipa Hinatei, cu senseiul acestora,Kurenai si Lordul Hokage.Nu intelegeam ce se intampla.De ce eram toti aici?
-Kakashi sensei, ce se intampla aici?
-V-am spus ca astezi avem o misiune importanta.Si vom colabora si cu echipa domnusoarei Kurenai.Avem ca misiune ducerea Lordului Hokage in satul sunetelui pentru semnarea unui tratat de pace.Dar trebuie sa ne miscam repede pentru ca astazi se insereaza foarte repede si nu putem merge pe intuneric.Nu poti stii ce se ascunde prin copaci.Ati inteles?
-Da sensei! Am raspuns noi.
Am salutat politicos pe toata lumea iar apoi am pornit la drum.Eu mergeam cu Hinata, iar baietii erau in spatele nostru.Senseii si Domnul Hokage erau in fata nostra.
Dupa cateva ore de mers deja incepea sa se intunece asa ca sensei Kakashi a sugerat sa ne oprim undeva peste noapte.Am dat peste o casuta destul de micuta, dar totusi foarte draguta.Parea ca locuieste cineva acolo, dar acea casa era abandonata.Am intrat sa vedem daca putem sta acolo.Cum ne asteptam casa era goala.Avea 4 camere.Nu ne ajungeau, nu stiam cum sa ne impartim.
-Bine…Avem 4 camere.Se pare ca ne vom inghesui putin…Kurenai va lua o camera, Domnul Hokage una,eu una. Si se pare ca voi toti o veti lua pe ultima care e cea mai mare.
-Cum??? Dar nu putem! Am strigat eu.
-De ce nu?
-Pentru ca suntem fete..Nu putem dormi cu baietii!
-Sunteti cuminti…Va veti descurca.
Asa ceva era imposibil! Cum sa dormim si baieti si fete intr-o camera?? O doamne...Oare cum o sa dormim?Cand am intrat in camera, asa cum ma asteptam era un singur pat... Mai era si un dulapior mic pe care era asezata o veioza si un sifonier pe aproape jumatate din parete.Pe jos era un covor pufos care parea sa fie dintr-o blana de animal.Am intrat si ne uitam toti unul la altul gandindu-ne cum sa facem...
-Cu sigurata fetele vor dormi in pat! Spuse Kiba.
-Asa e! Ele sunt mai sensibile.Nu pot dormi pe jos. A spus si Naruto foarte hotarat.
-Dar voi unde veti dormi baieti?



Răspunsuri în acest subiect
RE: sasuke and sakura love - de O@n@ - 08-09-2008, 11:59 PM
RE: sasuke and sakura love - de Shilpa - 09-09-2008, 01:17 PM
RE: sasuke and sakura love - de Shilpa - 12-09-2008, 10:43 AM
RE: sasuke and sakura love - de buono_airi_momoko_miyabi - 17-09-2008, 12:22 PM
RE: sasuke and sakura love - de Xoxo - 17-09-2008, 04:12 PM
RE: sasuke and sakura love - de O@n@ - 29-09-2008, 06:45 PM
RE: sasuke and sakura love - de Yukira1234 - 20-10-2008, 08:55 PM
RE: sasuke and sakura love - de sweet_girl0,07 - 31-10-2008, 06:08 PM
RE: sasuke and sakura love - de sasuke_sakura - 06-01-2009, 08:18 PM
RE: sasuke and sakura love - de ~Designer~ - 22-02-2009, 05:10 PM
RE: sasuke and sakura love - de Elina - 22-02-2009, 08:01 PM
RE: sasuke and sakura love - de Ryuu - 24-02-2009, 11:10 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  sakura and sasuke(zambete ce palesc) sharma_sakura 4 3.725 03-09-2011, 02:47 PM
Ultimul răspuns: sharma_sakura
  sasuke si sakura(trandafiri isi croiesc drumul dragostei) sakura_haruno75 1 2.918 29-05-2010, 04:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 5 6.242 09-05-2010, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Denny
  O iubire de neuitat..Sasuke and Sakura iubire de neuitat sasu saku 8 8.641 09-05-2010, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Denny
  Do i love you.....Sakura? Kyung.Oppa 1 3.152 21-02-2010, 06:53 PM
Ultimul răspuns: ~Passion pour la mode~ღ♥Pisy♥ღ
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 7.467 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.
  My Storry About Sasuke&Sakura sakura_alexutza 19 15.313 18-07-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Sasuke ,Sakura – ce inseamna iubirea (+16) Extreme Colors 20 15.336 13-07-2009, 08:59 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  Sakura&Sasuke Yuki4ever 15 12.015 11-07-2009, 03:21 PM
Ultimul răspuns: D@n@
  Cand intre Demon si Inger se naste iubirea (Sasuke & Sakura) Ely-chin 48 53.252 22-06-2009, 05:11 PM
Ultimul răspuns: Yumina


Utilizatori care citesc acest subiect:
14 Vizitator(i)