Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O dragoste haioasa(Naruto and Hinata)

14.Disparitia
Dimineata se facu vazuta in satul Konoha.Soarele isi cobora razele auri in casa unde dormeau Hinata si Naruto.Erau asa de draguti.Si cum Naruto o tinea in brate facea totul ma dragut.Intr-un final isi facura aparitia doi ochi gri ca norii inorati.Era Hinata ce se intoarse cu fata catre Naruto.Aceasta observa ca era tinuta in bratele lui si dormea asa de frumos in cat Hinata il saruta pe frunte si usor se dadu jos din pat.Se duse in bucatarie unde pregati micul dejun care era compus din ramen,mancarea preferata a lui Naruto.Dupa ce il termina de pregatit se duse in camera lui Naruto unde il zari in boxeri.El se schimba si nici nu stia ca Hinata il privea.Hinata incepu sa rosasca foarte tare.Ii observa corpul bine lucrat parca totul era perfect la el.Naruto se intoarse cu privirea si observa ca Hinata il privea.El se inrosise mai tare ca Hinata si a incepu sa fuga de colo colo spunand:
-Unde sunt pantaloni?Unde sunt?Unde sunt?
Hinata se prapadea de ras.Naruto fugea atat de haios prin camera facand niste fete ce nu te puteai abtine sa nu razi.Intr-un final lua patura de pe pat infasurandu-se cu ea.Hinata se intoarse spunand:
-Imi pare rau!Rau de tot.
-Mie imi pare rau ca nu am inchis usa.
In mintea lui Hinata ii trecu aceea amintire cand il surprinse pe Naruto in boxeri.Incepu sa rada iar Naruto o intreba:
-Si acum ce am facut?
-Nimic.spuse Hinata razand
Naruto se prinse de ce rade si incepu si el.Hinata se intoarse cu fata catre Naruto si spune:
-Imi pare rau.
-Nu e nimic.Noroc ca nu erai Sakura ca as fi primit-o.
Nu trecu mult si patura dupa Naruto cazu lasandu-l din nou in boxeri.Acesta se privi,apoi tipa,si a inceput sa fuga prin casa cautandu-si o pereche de pantaloni.
,,Baiatul asta e cu adevarat haios si asa de dragut!!!”isi spuse Hinata
Dupa vreo 10 minute de cautarea pantalonilor Naruto se arata multumit gasind o pereche de pantaloni de trening.Acesta isi facu aparitia in bucatarie unde se aseza la masa cu Hinata.Acesta a inceput sa infulece tot spunand ca Hinata e cea mai buna bucatareasa.Dupa ce terminara masa Naruto spuse:
-Vrei sa te duc acasa?
-Nici nu stiu imi este asa de frica.
-Te voi apara eu.spuse hotarat Naruto
-Nu,e prea periculos.
-Nu conteaza.Mi-as da si viata sa te protejez.
-Dar de ce ai face asta?
-Pentru ca…
In acel moment telefonul stricase momentul.Naruto furios sa indrepta catre telefon.Acesta spune:
-Alo?Cine e?
-Hey Naruto te-am sunat sa intreb ce face Hinata.spuse Sasuke
-Nemernicule!!!
-Ce ti-am stricat vreun moment?
-Grrrrr.Mai taci!Deci de ce mai sunat?
-Oo da Tsunade a spus ca angajeaza niste AMBU sa aiba grija de Hinata.
-Ce bine.Pa Sasuke.
-PA,si sa nu faci prostioare cu Hinata.
-Mai taci!
Si inchise telefonul.
-Cine era Naruto?
-Sasuke.A sunat sa-ti zica ca bunica Tsunade a angajat niste AMBU sa te protejeze.
-Ce bine.
Hinata iesi din casa pentru a se duce acasa Naruto a insotit-o sa fie sigur ca nu pateste ceva.Amandoi au parasit casa.In drum spre casa Hinatei amandoi simtira ceva.Si anume aerul era rece.Le taia repiratia.Naruto zari pe cineva alergand cu viteza catre ei.Atacatorul la lovit pe Naruto la ceafa ce il lasa jos.Hinata isi activa Byakuganul.Aceasta incerca sa-l loveasca dar fara succes era mult prea rapid.Cand in sfarsit il lovise se pare ca lovise o clona iar apoi veni in spatele Hinatei dandu-i una la ceafa.Byakuganul ii disparu si aceasta lesina.Atacatorul doar pe Hinata a luat-o,pe Naruto il lasa pe cimentul rece.

Răspunsuri în acest subiect
O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de denisa - 04-07-2008, 01:55 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de ::::yamashita ayumu:::: - 04-07-2008, 11:35 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de ::::yamashita ayumu:::: - 05-07-2008, 01:31 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de denisa - 08-09-2008, 09:49 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de ::::yamashita ayumu:::: - 05-10-2008, 10:26 PM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de jocker_94 - 14-11-2008, 05:17 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de jocker_94 - 18-11-2008, 04:39 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de jocker_94 - 13-12-2008, 03:10 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de rosegur - 30-12-2008, 01:36 AM
RE: O dragoste haioasa(Naruto and Hinata) - de andreea_sakura - 04-01-2009, 04:00 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Eu Si Viata Mea Cu Peripetii(Hinata) HinataDulcika 3 3.237 12-08-2010, 01:29 PM
Ultimul răspuns: curcubeu fara culori
  Sasuke si Sakura,Naruto si Hinata priteni;)) :XDark~Sakura~Angel:* 31 40.454 28-02-2009, 12:38 PM
Ultimul răspuns: Drama Queen
  Hinata Naruto Sasuke sakura o iubire nebuna hinata_flory95 16 23.054 19-02-2009, 08:55 PM
Ultimul răspuns: Andrutza
  E prea tarziu (Naruto & Hinata) jocker_94 12 11.191 24-01-2009, 07:49 PM
Ultimul răspuns: BlueGum
  Vis si Realitate (Naruto & Hinata Love story) jocker_94 13 11.684 16-12-2008, 07:01 PM
Ultimul răspuns: Apathy
  o dragoste interzisa (hinata&neji) pufu_pis_pis 8 7.137 23-08-2008, 07:55 PM
Ultimul răspuns: pufu_pis_pis

Utilizatori care citesc acest subiect:
9 Vizitator(i)