Yo, Diana, ma bucur sa te cunosc........wow, ai deja o experienta de 8 ani in universul manga/anime si inca esti atat de tanara, cu siguranta ai multe opinii pertinente de impartasit despre seriile pe care le-ai citit/vizionat. Eu sunt Romania, insa poti sa imi spui Ro, daca ti se pare un apelativ prea ciudat.
Sper ca te vei simti minunat printre noi, vei observa ca suntem cu totii o familie sexy (eu fiind modelul, desigur ^_^) si unita plina de buna dispozitie, creativitate si altruism (exceptia este ciocolata, nimanui nu ii place sa imparta din ciocolata sa
). De asemenea, daca vei dori si vei avea timp/chef poti sa treci si pe chat-ul nostru pentru a ne cunoaste mai bine. Cat despre tipii din anime, intr-adevar sunt hot, prea hot, imi fura din admiratoare si nu imi place T_T. Apropo de asta, care sunt personajele tale masculine preferate? Zici ca iti plac AMV-urile (cui nu-i plac totusi?), dar ai incercat sa si creezi? Distractie placuta si succes in arta manga
Sper ca te vei simti minunat printre noi, vei observa ca suntem cu totii o familie sexy (eu fiind modelul, desigur ^_^) si unita plina de buna dispozitie, creativitate si altruism (exceptia este ciocolata, nimanui nu ii place sa imparta din ciocolata sa