Pfoai.. ce bine ca am gast topicul asta! Ok,sa va povestesc si eu wtf-ul anului,nu zilei!
De curand m-am angajat la o cafenea de fitze(sau asa se cred ei!) si printre multele chestii care le am de facut pe acolo,mai trebuie sa o ajut si pe tanti la bucatarie! Ieri seara am crezut ca intru in coma si nu mai ies.Tanti trebuia sa faca o salata cu de toate,se pune ea si incepe si le amesteca in castron si ii cade o bucatica de carne pe jos! Toate bune si frumoase dar tanti o ia de pe jos si o pune in salata!!!! O_O O_o @_@ X_X![Crazy-monkey-emoticon-084 Crazy-monkey-emoticon-084](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/monkey/crazy-monkey-emoticon-084.gif)
Eu: Doamna!!! Cum puteti sa puneti aia inapoi in salata?!? O.o
Ea:Lasa mamica,ca n-are nimic!! Hehehe
Eu:Ha?? Cum adica n-are nimic??? O.o Tocmai ati dat-o pe jos si pe jos nu e chiar asa de curat!
Ea:Si ce? Am sters-o! Nu se vede! Trebuie sa facem si noi economie!!
Eu:O_o Argh.....You mudar fukar bitch!!
Ea:Ooo,multumesc! Nu trebuie sa ma lauzi,fac si eu ce pot!
Eu: Ha? Sa te laud???
Eu:@_@
Eu:O.o
Proasta nu stie engleza si a crezut ca am complimentat-o!!!!! O.o
Pfff....concluzia o trageti voi singuri!! Dar eu pot sa zic clar ca n-o sa mai mananc in viata mea la nici un restaurant sau cafenea!!! O_o
Si asta a fost cel mai mare WTF din ultima perioada!!
Si jur ca daca o mai vad ca face asa ceva o killaresc,acolo in bucatarie!!!
De curand m-am angajat la o cafenea de fitze(sau asa se cred ei!) si printre multele chestii care le am de facut pe acolo,mai trebuie sa o ajut si pe tanti la bucatarie! Ieri seara am crezut ca intru in coma si nu mai ies.Tanti trebuia sa faca o salata cu de toate,se pune ea si incepe si le amesteca in castron si ii cade o bucatica de carne pe jos! Toate bune si frumoase dar tanti o ia de pe jos si o pune in salata!!!! O_O O_o @_@ X_X
![Crazy-monkey-emoticon-084 Crazy-monkey-emoticon-084](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/monkey/crazy-monkey-emoticon-084.gif)
Eu: Doamna!!! Cum puteti sa puneti aia inapoi in salata?!? O.o
Ea:Lasa mamica,ca n-are nimic!! Hehehe
Eu:Ha?? Cum adica n-are nimic??? O.o Tocmai ati dat-o pe jos si pe jos nu e chiar asa de curat!
Ea:Si ce? Am sters-o! Nu se vede! Trebuie sa facem si noi economie!!
Eu:O_o Argh.....You mudar fukar bitch!!
Ea:Ooo,multumesc! Nu trebuie sa ma lauzi,fac si eu ce pot!
Eu: Ha? Sa te laud???
Eu:@_@
Eu:O.o
Proasta nu stie engleza si a crezut ca am complimentat-o!!!!! O.o
Pfff....concluzia o trageti voi singuri!! Dar eu pot sa zic clar ca n-o sa mai mananc in viata mea la nici un restaurant sau cafenea!!! O_o
Si asta a fost cel mai mare WTF din ultima perioada!!
![Crazy-monkey-emoticon-170 Crazy-monkey-emoticon-170](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/monkey/crazy-monkey-emoticon-170.gif)
Si jur ca daca o mai vad ca face asa ceva o killaresc,acolo in bucatarie!!!
Moving like the speed of sound
Feet can`t keep on the ground
Can`t stay in one place
Keep moving like a bullet train...
Feet can`t keep on the ground
Can`t stay in one place
Keep moving like a bullet train...