05-09-2008, 07:11 PM
Hmm... interesant..
Totusi scuze ca iti spun, dar e destul de simplutz :ask: si scurt. Puteai sa intri putin mai mult in detalii.De ex. puteai sa spui mai multe despre scoala si profii de acolo.
In schimb mi-a placut cum ai inceput:
Ai niste greseli parca, dar nu le insir aici.
In rest e ceva neobisnuit( n-am citit multe fic-uri) si desi nu pare prea genu' meu, vreau sa vad cum evolueaza:D.
~Ja Ne~
P.S. Parerea mea nu trebuie sa te influenteze sa iti schimbi stilul pentru ca e parerea unei neprofesioniste, asa ca :eto:
P.S.S Nu ai scris nicaieri ce e( yaoi, mecha, drama, yuri etc.)
Totusi scuze ca iti spun, dar e destul de simplutz :ask: si scurt. Puteai sa intri putin mai mult in detalii.De ex. puteai sa spui mai multe despre scoala si profii de acolo.
In schimb mi-a placut cum ai inceput:
Citat:"Ciudat nu inseamna intodeanua rau, ci unic."
"Sunt o ciudata. Si asta imi place foarte mult.Ma face sa ma simt...unica. Eu nu sunt ca toate fetele acelea care se gandesc tot timpul la baieti si care intotdeauna sunt preocupate de felul in cum arata.
Ai niste greseli parca, dar nu le insir aici.
In rest e ceva neobisnuit( n-am citit multe fic-uri) si desi nu pare prea genu' meu, vreau sa vad cum evolueaza:D.
~Ja Ne~
P.S. Parerea mea nu trebuie sa te influenteze sa iti schimbi stilul pentru ca e parerea unei neprofesioniste, asa ca :eto:
P.S.S Nu ai scris nicaieri ce e( yaoi, mecha, drama, yuri etc.)
"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." -Goethe
!btw! mi`am facut blog! KlutZoph0biA
!btw! mi`am facut blog! KlutZoph0biA